- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дриль прийшов з пошкодженим від удару кейсом для зберігання. Кейс я не відкривав та пломбу не порушував, тому про стан товару усередині нічого сказати не можу. Нажаль був вимушений відмовитися. Спробую перезамовити. Оцінку 3 зірки прохання сприймати не за оцінку роботи самого пристрою, а радше як оцінка зовнішнього стану замовлення. Обслуговування на пункті видачи "Розетка", як завжди, на найвищому рівні. Тут без питань - 5 зірок.
- Переваги:
- Не користувався
- Недоліки:
- Не користувався
Представник брендуДобрий день. Андрію.
Дякуємо, за відгук та за звернення. Нам дуже прикро дізнатись, що Ви зіткнулись з цим неприємним досвідом
Звертаємо Вашу увагу, що Ви завжди можете відмовитися від товару, якщо при отриманні були виявлено, що це не той товар,
виявлені пошкодження, явні дефекти або неповна комплектація.
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дрель ударная очень хорошее качество удобно в работе
- Переваги:
- в работе супер работает отлично спасибо большое за товар
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олексію.
Щиро вдячні Вам за Ваш вибір та відгук!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкой доволен
- Переваги:
- Качество
Представник брендуДобрий день, Максиме.
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна дрелька
Представник брендуДобрий день, Валентино.
Дякуємо вам за ваш відгук та вибір!
- Новак Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор для подарка
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Ярославе.
Щиро вдячні Вам за Ваш вибір та відгук!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як на такі гроші нормальна дрелька
- Переваги:
- Нормальний набір
- Недоліки:
- Нічого поганого сказати не можу
Представник брендуДобрий день, Володимире.
Вдячні Вам за зворотній зв’язок та Ваш вибір!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Немає оплати частинами.Хоча це вказано на фото
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
Представник брендуДобрий день, Володимире.
Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання
- ИванПродавець: Rozetka
Ужасное качество комплектующих, хуже даже чем у Зенита. Учитывая что это Бош серии професионал, это просто позор.
Сама дрель удолитворительного качества, короткий и тонкий кабель питания. Как помне особой разници нету между 550 вт моделью, но в 550 вт удобней лежит в руке, ручка лучшего качества.- Переваги:
- Вроде качественный бренд был когда то
- Недоліки:
- Качество комплектующих, лучше бы их не было