Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Віскі Bowmore 12 років витримки 0.7 л 40% у подарунковій упаковці (5010496001233_5010496080818)

Код:  17193774
Оцінка користувачів 5/5
  • Роман Л***

Дуже хороший віскі.

Переваги:
    Все в міру. Легко п'ється, чудовий післясмак. Рекомендую.
  • Дмитро Н***

• Відповідність аромату

Особисто я поціновувач більш виражених торф'яних смаків, наче сидиш біля згасаючого багаття, однак цей віскі має дуже приємний, м'кий смак. Після ковтка ще довго хочеться смакувати його, погойдуючи в роті. Однозначно залік.

Переваги:
    М'яко, злегка димно, в міру солоно
  • Дмитрий Ю***

• Відповідність аромату

Мой №1. Виски, который я бы пил каждый день. Приятный, не сильно выражный торфяной вкус. Очень сбалансированый. Идеально подойдёт для тех, кто хочет познакомиться с островными виски.

Переваги:
    Отличный сбалансированный виски с айлы. Крутейший вкус, запах и послевкусие.
    Недоліки:
    Цена. Хотелось бы хотя бы ДО 2к грн.
  • Максим К***

отличной пойло

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Вскрьіл посьілку, коробки не оказалось, брал 2 упаковки , на подарок и в коллекцию в бар... Настроение испорченно(

Переваги:
    Односолодовий
    Недоліки:
    Обман, коробки нет ... Вьішлите коробку и сертификат
    • Миша

Нигде не написано что он идет в коробке. Если бы там она была в имени было б "в подарочной упаковке"

• Володимир Я***

ну я и говорю, обман,а не открытое вранье, на фото есть коробка, по факту странно приклеенный акциз, да и со вкусом что то не то, как будто бы чем то развели... Какая цена такой продукт...

• Представитель компании

Доброго дня, Володимир.

Нажаль, виробник не вважає коробку невід'ємним атрибутом товару.
      Крім того не всі коробки доїжджають з Шотландії в тому вигляді, який ми можемо сміливо назвати подарунковим і саме тому про коробку в описі нічого не вказано.
      До прикладу, подарункова коробка, за наявність якої повну відповідальність несе постачальник:
      посилання

А щодо смаку, віскі з острова Айла має свої дуже специфічні смак і аромат, які далеко не всім "заходять".

• Дж.Байден
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Віскі залишив приємні враження, тіло збалансоване , приємний, довгий фініш! Дуже схожий з номер 1, може більш ніжний..

Переваги:
    Віскі для кожного дня!
    Недоліки:
    40, мало торфу (для мене) ...
    • Сергій

А подарункова упаковка була?

• Роман

• Відповідність аромату

Идеальный экземпляр для первого знакомства с островными виски.

• Олександр К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

На аромат солодкий, слабо торф'яний впорівнчнні з ардбегом,солодкий смак,цитруси,мед, помірний торф.Кому не подобається ардбег,ця дистилірії має сподобатися,м'який торф.

Переваги:
    Смак,аромат,посмак
    Недоліки:
    Відсутні