Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про УМБ Baseus Power Bank Qpow PPQD-H02 20000 mAh White (6953156206403)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Класний, добре швидко заряджає айфон і на довго вистачає зарядки! Рекомендую .

Переваги:
    Добре заряджає
    Недоліки:
    Не помітила
  • Артём Г***

Отличный

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

все супер зарядку тримає добре,якісний гарний

Переваги:
    довго тримає зарядку
    Недоліки:
    дуже тугий шнур
  • Крістіна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Бузковий

Класна штука, не лежить без діла. Зручний у використанні павер.

Переваги:
    Компактність
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Бузковий

Не могла нарадуватись девайсом. Але от вирішила на 2 дні поїхати закордон переключитися. Взяла банку, заряджену на 100% (спеціально заряджала перед виїздом), коли прийшов час в дорозі підзарядити телефон, банка виявилась на індикаторі "0" - оце "сюрприз". Як таке можливо? З якого біса? Добре що виявилась розетка в автобусі. Ставлю - 99% і зарядка йде. Кабелів в мене з собою кілька - проблема не в них. Потримала на зарядці - запрацювала. Але от тепер не знаю що з неї далі робити. Не хочеться в чужій країні залишитися без зв'язку

Переваги:
    В домашніх умовах працювала
    Недоліки:
    У виїзних умовах працює через раз
  • Юлия Ч***

Чудовий павербанк

Переваги:
    Все супер, гарно працює. Рекомендую!
  • Дарина Д***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Нормальний павер, хватає зарядити десь на 3,5 рази телефон з 5000 батареї, дуже компактний, завжди всередині є кабель USB-C

Переваги:
    Тримає заряд, компактий, всереди є кабель
  • Максим Л***

Заряджається тільки до 86%

Недоліки:
    Заряджається тільки до 86%
    • Мария Б***

Такая сама ситуація …

• Мария Б***

Спробуйте натиснути кнопку вкл/выкл і потримати .. в мене вже 94 …

• Іра Л***

В мене таке саме

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Бузковий

добре тримає заряд, заряджає швидко

Переваги:
    можна заряджати відразу кілька пристроїв, гаджетів
    Недоліки:
    ні
  • Дмитро

Класний, компактний повербанк

Недоліки:
    Важкувато дістається шнурок