- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дополню свой предыдущий отзыв. Связался я с командой бренда по вопросу брака. Без лишних вопросов (запросов чеков и товара с браком и т.п.) оперативно мне была выслана замена. Таким имхо и должен быть современный сервис.
- Переваги:
- ранее стекла этого бренда не вызывали вопросов, надеюсь и это не станет исключением
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло якісне, приклеїти було легко. Єдине, була якась цятка з клійкої сторони, але то дрібниця, загальний досвід користування не постраждав та і вигляд теж)
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Станіслав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приїхало без захисної плівки але не побилось. Хотів аби в оф сервісному центрі самсунг поклеїли але у них не виявилося скла. І навіть після покупки вони відмовили це наклеїти.Тому сам наклеїв у вологій кімнаті і вийшло чудово, практично ідеально.
- Переваги:
- На дотик приємне, непогано реагує тач і стилус
- Недоліки:
- Поганий захист, його однією рукою можна дістати із коробки.
Представник постачальникаДоброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ціле, клеїться добре
Представник постачальникаДякую за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальне захісне скло. Прийшло повністю не ушкодженим. Комплектація була повна. Відкрив відео на ютюбе і самостійно поклеїв. Легло нормально. Якось так
- Переваги:
- Нормальне захісне скло з повним комплектом необхідних додаткових компонентів для встановлення
- Недоліки:
- Не побачив
Представник постачальникаДоброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовлення прийшло швидко. Захисне скло якісне, сидить на планшеті чудово, яка якість захисту не провіряв.
- Переваги:
- Чудово підходить до планшета Samsung Galaxy Tab S9.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова якість як самого скла так і олеофобного покриття
- Переваги:
- Чудове скло
- Аліна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово, дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальне скло на самсунг таб s9 fe нарікань не маю
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер сподобалось скло
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь планшетом з даним захисним склом сім місяців. Ніяких нарікань і зауважень .
Скло показало себе лише з позитивної сторони.
Рекомендую !- Переваги:
- Не має подряпин.
Чудове у користуванні , дуже "інтуїтивне". Хороша ціна. - Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все прийшло вчасно. Скло ціле, гарно запаковане
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісне скло, наклеїлось без недоліків
- Переваги:
- Недоліки:
- невиявлено
- Стороженко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непогане скло насправді, але збирає всю пилюку і всі відбитки пальців яке може (5 зірок не ставлю бо прокляв все поки наклеїв).
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість скла. Щодо труднощів із поклейкою — так, на жаль, процес може бути трохи складним, особливо без досвіду. Радимо перед поклейкою добре очистити екран і наносити скло в безпиловому середовищі — це значно полегшує процес і допомагає уникнути пилу та бульбашок. З повагою команда ArmorStandart.
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд скло непогане, але прийшло з товщиною. Помітила не відразу, бо забирала посилку не я, а коли хотіла приклеїти помітила дефект
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нажаль скло роздавали десь в дорозі.на пошті перевірив тільки наявність упаковки ,ще звернув увагу що вона прим'ятааале саме скло не подивитися. На хаті вийняв з коробки скло,а воно тріснуте навпіл
- Недоліки:
- Прийшло тріснуте навпіл
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей товар - це шахрайство.
Як й іншим покупцям, скло "Premium armor" прийшло трістнуте. Крім того, сама коробка впівтора рази більша за саме скло, яке всередині абсолютно ніяк не закріплене і незахищене.
Ось вам і "premium"...- Недоліки:
- Скло надйшло тріснуте і непридатне до використання
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Баликін Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завдяки коментарям нижче перевірив перед отриманням, і, о диво! Скло було бите.
- Переваги:
- Не встиг знайти
- Недоліки:
- Приїхало бите
- Александр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як і у багатьох тут, прийшло бите. Думав пропетляю з цією проблемою, але не вийшло. Не треба мені нічого повертати, ще я на вас і час свій витрачати буду. Беріть мої гроші ідіть лікуютесь від жадоби на нормальні коробки для своєї продукції.
Ні в якому разі не купляйте скло в цього продавця.- Переваги:
- Недоліки:
- Бите
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Три з чотирьох кутів не приклеїлись. Думав, що руки не з того місця, ан ні. Бачу, що не тільки в мене ця проблема. Не рекомендую.
- Переваги:
- Прийшло не бите
- Недоліки:
- Три з чотирьох кутів не приклеїлись.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло пришло бракованное, в 2 углах не подлежит приклеиванию ввиду брака. С данным брендом мы прощаемся
- Переваги:
- нет таковых
- Недоліки:
- брак, края подрезаны со сколами и заусенцами
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказувала планшет і захисне скло, але скло прийшло побите
- Переваги:
- Недоліки:
- Прийшло побите