Відгуки покупців про Концентрат Асканія Чай Обліпиха-Імбир 300 мл (4820071649498)
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смачний чай.Дуже сподобався
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Сподобався
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Задоволений цим товаром
Товар якісний
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Добрий чай, рекомендую.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смачний чай, зігріває взимку! Смак гармонійний.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смачно
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смачний чай. Рекомендую
- Переваги:
- При застуді, для настрою
- Недоліки:
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смачний і корисний
- Переваги:
- Натуральний склад
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Приємний на смак. Можна додати свіжої м'яти, апельсинового соку - і виходить ще смачніше.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Фантастичний чай.Смак неймовірний.Найкраще поєднання і корисне.Дуже задоволена,дякую
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Сподобалось
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смачний
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Приємно додавати до чаю. Можна з газованою водою пити.
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 385
Смак класний
- Переваги:
- Недорого і вистачає на довгий час