Відгуки покупців про Бурбон Bulleit від 6-ти до 8-ми років витримки 0.7 л 45% (082000789611_5000281038018)
- AI аналіз відгуків67 відгуків: приблизно 65% позитивні, 15% нейтральні, 20% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Клас
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бурбон дуже смачний
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
очень очень класный
- АРТЁМ Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Акциз був розрізаний на стиках з пробкою!! На жаль, побачив це вже вдома.
Пробка знялась просто потягнувши вверх, разом з етикеткою.
Запаху 0, на смак водичка, це взагалі не 45%!
Я неодноразово куштував цей віскі, не в розетці. Це якась бадяга!- Переваги:
- Недоліки:
- Підробка
- ИгорьПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Аромат и вкус слабее makers-а, и 101, и jb double oak, немного другой типаж, более "грубоват", что-ли. Разве что послевкусие очень длительное. Всё бы ничего, но каждый раз после выпитого напитка (1-3 драма) на следующий день головная боль обеспечена.
- ОлегПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Поки найкращий бурбон зі всіх бурбонів, ірландських та шотландських віскі (навіть в 2рази дорожчих), які куштував до цих пір. Напевно бурбон це моє)). П'ється дуже легко без всяких додатків (води, льоду тощо), солодкуватий із запахом ванілі - просто бомба. Для мене кращий чим Вайлд Тьоркі суттєво. 46градусів взагалі не відчувається в сенсі погіршення вживання та смаку. Просто рекомендую!
- Переваги:
- Смак, ціна
- Андрій Ч***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
або підробка або нереально поганий віскарь. на ранок навіть з ліжка встати не міг, хоча постійно пью бурбони
- Переваги:
- їх немає
- Недоліки:
- ледве не помер
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Аромат очень мягкий и сладкий. На первый взгляд не предвещает, но после первого глотка бьет обжигающий вкус спирта. Очень мужской напиток. Неподготовленного потребителя может шокировать)
- Микита М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Не скажу що я експерт. До цього моїм фаворитом був Джек. Джек в порівнянні з Булет на сходинку нижче як за смаком так і за ароматом. Рекомендую тим хто пʼє без коли і хоче спробувати щось реально смачне.
- Переваги:
- Смак, аромат.
- Недоліки:
- Швидко закінчується!
- Вадим Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Попробовал Буллет, в чистом виде для меня слишком спиртуозный, жесткий. Индюха 101 еще крепче, но пьется на порядок легче. В чистом виде нравится, как и Four Roses.
Буллет неплох со льдом и хорош для сауэра, поэтому 4 звезды.- Переваги:
- Аромат, послевкусие, хорош для сауэра
- Недоліки:
- Спиртуозный
- Евгений С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Взяв ці три для дегустації. Смачні всі, але Булейт з усих сподобався меньше всього. 101 індик - найсмачніший. Смак, післясмак, аромат - насолода
99 езра - друге місце, чимось схожий на індика, смак і аромат інші, але теж досить яскраві.
Булейт - третій. Смачно, але до перших двох не дотягує і ціна вища. Якийсь у нього менш виражений смак та запах.- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- дорого
- Бутович С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Розетка вразила своїм жахливим відношенням до постійних клієнтів. Прислали відкриту пляшку бурбону і міняти відмовляються. Шарашкіна контора.
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Пропало бажання бути клієнтом контори.
- Жанна С***
Та ж сама ситуація.Спробували те що прислали.Чого і можна було очікувати-налито якийсь коньяк.Я гадаю,що самий дешевий.А навіщо ж їм переплачувати.
- Бутович С***
гроші за товар повернули, але, залишилось неприємне відчуття як у клієнта, після кількох днів переписок в чатботах, жодного телефону для спілкування з живим представником Розетки. При чому, товар необхідно відправляти поштою за свій рахунок. Вартість пересилки обійшлась в 150 грн., які мені ніхто не повернув. І ніхто навіть не вибачився.
- Бутович С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
14 грудня отримав замовлення, спиртні напої. Пляшка бурбону вскрита, що залито в середину невідомо.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Розпакована пляшка
- Борис Л***
Це було до чи після того як забрав?)
Бо думаю, навіщо ти забирав тоді?
