Відгуки покупців про Захисне скло Armorstandart Icon для Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 Nacho Black (ARM57968)

Код:  271968636
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

отправили не то стекло,которое нужно
    был уверен,что это именно то,что заказывал,наклеил и понял,что не подходит.

Доброго дня, Владислав! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Антон З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якість скла на високому рівні, але розмір не відповідає опису і фактичному розміру екрану - довжина 150мм, в описі 158 (як і має бути), доведеться брати інше

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    невідповідний розмір

Доброго дня, Антон! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошее стекло. Отлично подходит на М12.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег К***

Нормаль!

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Кирилл
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Выбирал защитное стекло для М12, и отдал предпочтение именно этому производителю, выбрав не самый дешевый вариант. Поклеил без проблем, пузырьки раскатал. Выглядит надежно, а как будет дальше покажет время.

Переваги:
    Очень плотное защитное стекло.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.

Доброго дня, Кирилл! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сколько не перепробовал, эти стекла одни из лучших

Переваги:
    Отличное стекло, идеально подходит, очень приятная поверхность. Хороший комплект для очистки экрана от пыли перед наклейкой
    Недоліки:
    За такую цену их просто нет

Доброго дня, Евгений! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Сергій
    Продавець: Rozetka

Після покупки свого нового телефону, я одразу придбав та поклеїв саме це захисне скло. Для мене найголовніше, що воно дуже добре виконує свою основну функцію - надійно захищає мій телефон від подряпин та пошкоджень. Скло якісне, легко клеїться та роботу сенсора не портить. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Якість, зручність, поклейка, ціна, захист
    Недоліки:
    Відсутні