- AI аналіз відгуків35 відгуків: 76% позитивні, 11% нейтральні, 13% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ніна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Купили пилосос пів року тому. Дуже сильно задоволена, виконує багато функцій, що є дуже важливим елементом. Має багато насадок, що є важливо. Є тяжкий на вагу, носити тяжко, але є потужний. Один мінус, що має один мішок для збирання пилу, і потрібно купляти додатково.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
дуже потужний, турбощітка для килимів прекрасно виконує свої функції
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пилосос хороший, добре збирає пил, миє і чистить м'які поверхні.
Мій помічник зламався, здала по гарантії в ремонт, попередньо говорили, що по часу це буде 3-4 тижні.. але 5.11 вже буде 2 місяці, коли приходжу і уточнюю за нього, то просять ще почекати.. ремонтується!- Переваги:
- Дуже потужний !!!
- Недоліки:
- Сервісне обслуговування
- Игорь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пилосос хороший , добре збирає пил і чудово миє м'які поверхні і чистить . Гарно пилососить авто. Добре відчищає мяку мебель. Має багато насадок. Рекомендую. Для професійної чистки підходить . Дуже потужний !!!
- Переваги:
- Багато функцій і потужний
- Недоліки:
- Трішки має вагу, но то не суттєво ...
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пилосос відповідає характеристиці, висока потужність.
- Переваги:
- Потужність
- Недоліки:
Добрий день. Ми отримали своє замовлення. Там не вистачає 3 насадки. Які наші дії?
- Переваги:
- Добрий пилосос
- Недоліки:
- Не всі насадки
Представник брендуВітаємо! Насадки ховаються у корпус пилососа. Це зазначено в інструкції з експлуатації ( вказано в малюнках)
- Геннадий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Отличный пылесос, мощный с неплохим набором насадок,немного тяжеловат но это не проблема
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Дуже задоволена. Відповідає моїм очікуванням.
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Купил этот пылесос т.к у более дешевых моделей на 400 Вт меньше мощности. До этого пылесоса долго пользовался аналогичным пылесосом от Zelmer, который 02.2022 остался в Мариуполе. Разницу в мощности между Zelmer 1800 Вт и этим на 2100 Вт субъективно не ощутил. На предыдущем пылесосе никогда не регулировал мощность в сторону её снижения, поэтому регулятор мне особо не нужен. Опыт эксплуатации этой моделью имею и не задумываясь купил снова такой же пылесос. Из недостатков - первой выйдет из строя щетка, которая с улавливателем крупных частиц. Там на колёса наматываются волосы, колеса слетают с оси. Пару раз их можно обратно одеть очистив от намоток, но со временем защёлки колёс износятся и им всё... Вторым выйдет из строя синий цилиндрический пеногасящий фильтр в грязном контейнере. HEPA фильтр тоже со временем перестанет пропускать воздух. Все это имеется в продаже уже более 10 лет, цена правда кусючая. Сравнивая с самой дорогой моделью, пришел к выводу, что разница в 1600 грн только за эти две щетки (см скрин).
- Переваги:
- Есть уверенность что будет качественно сосать долгое время
- Недоліки:
- Описал выше
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Непоганий пилосос в своєму класі.
- Переваги:
- Універсальний у використанні
- Недоліки:
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
При повній потужності не чути, коли в бачку закінчується вода.
- Переваги:
- Хороший та сильний пилосос!
- Недоліки:
- Важкий.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
На перший погляд поки що все добре, але в комплекті відсутні заявлені миючі засоби, тому перевірити одразу не вдалося.
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Відсутні заявлені миючі засоби
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Корисна річ для власників пухнастих домашніх тварин. З вологим прибиранням можна забути про мішки. Вражений наскільки він краще за звичайний пилесос.
- Переваги:
- Дуже потужній з можливістю регулювання. Турбощітка робить свою роботу на відмінно.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Віталій Л***
Зверніть увагу, що він не воняє брудними шкарпетками в порівнянні зі звичайним під час роботи
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Відповідає очікуванням!
- Переваги:
- Гарна тяга, непогано миє, забруднениц диван відмили!
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Мощ
- Переваги:
- Немає пилу при використанні
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Дуже хороший помічник для дому. Використовую для сухої чистки виключно із аквафільтром. Для миття підлоги та текстилю потрібно пристосуватися, але результат відмінний.
- Переваги:
- Виправдовує очікування, потужний
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Користуюсь вже більше року і вирішила написати відгук. Пилосос - топ! Раз у декілька місяців використовую як мийку килимів і хочу сказати, що миє він ідеально. Плями та запах зникають безслідно. В інший час використовую як звичайний з мішком. Якістю прибирання також задоволена. Мішка висатачає надового.
