ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Захисне скло для планшета Lenovo Tab P12 TB370FU ArmorStandart Glass.CR (ARM70867)

Є в наявності

3.8/5
Оцінка користувачів 3.8/5
на основі 4 відгуки
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підійшло, все нормально,приклеїли без проблем, але це не скло а пластик.

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По краям скло не клеїться, відстає, брак або клей підсохне по краям. Між захисною плівкою та склом де знаходиться клей було пара піщинок , обережно прибрались стіками клейкими , але всеодно на даний час на екрані видно місця де ці піщинки пошкодили клей і видно крапки.

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Павел К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Первое стекло было с браком , не хватало клея в углу стекла, так как заказал поклейка стекла, то его списали в брак и вернули деньги. Второе поклеили отлично. Советую заказывать сертификат на поклейку стекла.

Само стекло не плохое, палец скользит практически как без стекла, проблем с сенсором нет. Со стилусом не проверял

Переваги:
    Хорошо скользит палец
    Недоліки:
    Первое стекло попалось с браком.

Доброго дня, Павло! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Павел К***

Дополню, со стилусом работает отлично, без каких либо проблем.

Доброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стекло подошло до планшета отлично. Пришло не битое. Большое Вам спасибо.

Переваги:
    Отличное стекло.
    Недоліки:

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.