Відгуки покупців про Дистильований джин Beefeater Pink Strawberry 0.7 л 37.5% (5000299605950N)
- ВикторияПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Легкий фруктовый джин. В меру сладкий, идеальный с классическим тоником и свежей клубникой. Вообще ы теплое время года отличная альтернатива классическому джин тонику, потому что чуть слаже и менее крепкий.
- Переваги:
- Натуральный аромат и вкус клубники
- Недоліки:
- Одним джин-тоником вечер не ограничится
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Очень люблю джин, в частности Beefeater. Решила на Новый Год заказать что-то новенькое, выбор пал на Beefeater Pink, ещё и цена со скидкой. В чистом виде, честно, не пила, но в сочетании со Schweppes (и с тоником, и с лимонным), с кружочком лайма и парой кубиков льда - очень вкусненько, ощущается клубничное послевкусие даже в коктейле!!! Девушкам, любящим джин, должно понравиться. Одно НО! Очень не удобно стало заказывать алкоголь в Розетке, т.к. Новой Почтой его получить нельзя, а Meest Express ну очень тянут с доставкой посылки. А так - всё хорошо) Спасибо Розетке)))
- Переваги:
- Вкусненько))
- Недоліки:
- Доставка алкоголя службой доставки Meest Express(((
- Владимир О***
Не знаю почему вы так доверяете новой почте.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Приятный аромат и вкус
- Переваги:
- Приятный аромат и вкус
- Надія Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Купляла не на розетці але джин просто клас м’який смак, ніжний аромат можна пити з льодом а з тонікою то взагалі клас :) головне що б охолодженим.
- Переваги:
- Смакота
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Переваги:
- Аромат клубники, мягкость!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Чудовий міцний напій, гарно смакує в коктейлях, хоча сильно охолоджений можна вживати і сам.
- Переваги:
- Чудовий смак та аромат
- Недоліки:
- відсутні
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Доставили в целости и сохранности, практически одинаковые с Gordon's Premium Pink 0.7 л 37.5%.
- Переваги:
- Отличный Джин
- Недоліки:
- Их нет
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Улюблений джин,з тоніком і без...
- Переваги:
- Смак,аромат
- Богданова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Рекомендую.
- Переваги:
- Гарно підхрдить для літніх коктейлів.
- Недоліки:
- Не з'яувала
- IrinaПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Покупала не на розетке , но отзыв решила оставить, так как очень понравился! Приятный аромат, мягкий на вкус! Брала в супермаркете и не прогадала! Теперь это мой фаворит! Можно пить в чистом виде , можно с тоником !
- Переваги:
- Очень приятный и вкусный
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Очень вкусный запах, не такой резкий как обычные. Цена доступна для подарка и для себя. Рекомендую всем, особенно девушкам.
- Переваги:
- очень приятный запах
- Недоліки:
- мало
- Іван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дівчина любить з яблучним соком. Рекомендую
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Вкусный, особенно в смешке с гранатовым швепсом и лаймом
- Переваги:
- Отличный коктейльный джин
- Недоліки:
- Не везде можно приобрести
- Ніколаєва І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Я не любитель джина в принципе, больше по вкусу что-то виноградное, зерновое или настоянное на травках :). Чистым этот напиток пить тяжко - ну водка водкой, даже несмотря на клубничку. Но холодный с мятой, льдом и тоником очень даже ничего, вкусненький и свежий. + Цвет, ну такой по-девчачьи розовый, что коктейли с ним выглядят невероятно умилительно :)
- Переваги:
- Аромат клубнички
- Недоліки:
- Спиртовое послевкусие таки сильное
- Сергій М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший джин. Не хімозний.
- Переваги:
- Смак та аромат.
- Юлия Ф***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Рекомендую с Швепс тоник Пинк
- Владимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
отличный, недостатков не нашел
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже гарний смак
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Не Має
- Верба М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Переваги:
- Отличный напиток
- Недоліки:
- Мало
- Аля А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Вкусный джин, особенно с классическим тоником
- Переваги:
- Вкусно
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Спасибо Розетке за цену и доставку. Отличный джин. Легко идёт. Даже смешивать ни с чем не стоит.
- Родіон Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Гарний напій, але від джину мало що лишилося :) За умови додавання льоду, можна пити навіть чистим. Має приємний та ненав'язливий післясмак полуниці, але якщо ви очікуєте поряд з ним відчути класичний смак та аромат ялівця, то цей напій не для вас. Буду брати ще, але не під коктейлі, а яких потрібен класичний джин.
- Переваги:
- Приємний смак та аромат, немає відчуття "хімозності"
- Недоліки:
- Замало аромату класичного джину
- Игорь И***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Покупал не тут, просто замечание о конкретном товаре...
От полноценного джина Beefeater, такого как мы его себе помним, представляем и любим в нем нет практически ничего. Это напиток, в котором безусловно этот джин присутствует, но вкус фруктов и сладость нивелирует весь его ожидаемый шарм.
Мое мнение - напиток для девочек, ну и , возможно, для тех парней, которые любят сладкие коктейли.
Вкуса джина вы не почувствуете, разве что намек на его присутствие, ароматизаторы клубники сделают все сами...но, с таким успехом, зачем платить такие деньги? можно и дешевый джин наболтать с чем то и получить подобное.
Девушкам - покупать обязательно! Тому кто хочет ИМЕННО джина, купите тот что брали прежде, неважно какого производителя, этот, бомбей или гордонс, и получите то, что от него ожидаете - Константин к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Неплохой джин. Пили на НГ с тоником и без. И так и так вкусно было. Цена качество соответствует, Beefeater сам по себе один из лучших джинов( ИМХО).
- Переваги:
- Вкус, цена
- Недоліки:
- не обнаружено
- Тамара І***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Сьогодні купили! Мені лячно пити !
Етикетка і акциз наклеєні ногами!!!
Етикетка пошкоджена!
На зауваження продавець сказав, що можу замовити ще, але інша пляшка може бути у гіршому стані!! - Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Підробка, спирт с барвником, ніго нема ні від джину, ні від лікеру, ні від настоянки. Не беріть цей етіл.
- Переваги:
- Недоліки:
- Звичайний спирт з барвником.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Артем Д***
за посиланням я можу лише перевірити код з акцизної марки, акцизні марки підробляють так само як і сам продукт, якщо це єдиний ваш аргумент, то він нічого не вартий.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Привезли доставку, замотанную плёнкой так, что вообще не разобрать было что внутри. Вскрыли - а там это чудо. Сотрудник Розетки просил предоставить фото. Предоставляю.
Будьте здоровы, дезинфицируйтесь и не делайте заказы с предоплатой на Розетке- Переваги:
- Наверное это был вкусный джин
- Недоліки:
- Не удалось попробовать, очень дорогая бесплатная доставка
Эксперт RozetkaДобрый день, Олег! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Мик М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Смачненький, хороша альтернатива простому Beefeater'у)