ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Samsung Galaxy S24 Plus/S25 Plus ArmorStandart Pro Black (ARM72437)

Оцінка користувачів 3.2/5
  • Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через две недели появились пузыри без видимых причин, убрать их не получилось, видимо проблема стекла.

Прикладываю два фото с разницей в 1.5 месяца, после появления пузырей.

Недоліки:
    Спустя пару недель появились пузыри.

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Дмитрий Ш***

ArmorStadart выслали новое стекло за свой счет, большое спасибо!

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Захисне скло супер, на самому телефоні зовсім не видно, також дуже добре клеїться.

Переваги:
    Не видно на смартфоні;
    Гарно клеїться.
    Недоліки:
    Відсутні.

Доброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Мария Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

З цим склом не працює відбиток пальця на екрані

Доброго дня, Марія! Після встановлення скла рекомендуємо заново зробити сканування відбитків. З повагою команда Armorstandart.

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как всегда у этого производителя качество отличное, легко клеится, особенно учитывая что у телефона плоский экран.

- Из минусов- КАК ВСЕГДА- основа на которой наклеено стекло- белая (не прозрачная)- не позволяет нормально примерить стекло перед поклейкой.
    - Стекло немного меньше экрана, лично у меня получилось так что сверху экран обрезан примерно на 1мм из-за черного канта по периметру, с таким нюансом очередной раз вопрос к производителю- зачем делать черный кант по периметру стекла!? Если бы не было черного канта по периметру- к стеклу вообще не было бы вопросов.

В целом пользоваться вполне комфортно, стекло лежит хорошо.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Немного обрезает экран
  • Юрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне, якісне скло. Поклеїлось дуже легко, без єдиних проблем. В комплекті серветки(спиртова, тканинна), а також липучки для поклейки та прибирання зайвих ворсинок з екрана.

Переваги:
    Якісне.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Володимир В***
    Продавець: Rozetka

Скло менше по розмірах ніж екран телефону. не рекомендую

Переваги:

Доброго дня, Володимир! Будь ласка, додайте до коментаря фото вже з встановленим склом. З повагою команда ArmorStandart.