Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Захисне скло ArmorStandart Icon для смартфона Xiaomi Redmi 10A/9A/9C Black (ARM56295)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Виктор Ш***

Відповідає опису

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошее плотное стекло, только при проклейке по краям немного пузыри были, но они ушли за пару часов

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Цена, если брать без скидки

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Константин В***

Просто супер

Доброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія Б***

Скло на свої кошти

Переваги:
    В магазинах дорожче
    Недоліки:
    Не виявила

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віктор К***

Чудово. Дякую.

Недоліки:

Добрий день, Віктор! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.

• Леся І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все чудово пiдiйшло, все заявлене в наявностi, клеиться легко, замовляю цю фiрму не в перше. Дякую Rozetka.ua.

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:

Доброго дня, Леся! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей Б***

Класс

Переваги:
    Одни
    Недоліки:

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Клеил первый раз, проблем нет, все по инструкции. Стекло само прилипает, главное правильно сориентировать и приложить стекло.

Переваги:
    Клеится на ура. Все в комплекте для приклейки стекла.
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло чудово підійшло до телефона, чохол його не підчіпляє по краях, екран із ним має гарну чутливість. Доставка була швидкою, скло поклеїли представники Розетки. Поклеїли його швидко та якісно

Переваги:
    Чудово підійшло до телефона, гарна чутливість екрана
    Недоліки:

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наклеили сами, быстро и легко. Все подошло

Переваги:
    Все подошло
    Недоліки:
    Пока недостатков не выявила

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний товар.Донька встановила скло за 2хвилини.

Переваги:
    Гарний вигляд і сподіваюсь що міцний захист .
    Недоліки:
    Час покаже.Поки все гаразд.

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор Ф***

Одним словом - ЖАХ.
    Я сам клею подібні захисні скельця, більше двохсот на моєму рахунку. При отриманні мені пропонували наклеїти - я відмовився (ну, якщо спецу з надування кульок пропонують надути її за гроші - щоб він відповів? Аналогія проста, але показова) Так от виявилося, що я помилився.
    Коли наклеїв (за всіма правилами, і які є актуальними всюди, в будь-яких випадках, і що підтверджено багаторічною практикою) отримав шок! Пухирі по всьому периметру, гулі зверху/знизу, вигляд екрану - ну бомж, інакше ніяк. Купою "танців з бубном" зміг видалити майже все. Але ключове слово - "майже". Велика бульба зверху, три пухирчики по полю.
    Можу надати фото - але що це дасть? Тупа ситуація - ти отримав виріб, почав ним користуватися - виявилося що це брак. В будь-якому випадку (посудомийка, авто, навіть фломастер) ти маєш право висунути претензії до виробника (скоріше - продавця, в даному випадку - ГігаСуперПонадусіх маркету РОЗЕТКА)
    Але що мені відповість Розетка? Вангую - "товар не був запроваджений у використання без участі спеціалістів" Іншими словами - вперед за відомим кораблем.
    Маю бажання помилитися, але не бачу підстав..

Переваги:
    Незнаю де можуть бути переваги в товару, який є відвертим браком. Шкода що в цьому рейтингу нема 0 або мінус...
    Недоліки:
    Недоліки.... Як обмалювати недоліки того, що з початку користування паплюжить все, для чого воно призначене?

Доброго дня, Ігор! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій Ш***

Все підійшло

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все сподобалось. Вчора замовив сьогодні отримав

• rmn
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не подошло на Xiaomi Redmi 9A 2/32GB Sky Blue (M2006C3LG)

Переваги:
    Не подошло на Xiaomi Redmi 9A 2/32GB Sky Blue (M2006C3LG)
    • Дмитро

Чому?

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Раджу придбати. Відмінний захист для телефону. Я планую його повторно придбати.
    Купив таке скло більше року тому, разом із телефоном, і встановив одразу. Процес встановлення не зайняв багато часу та пройшов дуже легко завдяки детальній інструкції та інструментам, які йдуть у наборі зі склом.
    Скло напрочуд ергономічне, на дотик приємне, та органично вписується у зовнішній вигляд телефону. Всі розміри чітко витримані - скло повністю перекриває дисплей і, при цьому, не виступає за його края.
    За весь час експлуатації, при достатньо екстремальних умовах - а це, повторюсь, більше року - цей захист показав себе з найкращої сторони. При численних падіннях та ударах по дисплею скло чудово захистило мій телефон і дисплей, на даний час, не має жодних пошкоджень, а само скло залишилось стійким до подряпин. Також, не дивлячись на те, що само скло зазнало пошкоджень (з'явились тріщини та сколи по краям та куткам) це ніяк не перешкоджає користуванню повним функціоналом телефону.
    Тому висновок: чудовий вибір захисту, який повністю себе виправдовує!

Переваги:
    Надійне, добрий захист, легке встановлення.
    Недоліки:

Доброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.

• Страхова А***

Скло чудове

Доброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло чудове, на дотик приємне

Переваги:
    Приємне та міцне скло на дотик, комплект для зручного наклеювання
  • Михаил Г***

Стекло подошло на редми 9с

Недоліки:
    Не выявлено

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• ВИТАЛИЙ Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил, неделю назад на новый телефон установил самостоятельно, очень легко в установке,а сегодня пришла мама и жалуеться что опять разбила экран, я снял защитное стекло а экран цел,вывод какой стекло свою функцию выполнило на 100%, сейчас заказую еще одно

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Необнаружил
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

клеїться і справді паршиво, по краям біля рамки збираються пухирці, які майже неможливо вигнати

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стекло ужасное, пузыри, оно плохо приклеивается, в итоге в скором времени отвалится совсем так как там воздух, не стоит брать!

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Дорогое, отклеивается, оставляет воздух внутри, выброс денег на ветер
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стекло суперрр отлично легло, хорошего качества.

Переваги:
    Качество супер, отлично приклеилось. Рекомендую.
  • Ирина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарно мне очень понравилось

• Иван П***

Отличное качество.

Доброго дня, Іван! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стекло как стекло. С рамкой, точно в размер. Никаких претензий. Не думаю что стекло должно быть толстым. Оно просто должно быть.

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Иван Ч***

норм

• юлия в***

А что стряслось за четыре дня? От одной звезды и "шлак", до пяти звезд???

• Иван Ч***

Шлак а не стекло тонкое

Недоліки:
    мусор
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

как всегда, арморстандарт высокого качества стекла, легко клеить и носятся долго, надежные

Переваги:
    легко клеить, прочное
    Недоліки:

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Hanza P***

Четко подклей свой экран

Переваги:
    Подошел номально Xiaomi Redmi 9C
    Недоліки:
    Нету

Доброго дня, Hanza! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Олександр Є***

Дякую за гарне скло

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Дмитрий П***

Обычное
    Чехол вроде не поднимает

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Микола С***

Хорошее стекло клеится отлично

Доброго дня, Микола! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Виталий
  • Игорь К***

Появятся недостатки сообщу!

Переваги:
    пока работает,время покажет
    Недоліки:
    не нашел.

Добрый день, Игорь! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.

• Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальне захисне скло, поки живе, купували дитині на телефон.

Переваги:
    Міцність
    Недоліки:

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.