Взагалі добряче так на брак змахує. Буває. - Жанна С***
Та ж сама ситуація
- Юрій А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Справді приємний смак, голова наступного дня норм)
- Худан С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Вирішив спробувати, та не пожалкував. З льодом взагалі бомба. Спочатку він солодкий, а після ковтка зʼявляється ледь помітна гіркота на корені язика. Ще більше сподобався аромат з порожнього бокалу. Я раніше гадав що бурбон ближче до віскі, але трохи помилявся. То якщо вирішили почати знайомство з бурбонами, рекомендую. Ну а собі замовлю на пробу The Irishman Single Malt Irish Whiskey)))
- Настенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Наслышан, решил попробовать. На запах ноты кофе, кориццы, спиртякой не пахнет. Вкус хороший, легкий. Послевкусие приятное, прогревает, чувствуется то ли перец, корица. Очень понравился.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бурбон м'який, мені дуже подобається.
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Гарний смак та аромат, спиртуозність заявлених 45% майже не відчувається. Варто спробувати
- Влад Д***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Питкий. Один з кращих бурбонів як на мене. Практично немає спіртуозності.
- Переваги:
- Питкий, гарна пляшка
- Віталій ****Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
трішки аромат не такий
- Недоліки:
- нема
- Вадим Ж***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Блин, а он классный!
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
немає спиртуозності
- Переваги:
- приємний на смак
- Недоліки:
- не помітив
- ПавлоПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Тим хто хвилюється за підробку, то схоже нова партія буде вже з закруткою й етикетка наклеєна рівно.
- Переваги:
- цеж бурбон
- ЕлоуВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Підробка
- Павло
Чого ?)
- Жанна С***
Нам прийшла відкрита пляшка.Помітили тільки вдома
- Едуард Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
До цього купував його у іншому магазині . Був просто супер !М'який, куча різних букетів і ароматів. Післясмак довго тримається у роті. По градусах на відчуття здавалося навіть менше 45 градусів. А цей попався на смак точно як 101 індичка тільки ще більш спиртуозний і після смаку взагалі практично нема . Дуже жорсткий . Ніякого задоволення . Шкода грошей.
- Переваги:
- Акційна ціна.
- Недоліки:
- Дуже, дуже, дуже сильно відчувається спирт.
- Евгений Б***
Не пойму, чем вам так 101 индюшка то не понравилась что проводите столь неоднозначные аналогии???
- андрей
Треба у бокалі потримати -спирт піде
- Олексій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Ок
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
В сравнении с бурбоном, на мой вкус, лучше односолодовый виски
- Переваги:
- Ароматный, подходит до кофе по-ирландски
- Недоліки:
- Грубоватый напиток
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Всё ок
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бурбон чудовий, має виразний смак та порівняно довгий посмак. Досить міцний, але не занадто, як 101 "індичка".
- Переваги:
- В моєму рейтингу кращих
- Недоліки:
- Не помітив. Хіба що цінник.
- Варава І***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Насичений смак, справжній характерний бурбону.
Легко пється, найкраще підійде під калорійну їжу. Подобається більше Джека та Джеймісона. Рекомендую!- Переваги:
- Насичений смак
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Отличный бурбон, классика!
- Переваги:
- Качество
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Отличный вкус
- Переваги:
- Мягкость, приятный
- Александр Р***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Действительно пуля…
Аромат приятный, но жёсткий через чур!!!
Этой «Пуле» 400 грн красная цена, как по мне.
Джим Бим лучше! - ДимитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Очень понравился после Баллантайнс. Во вкусе хотя немного ароматов, в основном сладость, характерный вискарный вкус (резкость не понравилось), но даже этим очень зацепил, но хочется теперь попробавать более цветочно-фруктовых нот и меньше спиртуозности, может кто подскажет что?
- Переваги:
- Приятный, маслянистый, сладкий
- Недоліки:
- слишком резковат. после трети бутлыки исчезает характерный вискарный аромат
- Максим П***
Чивас
- Іван М***
Чівас Рігал ! Не помилишся.
- Сергій Г***
Взагалі то це-бурбон
- Макаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Виски сауэр получается очень вкусный, голова не болит)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Замечательный напиток!
- Переваги:
- Очень мягкий!
- Недоліки:
- Нет.