- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легко встановлюється, нормальна ціна, приємне на дотик.
- Переваги:
- Співпадає з розміром екрану.
- Недоліки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неплохое стекло и комплект хороший: тряпочка, спиртовая салфетка.
- Переваги:
- Комплекты цена
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не маю претензій до якості скла, але маю такі до тих, хто його розробляв.
Уважно оглянувши ділянку камери під бічним освітленням (зокрема, модель А04), можна побачити розташування датчика наближення/адаптації яскравості одразу ж біля камери (зобразив зеленою точкою на фото).
Верхній контур цього скла виконаний таким чином, що при звичайній позиції наклеювання, датчик закривається непрозорою частиною. І Вам або доведеться втратити частину функціоналу смартфону, або клеїти значно нижче, внаслідок чого під час користування матимете "зрізані" символи батареї, бездротового підключення тощо.- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить до моделі А04
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло супер. Стало як рідне. Спочатку трошки криво встановив, підняв і поправив. Його практично не видно
- Переваги:
- Стало як рідне, непомітне
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У точці видачі Розетки швидко приклеїли, сіло добре
- Переваги:
- нормальне скло, добре приклеїлося
Представник постачальникаДоброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.