Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Apple iPhone 16 Pro ArmorStandart Pro (ARM78510)

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Абололютна більшість падінь, придалень збоку і воно тріскається.

Переваги:
    Гарне пакування. Ціна
    Недоліки:
    Дуже крихке

Доброго дня, Віталій! Нам прикро, що скло не виправдало Ваших очікувань. Захисне скло призначене для захисту дисплея та при ударі може тріснути, приймаючи пошкодження на себе. Дякуємо за відгук. З повагою, команда ArmorStandart.

• Віталій Н***

Хороше скло! Приклеїв з 3 разу бо пилинки залишались) Все рівно стало

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Телефон упав з 30 см на пластмасову штуку, скло тріснуло в усі сторони як лід. Дуже крихке. Думала, співпадіння, поки чекала інше скло, впав ще раз з малої відстані, воно кришиться як яєчна шкарлупка. Не рекомендую, нормальне скло такі удари витримує

Переваги:
    ціна?
    Недоліки:
    якість

Доброго дня. Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. Можливо скло взяло на себе основний тиск і тріснуло, при цьому захистивши екран смартфона. З повагою команда ArmorStandart.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло стало ідеально, а коштує недорого.

Переваги:
    якість
    Недоліки:

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне скло за свої кошти

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр М***

Криве скло, на iPhone 16pro взагалі не підходить

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло виглядає добре, як захищає поки не зрозуміло.

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ярослав

Мені сподобався

Переваги:
    Якісний
    Захист камери
    Матовий
    Недоліки:
    Трохи ковзає в руках

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне скло нарікань не маю. Добре приклеїлося враховуючи що я його знімав 3 рази, були маленькі пилинки на крані, приклеїлося як заводське ) Рекомендую.

Переваги:
    Якісне скло, якісне прилягання.
    Недоліки:
    Не знайшов.