Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Захисне скло BeCover для смартфона Samsung Galaxy S21 FE SM-G990 Black (BC_707244)

Оцінка користувачів 3.03/5
  • AI аналіз відгуків
    35 відгуків:  45% позитивних, 10% нейтральних, 45% негативних
    Більшість покупців захисного скла BeCover для Samsung Galaxy S21 FE відзначають його доступну ціну, простоту поклейки та гарну якість у випадках, коли скло відповідає заявленій моделі. Проте дуже значна частина користувачів зіткнулася із серйозною проблемою невідповідності розміру скла – воно часто не підходить по довжині чи ширині до даного смартфона. Деяким клієнтам вдалося вирішити цю проблему через звернення у підтримку, але незручностей та розчарування через масові невідповідності розмірів було набагато більше. Покупці цінують, коли обслуговування швидко реагує на їх питання, але відзначають потребу покращити контроль якості самого продукту.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісне скло, щойно наклеїла.
    Ціна це найвигідніші ціна на сьогодні. Колір передачі не змінився, сенсор працює без перешкод. Легко наклеїлось.

Переваги:
    Ціна, передача кольору.
    Недоліки:
    Не виявила

Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.

• Назар Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло якісне. Лягло на телефон добре.

Переваги:
    Якість виконання
    Недоліки:
    Не знайшов

• Іван О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все гуд, чудове за свій прайс

• Василий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая цена! Поклеили без проблем! Хороший товар за хорошую цену!

Переваги:
    Цена , простота в установке! Качество!
  • Альона Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло не підходить під дану модель телефону!!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Заявлений товар не відповідає дійсності!

Доброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Розмір зовсім інший, і я так розумію що це вже не вперше таке, як там можна продавати такий товар, я так зрозумів аби напарить та гроші відбити, а не зробити все по совісті, списати брак…
    Якщо потрібно то і відео можу прикріпити

Переваги:
    Немає!
    Недоліки:
    Розмір зовсім інший!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

З розетки приїхало трохи довше, зв'язався з менеджером і вони вислали інше скло яке підходить, саме скло класне, слідів від пальців не лишається, кольори передає ідеально велика різниця між дешевим і Becover

Переваги:
    Чіткість і кольори дисплея не втрачаються
  • Денис Ш***

Розмір не той

Переваги:
    Виглядає не погано
    Недоліки:
    Розмір не той

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перший раз замовляв скло було все ок, взяв ще одне на запас виявляється воно трохи довше ніж дисплей і 14 днів вже пройшло

• Володимир

Писав в підтримку вони відповіли стандартно, що можна повернути протягом 14 днів, але напишу ще раз

не Розетці, на нашому офіційному сайті є контактні номери для зв*язку

• Александра А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перший раз брала було все добре. Цього разу зовсім не той розмір більше ніж телефон на на 0.5 см. Дуже розчарована. Ще й взяла 2 шт. відразу.

Недоліки:
    Розмір зовсім не той.

• Олег Ш***

Samsung s21 FE.
    Тричі замовляв, перший раз все було чудово, тиждень назад замовив вдруге - було побити але я сам винний бо не перевірив, відразу замовив третій раз і воно не підійшло. Побите скло не викидав і воно також було завелике(порівняв з третім склом)! тобто висновок з трьох разів скло яке підходить прийшло лише один раз. Як вирішити проблему? номер замовлення № 793 643 900

Недоліки:
    Завелике

• В'ячеслав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло не на цю модель, хоча напис цієї моделі.

Зараз зайшов написати відгук, та бачу що це масово. Питання до продавця- навіщо ви відправляєте бракований товар ???

Недоліки:
    Не той розмір

• В'ячеслав Ч***

З яким менеджером, як зв'язатись?

На нашому офіційному сайті є контакти для зв*язку. Розетка блокує посилання, не можу надіслати.

• Сергій К***

Непідійшло..

Переваги:
    Недоліки:
    Викинуті кошти..

