Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Захисне скло ArmorStandart Pro для смартфона Samsung Galaxy A36 5G Black (ARM82213)

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Віталій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

за ці гроші цілком нормальне скло ,у дитини на телефоні десь 5 міс витримало ,але ж там умови складні бо він не береже його ,замінили на таке ж думаю ще пів року буде ,тому рахую що можна брати

Переваги:
    скло як скло
    Недоліки:
    не знайшов

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Марія М***

сколо пошкоджене із середини
    в комплекті немає наклейок щоб приклеювати скло і збирати дрібні пилинки

Переваги:
    Недоліки:
    занадто тонке

Доброго дня, Марія! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Марія М***

Скло приїхало з браком але без проблем поміняли на нове.

• Богдан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло приїхало занадто мале на телефон, по рамках скло було замале

Недоліки:
    Скло занадто мале

Доброго дня, Богдан! Нам прикро, що скло не виправдало Ваших очікувань. Підкажіть, будь ласка, чи можете надіслати фото встановленого скла на смартфоні? Це допоможе нам перевірити правильність встановлення та відповідність розміру. З повагою, команда ArmorStandart.

• Тетяна Б***

Скло прийшло з дефектом

• Геннадий Щ***

Якісне

Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Геннадій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала це скло місяць тому. Поклеїлося ідеально, але перевірку часом і погодою не пройшло. Телефон ношу виключно в порожній кишені курточки, ніяких ключів чи монет поруч. Вчора при -19°C скло просто тріснуло само по собі. Тріщина тонка, як волосина (навіть камерою важко зафіксувати), але пальцем відчувається чітко. Дуже розчарована якістю матеріалу — скло абсолютно не тримає перепад температур. Не раджу для зими.

Доброго дня, Олена! Ваше зауваження передамо у відділ контролю якості. Дякуємо, що поділилися досвідом.
      З повагою команда ArmorStandart.

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло наклеїлося без проблем, прилягає щільно по всій лицьовій поверхні. Його взагалі не видно, в тому числі й тому, що немає отвору або вирізу під фронтальну камеру. Поки що це не створює проблем, навіть зручно, що палець нікуди не провалюється. Але є побоювання, що з часом скло може втратити прозорість через дрібні подряпини. Поки що не можу віднести цей нюанс до недоліків, побачимо, як буде далі.

Переваги:
    Наклеїлося без проблем, прилягає щільно, на функціонування дадчика відбитків не впливає
    Недоліки:
    поки що не помічено

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудове скло за свою ціну. Приклеїлось як рідне.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальне скло, головне-майже безкоштовно.

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Елена Б***

Лягло просто шикарно.
    Так легко і без бульбашок.
    Вперше так в мене.
    Якість добра

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.