Відгуки покупців про Маршрутизатор Asus ZenWiFi AX Hybrid XP4 1PK AX1800 White (XP4-1PK-WHITE) MESH система WiFi6 / AX1800 / 1 Гбіт/с
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Непогане покриття в Mesh
По локалці WiFi швидкість середня
Тести, 3м від роутера:
1) WiFi 5 Download в iperf, одноканал, приблизно 240 Mbits/s, багатоканал 530Mbits/s;
2) WiFi 5 Upload в iperf, одноканал, приблизно 220 Mbits/s, багатоканал 340Mbits/s;
3) WiFi 6 Download в iperf, одноканал, приблизно 288 Mbits/s, багатоканал 630Mbits/s;
4) WiFi 6 Upload в iperf, одноканал, приблизно 240 Mbits/s, багатоканал 350Mbits/s;
Power Line в мене працює нормально лише не дальше однієї комнати (є нормальна проводка з заземленням), тому Mesh в мене через WiFi, для інтернету 90-94 Mbits через Mesh видає 93Mbits біля роутера
USB працює нормально, макс. швиккість не знаю, так як тестив через флешку (через флешку спокійно можна дивитися фільми, швидкості хватає)
Ну і до поганого: це дешеві комплектуючі, в одному роутері гудуть обмотки трансформатора (купував 2 роутера окремо, так дешевше), в другому теж є гул, але якщо підійти до нього на 30см. то буде чути в тихій кімнаті. Добре що той роутер який гуде стоїть в мене в кухні. Коли тиша, особливо ввечері, то гул чути на цілу кухню, і це реально нервує. В мене вже друга проблема з Asus під ряд!( купував якось ноут від Asus - рипів звук - повернув ноут, потім купив ці роутери, гудуть трансформатори( Це останнє що я купляю від Asus! І напевно що буду здавати одного роутера, хай міняють!- Переваги:
- Непогане покриття (якщо 2 роутера в Mesh)
- Недоліки:
- Один із роутерів сильно гуде (напевно звук від обмоток трансформатора) чути в по цілій комнаті, коли тихо
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Взяв як другу точку до mesh, ніяких питань -працює чудово. До речі цей девайс підтримує передачу даних по лінії єлетроживлення , і якщо у вас 2 таких пристрія (нормальні дроти, та в рамках однієі кв.) то навіть витая пара не потрібна в кв між кімнатами.
- Шевченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Средний маршрутизатор приближенный к топ сегменту.
1-Дизайн устройства на любителя
2-Качество сборки
3-Кабель сети 220В
4-Количество LAN 2 шт.
Теперь о хорошем:
1-Скорость Wi-Fi
2-Powerline
3-WPA3
4-Функционал Asus как всегда на высоте!
5-Подключение второго маршрутизатора Asus Zen WiFi AX /Не требует индивидуальных настроек/Конектиться Mesh Автоматически .
Сразу озвучу-это лично мое мнение.
Прилагаю фото Speedtest
Asus ZenWi-Fi AX Hybrid максимальный показатель 799 Мбит/с
Тест на iPhone 11
Второй маршрутизатор Asus Zen Wi-Fi AC - Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Средний маршрутизатор,сегмент приближен к топ -но есть моменты:
1-Качество сборки слабовато,в предыдущих моделях Asus Zen AC было лучше.
2-Внешний дизайн-на любителя.
3-Kоличество LAN-2 шт.
4-Кабель питания сети 220В
Сразу озвучу вам - это лично мое мнение!
Теперь о достоинствах:
1-Wi-Fi6 AX
2-WPA3
3-Wi-Fi cкорость отличная!
4-Powerline
5-Функционал устройства -как всегда на высоте.
6-Второстепенный маршрутизатор Asus Zen AX -привязки не требует. Процесс происходит автоматически.
Прилагаю фото-для понимания скорости интернета .Mаксимальный показатель на Asus Zen AX
В сравнении Asus Zen AC - АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Отличный маршрутизатор! Порадовала высокая скорость передачи по протоколу 802.11ах, по воздуху добивает до 600 Мб/с !
Рекомендую!- Переваги:
- Скорость передачи. Гибкая настройка. Внешний вид
- Недоліки:
- Не крепления на стену, но это не критично
- Григорий
На стене он смотрелся бы уже не так интересно.