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Писала відгук 26.11.2023, і хочу доповнити його. Зв'язавшись з продавцем і пояснивши ситуацію з дефектом захисного скла (невідповідний розмір), продавець BeCover відразу виправив ситуацію відправивши нове скло, яке виявилось якісним і чітко підійшло до даної моделі телефону. Дякую

Переваги:
    Якісне скло. Надійний, відповідальний продавець
  • Кирилл К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло більше за розмір дисплею смартфона . Виходить за його рамки по довжині.

Недоліки:
    Невідповідність розміру дисплею смартфона

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло абсолютно не підходить до даної моделі телефону-по довжині занадто довге; також погано клеїться до екрана

• Ігор Б***

На s21 fe не підходить

Недоліки:
    Розмір завеликий

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це скло НЕ ПІДХОДИТЬ до телефону Samsung Galaxy S21 FE. Занадто довге і занадто вузьке.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло виявилось вужче і довше ніж потрібно. Схоже воно для S21 FE для якихось інших ринків. Шкода, викинуті гроші.

Недоліки:
    Розмір скла не відповіає моделі

• Алексей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стекло просто не подходит на телефон ни длинна ни шырена

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Не подходит

• Бутрик О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Багато купляв захистного скла , але це найгірше ((( не співпадає з розміром екрана .... викінуті гроші ....

Переваги:
    Недоліки:
    Сам вироб

• Микола М***

Розмір не підійшов
    Замовляв на s21FE

Переваги:
    Недоліки:
    Не підходить по розміру.

• Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло браковане не до цієї модел
    За довге і за вузьке

Переваги:
    Недоліки:
    Викинуті даремно гроші

• Євген

Отличное стекло

Переваги:
    Полный комплект для установки
    Недоліки:
    Для такой цены нет

Вітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.

• Володимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороше скло, легко приклеїлось і екран через нього чіткий

• Ігор К***

Хорошее стекло

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені не сподобалось. Клеїв вже безліч покриттів, проблем майже ніколи не було.
    А це скло не клеїться ну ніяк, повітря не виходить і навіть з'являється нове. Так і не поклеїв нормально. Такого ще не було.

• Виолетта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приклеїла не з першої спроби, бо воно дуже чітко співпадає з екраном. Якщо хоч на мм не попадете, то чохол буде задівати скло і відклеївати. Тим не менш, приклеїлось рівномірно. Дуже гладке, всі натиски на екран спрацьовують швидко, без затримки.

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявила

ВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.

• Марія К***

Все сподобалося

Переваги:
    Легко клеїться, дешево, служить нормально вже більше чим пів року
    Недоліки:
    Відсутні

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

перший раз бачу щоб клейка плівка від стікла залишилась на бумажці, саме стікло без плівки тільки в мусорку, можливо на виробництві не тою стороною прикріпили тому що плівку від захисту не відділити як то прикипіла

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло шикарне, шар клею не гірше nillkin або ще чогось за 500-600грн, приємне на дотик і не крихке. За цю ціну це дуже гарне скло.

Переваги:
    Ціна якість

• Владислав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошо приклеилось, по краям воздуха нет

• Павло Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормально скло таке саме як за 450 грн, різниці не побачив.

• Володимир Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне скло, поклеяв без проблем. Сенсору та сканеру відбитків не заважає.
    Після встановлення скла по контуру були місця недоклеяного скла, але вони згодом розгладилися

Переваги:
    Ціна, якість

• Евгений К***

Криво наклеял

• Андрій Х***

ідея зекономити не спрацювала(

Переваги:
    дешеве
    Недоліки:
    погана якість шару з клеєм: по периметру не приклеїлось взагалі.

Вітаю! Для повернення або обміну товара, зверніться будь ласка до сервіс-менеджерів Розетка. Контактний номер Ви можете знайти на сайті rozetka.com.ua. З повагою, BeCover.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло приклеїла самостійно (бо є незадовільний досвід роботи "майстрів"). Вийшло ідеально. Скло чудово підходить, треба тільки акуратно "випустить" повітря з країв після поклейки. Відбиток пальця працює. Єдиний мінус - відсутність в наборі стікера для видалення пилу. В мене був з попередніх наборів, тому проблеми не виникло.

Переваги:
    Чудово підходить, тоненьке, прозоре, відбиток пальця працює
    Недоліки:
    Відсутність стікера для видалення пилу

ВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, Becover.