Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Акумуляторний дриль-шурупокрут Bosch EasyDrill 12 (06039B3001)

Оцінка користувачів 5/5
  • Микола Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шуруповерт суто для домашнього використання. Для закручування довгих і товстих шурупів у тверду деревину явно не підходить. Для цього є серйозніші інструменти. Максимум, що мені вдалося зробити - це закрутити 6-ти сантиметровий саморіз у брус з ясена (дуже тверда деревина). Однак, говорячи відверто, можливості шуруповерта будуть покривати домашні потреби більшості користувачів. Функцію дрилі виконує також добре. Виготовлений в Угорщині. Якість складання відмінна. Таким чином, Bosch EasyDrill 12 дуже хороший і надійний інструмент. Головне, розуміти його можливості. Раджу купувати!

Переваги:
    Компактність, що межує з мініатюрністю, простота використання, літієвий акумулятор, швидке заряджання, плавна регуляція обертання.
    Недоліки:
    До умовних недоліків можна віднести відсутність регуляції крутного моменту, що частково компенсується дуже плавною регуляцією ходу.
  • Светлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобный, легкий и хорошо собранный шуруповёрт. Я как девочка в восторге, насколько он хорошо ложится даже в женскую руку, и выручает, когда муж не дома, а что-то срочно требует отвертки ))) лично я на данном этапе уже укрепила шаткое кресло, повесила часы, ободрала старую краску с ворот и починила тяпку с его помощью. Просто замечательное приобретение!

Переваги:
    Качество, удобство
  • Гость
    Продавець: Rozetka

Очень удобный, компактный шуруповёрт! Заказывал для бытовых целей. Аккамулятор заряжается 3 часа как сказано в описании. Удобный индикатор. Скорость вращения очень хорошая. Мягкий выключатель. Товаром остался доволен.

Переваги:
    Компактный, удобный, функциональный
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Виктор И***
    Продавець: Rozetka

Можно ли им работать от сети, во время зарядки аккумулятора?

• Олег

Нет такой возможности

• Ser P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бездоганно підходить для щоденних побутових потреб. Я брав з набором: Bosch V-Line 41 посилання - роблю ним все "по хаті"

Заряду, поки що, вистачає на цілий день. Свердлю, закручую, шліфую. Останнє що робив: збирання металевих меблів - шість столів і три шкафи, на роботі. Все чудово! Якби ще можна було міняти батарею то - взагалі не мав би зауважень.

Переваги:
    Компактний, зручний, високоякісний.
    Недоліки:
    Нез'йомна батарея. Тобто, взагалі, - фіксована.
  • Галайчук М***
    Продавець: Rozetka

Аккамуляторы в комплекте есть?
    И сколько?

• Максим Ф***

Фото посмотри! АккАмулятор встроенный!
      Один.