- Переваги:
- якість, потужність, можливість прибирати з мішком
- Недоліки:
- відсутні
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Искал пылесос с регулировкой мощности на ручке и пришел к этому варианту. Подкупила немецкая сборка и набор щеток. И вот уже 2 месяца с этим чудом, и хочу сказать, что он идеален!
- Недоліки:
- большеватый
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пишу відгук після року користування, він гарно справляється зі своєю функцією без всяких проблем вимиває ковдри, плитку, вікна. Гарна модель на всі випадки життя. Для повсякденного та генерального прибирання ідеально підходить. Рекомендую.
- Переваги:
- комплектація
- Недоліки:
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Найкращій миючій пилосос який в нас був. Потужний, багато щіток для всіх поверхонь, гарно відмив застарілі плями на диванах, килимах, дуже чисто та свіжо після прибирання, просто доглядати після вологого прибирання. Пилосос крутий.
- Переваги:
- потужний, багато щіток
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Такий самий тільки зельмер придбав років 15 тому - працює як молодий, цей на подарунок дитині, задоволена. Потужний, якісний, простий.
- Инна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пишу отзив после года использования! Скажу так:деньги на ветер!
Как только купила написала отзыв в первые дни использования,но теперь только могу сказать что не стоит етих дениг, сгорел!!!как моющим не пользовались так как проще било на улице стирать ковер,годится только для полов и то не ахти.- Переваги:
- Аква фильтр
- Недоліки:
- Хватило на год, сгорел.
Представник брендуДоброго дня! Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру. Актуальний перелік сервісів вказано на гар.талоні виробника та на сайті представництва побутової техніки BOSCH в Україні. Гарантія на прилад складає роки з дати купівлі.
- Гость
Странно. У меня такой же пылесос, только купленный наверное в 2010 году Zelmer. Проработал в жестких условиях ремонта квартиры, мойки ковров, мебели и т.д до 02.2022. Остался в Мариуполе. Надеюсь он взорвался у тех, кто ворует унитазы. Сейчас стою перед выбором, брать эту модель или ту что дороже.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
дефекты пылесоса- потертости на крышке
- Ольга
почему не отказались?
Получили пылесос с дефектом - значительные потертости на крышке пылесоса, складывается впечатление, что был в использовании, многие насадки уже распечатаны
- Переваги:
- Много насадок, мощный-2100, еще не использовала в работе, напишу позже
- Недоліки:
- Тяжелый, при открывании крышки- существенный скрип.
- Соловьева Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Покупкой довольна, линолеум моет отлично
- Переваги:
- много насадок, аквафильтр, длинный шнур
- Недоліки:
- тяжеловастый
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
В цілому покупкою задоволені. Але мити ним ламінат - заняття безперспективне.
Все що він робить - збирає миючий розчин. Залишаються "розводи". Набагато швидше і яцісніше після сухого прибирання протерти звичайною зволоженою "щваброю".- Переваги:
- Потужний, багато насадок, аквафільтр
- Недоліки:
- Для миття ламінату - "безтолковий"
- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Чудовий пилосос!!!! Всі насадки працюють. Трошки важковатий, але я про це знала. Якість і результат - супер! Рекомендую!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пилесос хороший,не шумный
- Переваги:
- Легче своего аналога ZELMER,заменяемость деталей,длинный шнур.
- Недоліки:
- Ужасная работа службы доставки или упаковщиков,утверждать не буду,сломали решетку и сопло заднего контейнера. Хорошо что подошел контейнер из нашего старого ZELMERa
Эксперт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Выговская И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Очень классный пылесос! Покупкой довольна
- Переваги:
- Справляется со всеми обязанностями, хорошо убирает
Красный,удобный.
Аквафильтер при обычной уборке, теперь можно пользоваться без мешка!!)
Стираем паласы в зимнее время....- Переваги:
- Моющий
Пилосос класс!!!
Отличная мощность.
Много насадок,ето очень радует,в комплекте идёт средство для чистки ковров,а ещё 406 бонусов, тоже надо.Сегодня розетка радует....- Переваги:
- Мощность отличная
- Недоліки:
- Большой,но ето я знала)!
- Яна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Пылесос хороший!
Ну и гдеже бесплатная доставка???обман написан??
Эксперт RozetkaДобрый день, Яна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Внешний вид отлично. Мощность отлично.
Минусы:
Система креплений трубки подачи воды плохо продумана - все болтается и мешает работать. Клипсы подходят только к металлической трубке - на шланг они не налезут - приходится обматывать шланг по спирали трубкой чтоб он не болтался.
Инструкция по сборке сделана непонятно.
Главный минус - одноразовые мешки. Подходит только определенный тип. Альтернативы нет. При уборке 2 раза в неделю придется выкинуть 2-3 тысячи только на мешки в год. Если на других моделях еще можно найти замену - то тут нет. Гениальный ход как постоянно вытягивать из клиентов деньги!
Моющие средства продаются маленькими порциями - тоже явно намеренно - к тому же их постоянно нет в продаже.
