ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Гідрогелева плівка для планшета Samsung Galaxy Tab S9 FE+ (SM-X610/X616) ArmorStandart (ARM72422)

Є в наявності

2.8/5
Оцінка користувачів 2.8/5
на основі 4 відгуки
  • Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сама плівка якісна, вирізана нормально, поклеїлась також нормально. Але через велику діагональ досить багато пузирків повітря, тому якщо немає досвіду - самому клеїти не раджу, краще у майстра. Також нижній захисний шар (для центрування плівки на екрані) був розрізаний навпіл не горизонтально, а вертикально, що ускладнило поклейку.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Неправильний розріз
  • Лариса Ф***

Оличная пленка, хорошо поклеилась

Доброго дня, Лариса! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жах, а не плівка. Вирізана криво, в результаті знялася з підложки відразу, що не дозволило, по-перше, наклеїти правильно нижню частину, по-друге, артефакти відрізу відразу кидаються в очі... Виріз під камеру зроблено дуже не красиво.
    Ще прикол який я не зрозумів, film using help line розташована так, що ділить плівку по ширині, а, походу, треба, щоб була по висоті ) Короче, криво-косо зроблено. Цікаво чи компенсують мені гроші за цей шедевр, інакше гроші на вітер.

Переваги:
    Недоліки:
    Вся плівка вцілому один суцільний недолік
  • Денис Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плівка гарної якості, дуже зручно що в комплекті є усе необхідне для поклейки, але попалась з браком (один з кутів вирізаний не рівно через що плівка з відривом і погано поклеїлася)

Переваги:
    Якість, комплект
    Недоліки:
    Брак

Доброго дня, Денис! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.