- Васін Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Вже не перший раз пробую український "джин".
Нормальне співвідношення ціни і якості. Якихось різких присмаків не відчув. Пьється нормально як в коктейля, так і у чистому виді. Не думаю, що можна потрапити на неякісний алкоголь, якщо він офіційно робиться на наших заводах. Похмілля не викликає, значить спирт нормальної якості. Звісно ж, я не сомельє, але порівняно з іноземними джинами не вважаю цей гіршим. Легше натрапити на підроблений іноземний джин, ніж вітчизняний.- Переваги:
- Цілком задоволений
- Недоліки:
- Не виявив
- Александр A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Нормальный креплённый джин, для коктейлей самое оно, стоит своих денег однозначно.
- Переваги:
- +
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Взял на пробу, думал, что будет средненький, но реальность превзошла ожидания, обожаю коктейли с джином, особенно в жару
- Переваги:
- Очень приятный на вкус, пью с удовольствием
- Недоліки:
- не обнаружил
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Очікував більшого
Смачно
- Васін Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Цілком адекватний напій за нормальні гроші. Вживав в "міксах" - смак такий самий, як і у іноземних аналогів. Не дивлячись на немалу дозу, на ранок світла голова та відсутність інших ознак похмілля. Не згоден з тими, хто відчуває спирт та синтетику. І аромат, і смак - цілком адекватні.
- Переваги:
- Ні чим не гірший за іноземні аналоги
- Недоліки:
- не виявив
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Джины то все похожи между собой по вкусу. Но, здесь очень ярко выражен вкус и аромат можжевельника. И довольно жестковат. Даже с тоником очень сильно чувствуется. На любителя) Я люблю вкус помягче)
- ІгорПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Скажу чесно - здивував - відмінностей від зарубіжних напоїв майже немає. Як і у всіх джинах приголомшливий аромат і смак зі своєю приємною гіркуватістю.
Тільки він дуже міцний - двох коктейлів з тоніком вистачило щоб сп'яніти. Роблю їх так - в келих ложу лід, додаю 50г джина і 100г тоніка + часточка лимона.
Чоловікам сподобався - і до кінця вечора пляшка була порожня.- Переваги:
- Смак, запах.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Добрый джин ))
- Касько Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
не разочаровал и качество отличное
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Можна брати замість Gordon`s без сумнівів. Але гірший за Бомбей чи London Hills
- Переваги:
- Класичний смак на рівні популярних брендів
- Недоліки:
- Можливо трошки більше спиртуозності ніж треба, але для такої ціни це припустимо
- Влад И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Не понравился...
- Михаил П***
А поподробнее можно?) Как на вкус вообще.На каких производителей больше похоже?
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Алкоголь интересный, но это не джин в классическом понимании. На любителя.
- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Джин не дает плавного эффекта, опьяняет на втором коктейле, в отличие от аналогичного количества Бифитера. Привкус кажется маслянистым и горчит. Если вы хотите крепости - рекомендую этот джин, если любите долгие коктейли с плавным веселящим эффектом лучше выбрать другой
- Переваги:
- Крепкий
- Недоліки:
- Послевкусие
- Артём Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Привкус какой-то синтетики. Лучше немного доплатить и купить более качественный джин.
- Якименко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Обидно что Розетка в описании товара не указывает, что это не Джин, а настойка. Даже на самой этикетке написано, что это настойка. Просто смесь спиртов. Джин - это не настойка. Было бы описание нормальное или фото бутылки адекватное - не купил бы. Розетке сумашедший минус. Розетка, все чаще опускается в качестве обслуживни и представления товара
- Переваги:
- Недоліки:
- Это не джин - это настойка
- Игорь К***
На фото на этикетке написано,что джин.Скинь фото,что тебе приехало
- Якименко С***
Лови.
- Стас К***
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Я конечно много не ожидал за такие деньги. Но оказалось
хуже , вкус палёной резины и ещё какой-то химии.- Переваги:
- Не так , чтобы совсем палёное г.
- Недоліки:
- Отвратительный вкус
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Ну такое. Особенно это такое на вкус. Чувствуется резкий вкус этилового спирта. Такое чувство что это не настойка а спиртяка с ароматизатором джина. До нормального напитка ещё пахать и пахать. А ещё прямо на этикетке написано что-то в стиле Черниговский спиртоперерабатывающий завод или что-то похожее. Не советую
- Переваги:
- Запах, цвет
- Недоліки:
- Вкус, привкус и послевкусие
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
люди не купляйте ЦЕ.моя помилка була в тому,що почитав відгуки вже після того,як отримав і трохи скуштував.це не джин.це спирт з присмаком ароматизатора десь там вдалині.а по зірочкам наче норм напій,хто цьому продукту стільки зірочок наставив?
- Переваги:
- непоганий дизайн етикетки. напій містить спирт,можна використовувати для дезінфекції.після вживання я не втратив зір і залишився живим.
- Недоліки:
- це не джин,це казна що.
- Андрей
А якщо з мильниці пить буде краще?
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Я кто его знает что с этим делать.
- Переваги:
- не нашел
- Недоліки:
- Это не джин
- Андрій А***
Еще раз пытался его попить. Не смог. Ну на запах можевельником он пахнет. Но на вкус это парфюм какой-то.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Редкая гадость. Резкий привкус какой-то микстуры. Не спасает ни тоник, ни спрайт, ни лёд. Ничто этот вкус заглушить не может.
- Переваги:
- 45 "оборотов"
- Недоліки:
- Резкий привкус.
- Роман
а привкус какой? можевельника) ?
- Якименко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Добавил фото
- АльонаПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
так как я любитель джина с тоником, то скажу что этот можно брать смело
- АльонаПродавець: Rozetka. Об'єм: 1
очень даже не плохой вкус, как для нашего производителя, очень даже хороший