В общем такое себе удовольствие за большие деньги.- Переваги:
- внешний вид и мощность
- Недоліки:
- Одноразовые мешки
- Сергій У***
Доброе время суток... не понимаю зачем Вам мешок? В данной модели есть чудо-система АКВАФИЛЬТР... мешки это прошлый век. просмотрите инструкцию и попробуйте...
- Татьяна
1. Клипсы подходят и на трубу и на шлангу. Они из мягкого пластика ,который при разтягивании идеально становится на шлангу и ничего не болтается. Я таким пылесосом пользуюсь уже давно и у меня вся везде подходит.
2. Инструкция выполнена в картинках,в словах и еще и видео на ютубе ,как еще можно было подробнее и понятние написать??
3. Мешки есть всегда ,во всех сетях. Есть универсальные мешки ,которые подходят к этому пылесосу и стоят они /-100 грн.одноразовый мешок-это мешок до полного заполнение ,а не на один раз,и это тоже написано в инструкции. В одном комплекте по 5 мешков . 4 пачки хватит с головой на год (это 20 мешков) и стоит это 400грн в год,а не столько сколько написано в отзыве.
4. Моющее есть ВСЕГДА и в бутылках по 1л. На полную колбу нужно лить 20 мл. Это далеко не большой расход.
Пылесос отличный !!!!!!со всеми своими задачами справляется на все 100%!!!!
- Юлия Р***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Обґрунтую. 1. Важкий, не просто має вагу, а прямо важкий, жінці підняти на другий поверх будинку чи переміщати по 3 кімнатній квартирі важко + купа трубочок за ним волочиться.
2. Не зручний у використанні, колещата їдуть тільки вперед або назад, щоб трохи посунути в бік треба знов до нього підходити.
3. Мала потужність, мій старенький самсунг мав набагато більшу потужність. Коврове покриття пилососить погано, бо 2 великі щітки через які іще зменшується потужність.
3. Купа фільтрів, після 1 разу роботи вся ванна кімната в запчастинах і фільтрах, які нічого не фільтрують. Це те що стосується самої конструкції
4. Користуюсь півтора роки, з питань конструкції я розумію, можна сказати бачили очі що брали, але 9 разів використання за півтора роки у мене другий раз зламався мотор. При першій поломці мені його обслужили по гарантії. Ок можна подумати з ким не буває, але після ремонту я включила його в другий раз і знову заревів мотор… дуже розчарована брендом, в Bosh більше нічого, навіть не розглядаю цю марку- Переваги:
- Може зібрати вологу
- Недоліки:
- Найгірше із побутової техніки, що я колись купувала.
- Юля Ш***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з червоним
Не рекомендую. У використанні майже рік ,але використовувався не часто, лише для генерального прибирання. Для повсякденного прибирання не підходить- занадто масивний та важкий ( для повсякденного прибирання маю ручний).
Перший недолік це як раз його масивність, форма та вага. Переїзжаючи з ним із кімнати у кімнату є великий ризик пошкодити двері, або інші меблі. Рекомендація - переносити в руках. Другий недолік - абсолютно не зручний для миття м'яких меблів, тощо. Технологічно, миюча насадка вдягається на телескопічну трубу. Що дуже не зручно для миття будь чого, окрім килимів. Значно зручніше , якби можна було одягнути на шланг, але там вдягається ручка для подачі води і технічно не можливо під'єднати без труби.
Третє - забиваються сопла подачі води і замість рівномірного розбрискування, вода може просто текти однією струєю. Тому , після прибирання, деталі потрібно не лише помити, а ще й просушити досить потужним феном.
Ну і найголовніше, через що я вирішила таки поділитися досвідом - якість. Вона жахлива! Фільтри ,досить потужного пилосмока, закриваються кришкою витягнутої форми яка має лише 1 кріплення з однієї сторони. І це кріплення досить тонке. Кілька разів воно просто відкривалося під час використання. А одного разу його просто вирвало потоком повітря( до слова, фільтр не був грязний , чи забитий. Пилосмок майже новий і фільтр ще білесенький) . Наразі кришка не тримає фільтр і користуватися технікою неможливо. У гарантійного ремонті було відмовлено.
Можливо, у мене просто попався брак, але , якщо все ж таки вирішите купувати - зверніть на всі ці моменти увагу.
За такі дрібниці, що він дуже гучний і насадки, які перестали нормально вдягатися через 3 використання , я вже мовчу.
P.s. с технікою я на "ти"і користуюся завжди обережно і довго. До цього у мене був пилосмок Electrolux, який пропрацював 15 років майже кожного дня, є ще паровий 2в1 пилосмок Rowenta , теж вже 5 років корисуюсь кожного дня без нарікань.- Переваги:
- Миючий.
- Недоліки:
- Не якісний і не зручний