- AI аналіз відгуків87 відгуків: позитивні — 22%, нейтральні — 18%, негативні — 60%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скло просто чудове. Прийшлось постаратися шоб чітко приклеїти. Ніде нічого не закриває. Сенсор працює добре. Між бампером малесенький зазор, тому бампер скло не чіпляє. На телефоні скло не помітне якщо не придивлятися. Головне чітко приклеїти. Клеїв сам
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
По размеру на М21 в самый раз
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
С уважением, команда BeCover.
- Криволап А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее,Нормальное стекло
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представитель брендаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
С уважением, команда BeCover.
- Вячеслав Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стекло хорошее, клеится легко, клеевая основа по всей поверхности. Одно "но" - черная рамка уменьшает экран на 1 мм, если не критично, покупайте смело.
- Переваги:
- Клей по всей поверхности, можно переклеить, если не точно получилось в первый раз, закругленная фаска по периметру.
- Недоліки:
- 1мм уменьшение экрана
Представитель компании BeCoverДобрый день, ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- Аникевич Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Встановилось без проблем
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Ирина Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Заказывала себе данное стекло, пришло быстро, по размерам подошло, притензий нет
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
Представитель бренда BeCoverДобрый день, ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- Ирина М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупала себе это стекло на заменну такого же, прошло прослужило около 3 месяцев, но мои кривые ручки уронили телефон, но стеклышо спасло) Так что буду покупать только его.
- Переваги:
- +++
- Недоліки:
- нету
- Юрий К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал себе данное стекло , доставку Новой почтой сделали бысто, по качеству вопросов нету, покупкой доволен.
- Переваги:
- Цена и качеставо
- Єгор Я***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал себе недавно это стекло, доставку сделали быстро, по качеству вопросов тоже нету, приклеилось без проблем.
- Переваги:
- Цена и Качество
- Алексей Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал себе неделю назад данное стекло, товар пришел быстро, по качеству товара вопросов нету, приклеилось тоже без проблем.
- Переваги:
- Цена и Качество
- Александр П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Даже без опыта наклеил, все норм
- Переваги:
- Подошло
- Ольга О***
Подскажите, пожалуйста, Вы это стекло брали для Samsung Galaxy M30s?
Четко подошло?
Сомневаюсь между стеклами BeCover для Samsung Galaxy M30s SM-M307 Black (BC_704109) и BeCover Crystal Clear Glass для Samsung Galaxy M30s SM-M307 (BC_704110).. У них разные размеры: 66х150 мм и 70х154 мм.. не понятно,какое подходит больше.. - Ольга С***
На какой телефон вы клеили? По краям хорошо пролеивается или отстает?
- Руслан Н***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень доволен покупкой! Стекло даже не заметно на экране. Размер совпадает. Наклеил сам, без лишних проблем, очень легко и просто.
- Переваги:
- качественное
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудове скло. Підійшло ідеально. Через тиждень тріснуло , але екран захистило.
- Переваги:
- Ціна. Якість
- Недоліки:
- Не надто міцне, але думаю це просто збіг обставин
- ЕвгенийПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скло на цю модель, все добре!
- Переваги:
- Якість чудова
- Алексей С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал себе стекло, качественное и по размеру подошло
- Переваги:
- Цена и Качество
- Екатерина С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупала пару недель назад это стеклышко себе. Доставка была быстрой, поклеила с первого раза. Проблем не обнаружила
- Переваги:
- Качеств
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Телефон отличный за эти деньги! Брал комплект вместе со стеклом, но к сожалению стекло не от этого телефона, хоть и написано что m30s
- Переваги:
- Батарея
- Недоліки:
- Стекло меньше экрана!!!
- Дима
Вернул? На самой упаковке от стелка указано для M30s SM-M307 ?
- Алексей К***
На самой коробке было написано M30s SM-M307! По этому и не парился! Стекло я уже приклеел так, так что вернуть уже не получится... а прмерять сразу не сняв с защиту не подумал! Скорее всего перепутали, и положили в коробку не то стекло! Ну и бог с ним, закаужу в другом месте.
