Відгуки покупців про Захисне скло BeCover для смартфона Samsung Galaxy S21 FE SM-G990 Black (BC_707244)
- AI аналіз відгуків35 відгуків: 45% позитивних, 10% нейтральних, 45% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісне скло, щойно наклеїла.
Ціна це найвигідніші ціна на сьогодні. Колір передачі не змінився, сенсор працює без перешкод. Легко наклеїлось.- Переваги:
- Ціна, передача кольору.
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Назар Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло якісне. Лягло на телефон добре.
- Переваги:
- Якість виконання
- Недоліки:
- Не знайшов
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все гуд, чудове за свій прайс
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая цена! Поклеили без проблем! Хороший товар за хорошую цену!
- Переваги:
- Цена , простота в установке! Качество!
- Альона Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло не підходить під дану модель телефону!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Заявлений товар не відповідає дійсності!
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розмір зовсім інший, і я так розумію що це вже не вперше таке, як там можна продавати такий товар, я так зрозумів аби напарить та гроші відбити, а не зробити все по совісті, списати брак…
Якщо потрібно то і відео можу прикріпити- Переваги:
- Немає!
- Недоліки:
- Розмір зовсім інший!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
З розетки приїхало трохи довше, зв'язався з менеджером і вони вислали інше скло яке підходить, саме скло класне, слідів від пальців не лишається, кольори передає ідеально велика різниця між дешевим і Becover
- Переваги:
- Чіткість і кольори дисплея не втрачаються
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розмір не той
- Переваги:
- Виглядає не погано
- Недоліки:
- Розмір не той
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перший раз замовляв скло було все ок, взяв ще одне на запас виявляється воно трохи довше ніж дисплей і 14 днів вже пройшло
- Володимир
Писав в підтримку вони відповіли стандартно, що можна повернути протягом 14 днів, але напишу ще раз
Представник постачальникане Розетці, на нашому офіційному сайті є контактні номери для зв*язку
- Александра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перший раз брала було все добре. Цього разу зовсім не той розмір більше ніж телефон на на 0.5 см. Дуже розчарована. Ще й взяла 2 шт. відразу.
- Недоліки:
- Розмір зовсім не той.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Samsung s21 FE.
Тричі замовляв, перший раз все було чудово, тиждень назад замовив вдруге - було побити але я сам винний бо не перевірив, відразу замовив третій раз і воно не підійшло. Побите скло не викидав і воно також було завелике(порівняв з третім склом)! тобто висновок з трьох разів скло яке підходить прийшло лише один раз. Як вирішити проблему? номер замовлення № 793 643 900- Недоліки:
- Завелике
- В'ячеслав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло не на цю модель, хоча напис цієї моделі.
Зараз зайшов написати відгук, та бачу що це масово. Питання до продавця- навіщо ви відправляєте бракований товар ???- Недоліки:
- Не той розмір
- В'ячеслав Ч***
З яким менеджером, як зв'язатись?
Представник постачальникаНа нашому офіційному сайті є контакти для зв*язку. Розетка блокує посилання, не можу надіслати.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непідійшло..
- Переваги:
- Недоліки:
- Викинуті кошти..
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Писала відгук 26.11.2023, і хочу доповнити його. Зв'язавшись з продавцем і пояснивши ситуацію з дефектом захисного скла (невідповідний розмір), продавець BeCover відразу виправив ситуацію відправивши нове скло, яке виявилось якісним і чітко підійшло до даної моделі телефону. Дякую
- Переваги:
- Якісне скло. Надійний, відповідальний продавець
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло більше за розмір дисплею смартфона . Виходить за його рамки по довжині.
- Недоліки:
- Невідповідність розміру дисплею смартфона
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло абсолютно не підходить до даної моделі телефону-по довжині занадто довге; також погано клеїться до екрана
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На s21 fe не підходить
- Недоліки:
- Розмір завеликий
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це скло НЕ ПІДХОДИТЬ до телефону Samsung Galaxy S21 FE. Занадто довге і занадто вузьке.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло виявилось вужче і довше ніж потрібно. Схоже воно для S21 FE для якихось інших ринків. Шкода, викинуті гроші.
- Недоліки:
- Розмір скла не відповіає моделі
- Алексей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло просто не подходит на телефон ни длинна ни шырена
- Переваги:
- Недоліки:
- Не подходит
- Бутрик О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Багато купляв захистного скла , але це найгірше ((( не співпадає з розміром екрана .... викінуті гроші ....
- Переваги:
- Недоліки:
- Сам вироб
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розмір не підійшов
Замовляв на s21FE- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить по розміру.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло браковане не до цієї модел
За довге і за вузьке- Переваги:
- Недоліки:
- Викинуті даремно гроші
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное стекло
- Переваги:
- Полный комплект для установки
- Недоліки:
- Для такой цены нет
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше скло, легко приклеїлось і екран через нього чіткий
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошее стекло
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені не сподобалось. Клеїв вже безліч покриттів, проблем майже ніколи не було.
А це скло не клеїться ну ніяк, повітря не виходить і навіть з'являється нове. Так і не поклеїв нормально. Такого ще не було.
- ВиолеттаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приклеїла не з першої спроби, бо воно дуже чітко співпадає з екраном. Якщо хоч на мм не попадете, то чохол буде задівати скло і відклеївати. Тим не менш, приклеїлось рівномірно. Дуже гладке, всі натиски на екран спрацьовують швидко, без затримки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все сподобалося
- Переваги:
- Легко клеїться, дешево, служить нормально вже більше чим пів року
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
перший раз бачу щоб клейка плівка від стікла залишилась на бумажці, саме стікло без плівки тільки в мусорку, можливо на виробництві не тою стороною прикріпили тому що плівку від захисту не відділити як то прикипіла
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло шикарне, шар клею не гірше nillkin або ще чогось за 500-600грн, приємне на дотик і не крихке. За цю ціну це дуже гарне скло.
- Переваги:
- Ціна якість
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо приклеилось, по краям воздуха нет
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально скло таке саме як за 450 грн, різниці не побачив.
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне скло, поклеяв без проблем. Сенсору та сканеру відбитків не заважає.
Після встановлення скла по контуру були місця недоклеяного скла, але вони згодом розгладилися- Переваги:
- Ціна, якість
- Евгений К***
Криво наклеял
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ідея зекономити не спрацювала(
- Переваги:
- дешеве
- Недоліки:
- погана якість шару з клеєм: по периметру не приклеїлось взагалі.
Представник постачальникаВітаю! Для повернення або обміну товара, зверніться будь ласка до сервіс-менеджерів Розетка. Контактний номер Ви можете знайти на сайті rozetka.com.ua. З повагою, BeCover.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло приклеїла самостійно (бо є незадовільний досвід роботи "майстрів"). Вийшло ідеально. Скло чудово підходить, треба тільки акуратно "випустить" повітря з країв після поклейки. Відбиток пальця працює. Єдиний мінус - відсутність в наборі стікера для видалення пилу. В мене був з попередніх наборів, тому проблеми не виникло.
- Переваги:
- Чудово підходить, тоненьке, прозоре, відбиток пальця працює
- Недоліки:
- Відсутність стікера для видалення пилу
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, Becover.