Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Samsung Galaxy S24 Plus/S25 Plus ArmorStandart Pro Black (ARM72437)
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через две недели появились пузыри без видимых причин, убрать их не получилось, видимо проблема стекла.
Прикладываю два фото с разницей в 1.5 месяца, после появления пузырей.- Недоліки:
- Спустя пару недель появились пузыри.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий Ш***
ArmorStadart выслали новое стекло за свой счет, большое спасибо!
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Захисне скло супер, на самому телефоні зовсім не видно, також дуже добре клеїться.
- Переваги:
- Не видно на смартфоні;
Гарно клеїться. - Недоліки:
- Відсутні.
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З цим склом не працює відбиток пальця на екрані
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Після встановлення скла рекомендуємо заново зробити сканування відбитків. З повагою команда Armorstandart.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Как всегда у этого производителя качество отличное, легко клеится, особенно учитывая что у телефона плоский экран.
- Из минусов- КАК ВСЕГДА- основа на которой наклеено стекло- белая (не прозрачная)- не позволяет нормально примерить стекло перед поклейкой.
- Стекло немного меньше экрана, лично у меня получилось так что сверху экран обрезан примерно на 1мм из-за черного канта по периметру, с таким нюансом очередной раз вопрос к производителю- зачем делать черный кант по периметру стекла!? Если бы не было черного канта по периметру- к стеклу вообще не было бы вопросов.
В целом пользоваться вполне комфортно, стекло лежит хорошо.- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Немного обрезает экран
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне, якісне скло. Поклеїлось дуже легко, без єдиних проблем. В комплекті серветки(спиртова, тканинна), а також липучки для поклейки та прибирання зайвих ворсинок з екрана.
- Переваги:
- Якісне.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир В***Продавець: Rozetka
Скло менше по розмірах ніж екран телефону. не рекомендую
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Будь ласка, додайте до коментаря фото вже з встановленим склом. З повагою команда ArmorStandart.