- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зроблене з якісного матеріалу. Свою функцію виконує.
- Переваги:
- Хороша якість.
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Любовь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла з планшетом разом і скло. Прийшло розбите. Назад не стали все відправляти бо було оплачено і однією посилкою. Хоча запаковкв хороша
Представник постачальникаДоброго дня, Любов! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Леся І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідає своїй ціни, підійшло за розміром, все було у наявності.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Леся! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прислали захисне скло б/у яке вже клеїли, і без салфеток, це відгук сервісу розетці а не товару.
- Переваги:
- Скло ціле.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна, якість
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло бомба,приклали до планшета далі воно саме приклеїлося,без всякого там вирівнювання.Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не підійшов товар на згадану модель планшета. Оформила заявку на повернення, а у відповідь тиша! Зворотнього зв'язку немає
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Уточніть, будь-ласка, точну модель Вашого планшету до якого купували скло, дякуємо! З повагою команда ArmorStandart.