Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Захисне скло ArmorStandart Icon 3D для смартфона Apple iPhone 16 Pro Max Black (ARM78030)

Оцінка користувачів 3.33/5
  • Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класне та дуже міцне скло. Легко клеїться та міцно тримається.

Переваги:
    Міцне
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поклеили стекло в Розетка. На телефоне стала плохо прижиматься клавиатура (телефону 1 день). Возможно из-за качества стекла или того как поклеили, я не знаю, однако я поклеил стекло и через час я его снял.

После того как снял стекло, телефон начал работать как прежде (хорошо).

Думал уже относить обратно в магазин.

Недоліки:
    Невозможно комфортно использовать устройство. Отклеил.
    • Олександр В***

Со мной связалась Розетка и они предложили за свой счет поклеить новое стекло.

Вопрос решен

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло як скло, олеофобка хороша, відчувається різниця із склом по 2-4 долари, але в порівнянні зі склом за 1000 грн звісно програє. В мене норм сидить і нічого не заважає

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло обрізає видимість по всіх краях. Одночасно видно, як обрізає ліворуч та праворуч на одній і тій же висоті. Тому варіант з неправильним проклеюванням виключається. Чекаю нове скло, щоб це викинути

• Олексій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне скло. Щільно прилягає до екрану, якість олеофобного покриття висока (палець ковзає по ньому краще, ніж по, власне, екрану айфона). Комплект для встановлення непоганий.

Але потрібно розуміти, що в домашніх умовах встановлення скла - не дуже проста операція, здебільшого через пил у повітрі приміщення. Мені довелося відривати скло повністю один раз і частково разів 7-8, бо мікропил осідає як на екрану, так і на склі миттєво. Тут треба сказати, що на фізичні властивості скла ці відривання ніяк не вплинули, що вказує на якість як матеріалу, з якого воно зроблене, так і якість обробки поверхні скла. Комплектні липучки допомагають, хоча, мабуть, їх (3 шт) все одно мало, і потрібна хоча б одна двостороння, бо не знаєш, де та пилинка прилипла - на екрані чи на склі, доводиться засувати липучку однією стороною, потім іншою.
    Ну і центрування - коли ви вже намучитесь видаляти пилинки і у вас нарешті не залишиться бульбашок, ви побачите, що наклеїли скло не дуже рівно . І потім - весь процес поклеювання повторити спочатку

Мабуть, хочеться в комплекті мати «рамку для встановлення», щоб принаймні полегшити процес відцентрування скла, але така мабуть є лише в більш дорогих комплектах.

Тож в цілому - претензій саме до скла у мене жодних. Гарний комплект за цю ціну, рекомендую.

Переваги:
    Якість в цілому
    Недоліки:
    Встановлювати не дуже просто

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• ян

все просто: у ванній чи туалеті практично немає пилу + гарне освітлення треба, тоді з першого разу все ок

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Невідомо як воно, бо робітник розетки наклеїв криво, вже зняли і викинули.

Переваги:
    Скло
    Недоліки:
    Не встигли знайти

Добрий день, Олександр! Дякуємо за зворотній зв'язок. Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Аркадій Б***

Так а скло до чого?За що склу така оцінка?

• Світлана Д***
    Продавець: Rozetka

Гарне скло, все, як написано в описі товару, після нанесення екран чуттєвій. Дякую продавцю і магазину за швидку доставку і окреме дякую касиру Михайлу за якісне і швидке встановлення скла на два телефони все рівненько і чистенько. Рекомендую, гарне скло за такі кошти і встановлення магазином Розетка за 99 грн!)

Переваги:
    Гарне скло
    Недоліки:

Доброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.