- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чай сподобався, але він не найкращий, що я пив. Запах приємний, при заварюванні слабшає. Листя середнього розміру. Хоча у базілуру я ще не зустрічав чорного чаю з крупним листям. Смак посередній, не сильно виражений. Потрібно довго заварювати, тоді відчувається. Але потім залишається якийсь неприємний післясмак. Якась не така терпкість, на яку очікуєш. Буває чай, що розслабляє своєю терпкістю, а у цього її хочеться позбутись.
- Переваги:
- Приємний запах. Не труха.
- Недоліки:
- Посередній смак.
- Константинова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Покупала чай на подарок руководству. Упаковка чая действительно премиум, намного шикарнее чем на фото. Также есть 2 пломбы голограммы , подтверждающие оригинальность продукта.
- Переваги:
- Для хорошего подарка самое то.
- Недоліки:
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Вкусный качественный чай с приятным ароматом и насыщенным вкусом. Заварка чая однородная из скрученных листиков. Спасибо, ROZETKA, за качество
- Переваги:
- Качественный чай, скрученные листики, приятный аромат, насыщенный вкус
- Руслан Х***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Обычно покупаю чаи типа Гринфилд, Lipton (масмаркет). Basilur это уже качестве лучше. Отличный чёрный чай с вкусом бергомода и цитрусовых. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Высокая цена