Відгуки покупців про Захисне скло BeCover для планшета Lenovo Tab M10 TB-X306F HD (2nd Gen) (BC_705558)
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло идеально подошло под размер планшета.
В комплекте ткань для протирки, влажная салфетка и пленка для сбора пыли.- Переваги:
- Качество
Представник постачальникаДобрый день, ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
С уважением команда BeCover
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло отлично легло на экран планшета Tab M10 TB-X306F, размер один в один, чувствительность экрана отличная будто без стекла). Стеклом довольна. Спасибо розетке зав оперативную доставку и хороший товар.
- Переваги:
- размер, простота поклейки
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На 306 Lenovo беру второй раз. Первое стекло спасло экран. Всё ОК.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Падав, все добре, цілий екран.
- Переваги:
- Чутливість добра на дотик.
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше скло.
- Переваги:
- Якісь хороша
- Недоліки:
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Дем'ян Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё нормально
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.
- Борис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Идеально подошло на x306x
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло с хорошим качеством
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! З повагою, Becover.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все підійшло чудово.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставка в точку видачі в позначений термін. Обслуговування гарне.
- Переваги:
- Скло чудове, підійшло без проблем. Гарна комплектація.
- Недоліки:
- На фото друга упаковка.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.
- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове скло. Замовила на угад. Не пожаліла. Самостійно все зробила,жодного повітря,лягло ідеально,міцно прикріпилося. Рекомендую
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день. Спасибо за отзыв.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло ідеально підійшло до планшета.
- Переваги:
- Тоненьке, гарна чутливість
- Недоліки:
- Не помітила
С уважением, команда BeCover
- Алёна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обслуживание на высоте
- Михаил Н***Продавець: Rozetka
Стекло рекомендую. Размерам экрана соответствует и приклеилось хорошо.
- Переваги:
- Подходит к указанной модели
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня розмір на багато менший ніж вказаний хотів би повернути чи замінити
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не підійшов розмір
Представник постачальникаДоброго дня. Замовляли для Lenovo Tab M10 TB-X306F HD (2nd Gen) ?
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал забив в фильтре 10.1 дюйма.
Не знаю что там и как мерять, но к моему планшету у которого 10.1 дюйма он не то что не подошел, там просто ужас какая разница в размерах.
При этом на упаковке нигде не написано, что это стекло именно 10.1...- Переваги:
- не могу оценить
- Недоліки:
- не подошло
Представник постачальникаДоброго дня. Це не універсальне скло! Напишіть будь ласка модель і серію вашого планшщета
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Объективного отзыва предоставить не могу, т.к. не покупал другое защитное стекло для сравнения, но всё же перед покупкой вам нужно знать о моём опыте, чтоб не наступить на те же грабли. Возможно проблема в креплениях чехла, не исключаю. Но с другой стороны, если стекло защитное, то оно должно быть прочным.
- Переваги:
- Дешёвое (по сравнению с конкурирующими предложениями)
- Недоліки:
- Не прочное: потрескалось из-за давления угловых креплений чехла
Представник постачальникаДобрый день.
Да, действительно. Стекла и чехлы должны быть совместимы между собой, в противном случае чехол может либо задирать стекло, либо вызывать иные дефекты.
Относительно прочности стекла - главное чтобы стекло качественно принимало на себя удар при падении и препятствовало повреждению дисплея, при этом само стекло зачастую трескается, но дисплей остается целым. При конфликте же чехла и стекла всё зависит от силы давления.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила скло, а отримала плівку.
Представник постачальникаДоброго дня. Можна фото? У нас в асортименті немає плівки на цю модель
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка запропонувала спільно з чохлом на Lenovo m10 (3th) 10.1 не підійшло.
Представник постачальникаДоброго дня. Це скло для Lenovo Tab M10 TB-X306F HD (2nd Gen) . Для Вашої моделі підходить:
посиланння посилання
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую перевіряти на пошті те що є всередині коробки, а не просто коробку.
Ну плівка нова, теж буде якийсь захист.- Переваги:
- Незнаю. Упаковка від захистного скла, а там захисна пливка. На пошті не розпаковував, не перевірив вміст.
- Недоліки:
- Незнаю
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Сергій Б***
Може я щось і не розумію, але відвідав сервісний центр по ремонту телефонів, там підтвердили що то "защитная пленка". І сказали що товар детально перевіряти треба, не треба давати іншим можливості ошукати. Ну одна перевага , вона нова!