Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Віскі Buffalo Trace 0.7 л 40% (80244009984)

Оцінка користувачів 5/5
  • Андрій Г***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Знайома стверджує, що це найкращий напій з тих півтора десятка бурбонів, що вона куштувала. У тому числі і тих, що втричі дорожче.
    Мені "Buffalo Trace", як і його більш дешевий побратим по дістіллярні "Benchmark 8" подобаються. У барі тримаю. Для різноманітності, під настрій, те що треба. Хоча, улюбленими напоями залишаються бурбони дістіллярні "Wild Turkey", "Buffalo Trace" однозначно рекомендую.

Переваги:
    М'який. Має смак дорогого напою, але з відносно лояльною ціною.
    Недоліки:
    На мій смак недоліків немає.
    • Влад

бред. настоящий Buffalo Trace - действительно классная вещь. это же какая-то дрянь, на Buffalo Trace совершенно не похожая. Даже Jim Beam White лучше.

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Неймовврний смак.
    Поки один з найкращих бурбонів, що пробував.

Переваги:
    Смак, відсутність спиртозності
    Недоліки:
    За таку ціну немає
  • Євген

• Відповідність аромату

Класний бурбон с приємним смаком і ароматом, легко п'ється.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Андрей Р***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Удивил. Давно хотел попробовать и вот попробовал. Очень яркий, мягкий, ароматный. Рекомендуется и в коктейлях и особенно чистым. И это 40% для нашего рынка... А есть еще 45 градусов, тот вообще бомба наверно)

Переваги:
    Достойный бурбон
    Недоліки:
    Точно нету
  • Влад

• Відповідність аромату

допиваю последнюю бутылку, этого, по недосмотру приобретенного жалкого подобия Буффало. Этож надо было так испоганить мой любимый напиток. Ни того аромата, ни вкуса. Это не Буффало Трейс, возможно Бенчмарк, а может и хуже.

Переваги:
    производитель
    Недоліки:
    плоские, убогие вкус и аромат
  • Влад

• Відповідність аромату

разведенный 45% Buffalo. может напиток сам по себе он и неплох, но для меня на фоне настоящего Buffalo Trace просто отстой. да, и бутылка не 750 мл, а 700...
    короче Benchmark в бутылке из под Buffalo Trace, за бутылку пару сотен придется доплатить. не рекомендую

Переваги:
    продукция Buffalo Trace
    Недоліки:
    жидковат, простоват, минимальный вкус и аромат
    • Володин И***

Печалька.

• Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

• Відповідність аромату

Розетка ошиблась(но с кем не бывает) - Крепость 40%. Что с ним делать ? - не знаю ! возвращать не буду !

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Володин И***

Очень странно. Баффало был 45 процентов... Бутылка в баре стоит, там 45 написано.

• Влад

в продаже есть 45 %, есть 40 %, с виду и не различишь. 40 %-й явно похуже будет. ну стоит чуть дешевле. Так, для информации при выборе напитка, чтоб потом не было мучительно...