Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Маршрутизатор ASUS ROG Rapture GT-BE19000 (90IG0850-MO9A0V)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Іліяс Е*** алж
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже потужний роутер який покриває весь будинок 100кв і навіть на двір вистачає. Швидкість видає таку яку по кабелю маю.

Переваги:
    Швидкість. Стабільність
  • Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий роутер. Купівлею задоволений. Працює як основний в меш системі. Якісний сигнал та стабільна робота. Рекомендую цей товар

Переваги:
    Якісна збірка та робота. Функціональний
  • Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже якісний роутер, який покриває досить великий простір і пробиває великі стіни. Загалом, дуже задоволений купівлею. По функціоналу на висоті, дуже багато фішок і примочок. Якість сигналу також - супер! Працює в меш системі (він в мене стоїть як головний) дуже стабільно. Купівлею задоволений. Єдине, що потрібно розуміти, що з реаліями сьогодення (виключеннями світла), потрібно більш серйозний UPS ставити. Розраховуйте, що він споживатиме 17-23W. А так, крім немалої ціни, нарікань у мене немає

Переваги:
    Функціонал. Стабільність роботи.
    Недоліки:
    Багатенько споживає. Немала ціна
  • Іван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Роутер чудовий, наразі його можливості повністю використати неможливо, через те, що в діапазоні 6 GHz в Україні багато пристроїв ще не працює. Регіональні обмеження. Хоча мережеві карти intel працюють чудово.
    З досвіду його оновлень прошивки - є дуже стабільні, як наприклад 37838. На ній жодних проблем зі звʼязком. Після неї - більш новіші прошивки працюють нестабільно, роутер на них може втратити wan звʼязок, і поки не перезавантажиш - не працює. Оскільки в мене кілька таких роутерів - така проблема на всіх. Будемо чекати стабільніші прошивки.

Переваги:
    Запас продуктивності на роки
    Недоліки:
    Не завжди стабільні прошивки
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Роутер супер ,ловит в соседней области

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Лучший роутер, что у меня когда либо был, стоит своих денег

Переваги:
    Wi-Fi 7, MLO, Asus
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я маю ще два Asus роутери один із них gt-ac5300. Доволі теж моцний. Але я помітив проблеми з wi-fi 7 В мене тільки єдиний пристрій підтримує wi-fi7 якщо поряд знаходиться пристрої з wi-fi 6 чи наприклад 6E то вони підключаться тільки на wi-fi 5 і іноді розпізнають wi-fi 6. Можливо це пов'язано з тим що режим wi-fi 7 заважає wi-fi 6 нормально працювати.
    В результаті мені довелось вимкнути wi-fi7 режим, щоб пришвидшити роботу на wi-fi 6 і 5. І швидкість до речі зросла в резина wi-fi 6.

Тому поки що двоякі враження від цього роутеру чи це пов'язано з wi-fi 7.

Наче все окей і можна створити і додаткові wi-fi лінії, але поки що довелось відмовитись від wi-fi 7

Переваги:
    Новий процесор, сучасний пристрій
    Недоліки:
    Wi-fi 7 довелось вимкнути так як він можливо заважає wi-fi 6 і 5.
      Представник бренду

Добрий день, Артем!
      Ви нічого не вказали з приводу того, як використовуються і де розташовані два інших маршрутизатори.
      Вони теж активні? Як далеко знаходяться від GT-BE19000?
      Де і як розташований сам GT-BE19000?
      Який би не був бездротовий стандарт, завжди підтримується зворотня сумісність з попередніми версіями. І всі старі пристрої мають нормально працювати.

• Артем

Gt-ac5300 з'єднання з цим роутером через сетевой кабель інший rt-ac86U з'єднаний по повітрю. Всі роутери об'єднані в Ai-mesh.
      Роутер gt-be19000 є головний, в нього заходить інтернет. Стосовно wi-fi 7 що з пристроєм який підтримує wi-fi 6e (asus rog phone 5 pro) він не розпізнавав часто wi-fi 6 просто знаходячись за 2 м від wi-fi роутера. Коли відключив wi-fi сім режим wi-fi 6 майже завжди розпізнається але так, буває що ні.
      Samsung s24 Ultra завжди розпізнавав wi-fi 7 і коли відключив режим 7-го то wi-fi 6 завжди.
      Також були певні проблеми з Iphone 13 Pro Max і wi-fi сіткою.
      Два основних роутери Вони знаходяться на різних поверхах але з'єднані між собою одним кабелем.
      Зворотня сумісність є але велике але. Іноді навіть просто не хотіли підключатися до wi-fi основної сітки я створив спочатку одну геймерську сітку потім її здихався і залишив тільки одну основну.
      Якщо подивитися на режим роботи wi-fi 7 то він просто діє в більш широких діапазонах частоти в результаті в мене склалось таке враження, що він заважає роботі wi-fi 6 Бо без нього працює краще.
      Єдине що я не пробував прийшло десь два оновлення прошивки Можливо щось змінилося і можна буде ще раз попробувати включити wi-fi 7.