Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Xiaomi Redmi 15 4G ArmorStandart Pro Black (ARM85415)
Є в наявності
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре. Підійшло
Представник постачальникаДоброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Телефон Redmi 15 4g має екран водопад, а це захисне скло - пласке. Воно аж ніяк не підходить то цієї моделі телефону.
Я їх як його повернути, бо на даному етапі життя перебуваю на лікуванні після поранення. Сума не є такою великою, але сумно, що продавець не розбирається чи обманює.- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Не підходить до заявленої моделі.
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Щиро співчуваємо у зв'язку з вашою ситуацією та бажаємо якнайшвидшого одужання. За офіційними характеристиками Xiaomi Redmi 15 4G має плаский дисплей. Це скло 2.5D - за своєю конструкцією не повинно доходити до самих країв екрана, невеликий відступ по периметру є нормою для такого типу скла, а не браком. Якщо є конкретна проблема з посадкою скла - надішліть, будь ласка, фото. З повагою, команда ArmorStandart.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло білше ніж телефон, скоріш за все це скло для моделі xiaomi Redmi 15 pro 5g вона трошки більше, а на упаковці модель вірна, що робити тепер з цим склом мені?)
- Переваги:
- Не вдалось з’ясувати
- Недоліки:
- Не подходит на телефон, хотя модель указана верно
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.