Представитель компании BeCoverДобрый день.
Обратитесь в сервисный центр производителя (контакты указаны на упаковке)
или магазина "Розетка" за решением данной проблемы.
- Евгения Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стекло отлично село на экран, как родное. Идеально подошло по размеру! На качество работы экрана не повлияло.
- Переваги:
- качество
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Чуть чуть вузьковатий
- Анатолий В***
Нічого воно не вузькувате, якраз таке як треба
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стекло специально сделано немного короче для чехла. Без чехла выглядит коротковатым, но с чехлом все отлично
- Василь Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Підходить по розмірах для samsung m30s
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Лично мне подошло, размеры устроили, отзывчивость экрана не изменилась, красивое и приятное.
- Переваги:
- Защита экрана
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подходит по всем краям в моём случае. Смотрите фото.
Представитель компании BeCoverПродавець: Rozetka. Колір: ЧорнийСтекло по размеру. Обратитесь в сервисный центр производителя (контакты указаны на упаковке) или магазина "Розетка" заменим на новое стекло.
- Переваги:
- По размеру
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пишуть шо з боку екрана не видно значків. Спеціально зробив 2 скріна на праву і ліву сторони.
Беріть і не сумнівайтесь, головне чітко приклеїти- Александр Ш***
а на скринах и не будет ничего видно)))
- Анатолий В***
Якщо рамка закриває значки, то їх не видно. Але якщо їх видно, значить рамка їх не закриває.
Мені подобається. На днях у потязі телефон випав з рук, ударився об батарею під столиком і впав на пол. У мене серце чуть не стало. Підняв усе ціле, тріщин немає.
Якщо комусь не подобається, то не беріть. Беріть те шо подобається.
- Коновалов Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую,на м21 підійшло ідеально,тільки в комплекті було одне скло і все...
Представник постачальникаДоброго дня. В комплектації даного товару є скло, серветки і мікрофібра. Рамка для установки в комплектацію не входить
- Корж Г*** ВикторовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее соотношение цена-качество
- Переваги:
- Нормально приклеилось. Пузырей нет. Стекло по размеру. Цена норм.
С уважением команда BeCover.
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив друге скло. Перше наклеїв чітко. Телефон упав на ходу з велосипеда у щебін. Екран цілий а скло у двох місцях було вищербнуте. На фото видно справа. Тріснуло то вже коли я його відклеював. Купив друге. Розмір такий як у характеристиках. А от приклеїне на плівку яка виступає за скло. А я приклеюю спочатку на скотч, шоб було чітко. А тепер прийшлося так прицілюватись. З першого разу трохі не вгадав. Переклеїв. Результат: унизу 3 пузирькі не виганяються. Не дуже критично але і приємного мало. Може і якість цього скла не така як у першого
- Недоліки:
- Плівка яку треба відривать перед наклеюванням значно виступає за габарити скла
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скло має всі необхідні якості: прозоре, тонке, неважке, при цьому ударостійке та має олеофобне покриття. Легко підтримувати чистоту поверхні.
Наклеїли теж без проблем - в ютубі є багато відео з порадами і детальними інструкціями, як це робити. Раджу. Гарний варіант.- Переваги:
- Недороге і якісне
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все підійшло)
- Иван Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На сайте продавца есть номер!позвонил, скинул им фото стекла которое не подошло !прислали новое,за доставку они тоже оплатили,то есть все ок!за стекло скажу так соответствует цене !как будет носиться время покажет !
- Недоліки:
- Верните бесплатный номер самой Розетки !если б не номер сайта то все пропало!
- Сталина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Полевик М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стекло маленькое. Черная рамка закрывает часть экрана. Это не критично.
- Короленко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На самсунг м21 по ширыне на 1 мм уже. В комплекте идут салфетки и удалитель пыли. BeCover второй раз не возьму.
- Переваги:
- Недоліки:
- Размер
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Стекло хорошее. Но на М30s не подходит
- Недоліки:
- Не подходит на М30s