Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Кава в капсулах Caffe Borbone Crema Superiore 10 шт по 5 г (8055176430139)

Оцінка користувачів 2.83/5
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 50

Взяв на пробу, хоча зазвичай беру LOR. Смачна, плотне тіло, вираженої кислоти чи гіркоти немає, післясмак приємний. З вершками взагалі кайф.
    Раджу спробувати.

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Дуже раді, що Caffe Borbone Crema Superiore вам сподобалась — справді, це кава з м’яким, збалансованим смаком і щільним тілом, без різкої кислинки чи гіркоти.

З вершками — це класика по-італійськи.
      Запрошуємо спробувати й інші бленди Borbone — кожен із них має свій характер.

• Вася Ш***
    • Загальне враження

• Аромат

В цілому можна купляти, але тільки через ціну або намагання спробувати щось нове.

Переваги:
    Ціна на Розетці. Пінка хороша
    Недоліки:
    смак не збалансований, забагато кислого та водянистий післясмак
    • Смак

Незбалансований

• Ступінь кислотності

Інтенсивна

• Гарри
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 50

Не самое лучшее что пробовал но и не плохо, на любителя, для эспрессо не рекомендовал бы, капсулы 4 из 5, до качества Старбакс капсул мало кто дошел.

Переваги:
    Италия
    Недоліки:
    Если присмотреться

Дякуємо за ваш відгук!

Кава Caffe Borbone — це класичний італійський стиль, створений спеціально для тих, хто цінує насичений смак, характерну гірчинку й густу кремову пінку.

Смакові вподобання — річ дуже індивідуальна. Ми раді, що капсули вам загалом сподобались, і сподіваємось, що інші бленди Borbone зможуть приємно вас здивувати.

Дякуємо, що обрали нас!

• Григорий В***
    • Загальне враження

• Аромат

бридке. може на якогось поціновувача, але купив бо думав що воно +- звичайна кава.

Добрий день, дякуємо за ваш коментар.

Caffè Borbone Crema Superiore - цей сорт має виразний смак та насичену кремову текстуру, що цінується серед поціновувачів італійської кави. Якщо ви очікували більш нейтральний смак, можливо, він не відповідав вашим особистим вподобанням - це не ознака браку чи підробки.

Ми гарантуємо якість та оригінальність кожної капсули.

• Павло Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 50

Смак кави звичайний і слабо виражений (саме в цих капсулах).
    Хоч зовнішній дизайн упаковки супер,але не смак.
    Уточняю що оцінка смаку кави в порівнянні із іншими бренд-виробниками, такими як L'or, Jacobs, Strasbourg's, Gimoka,це ті що періодично купуємо, п'ємо для формат Nespresso кавомашини.

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    другий раз точно не б купували

Дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже шкода, що смак Caffe Borbone Crema Superiore не виправдав Ваших очікувань. Ця лінійка справді має більш м’який профіль, збалансований і з легкими відтінками горіхів та шоколаду — її часто обирають ті, хто любить делікатну каву без різкої гірчинки.

Якщо ж Ви надаєте перевагу більш виразному та насиченому смаку, радимо звернути увагу на Caffe Borbone Crema Classica або Intenso у капсулах для Nespresso – вони мають глибший аромат і яскравіший характер.

Дякуємо, що поділилися своєю думкою та порівнянням з іншими брендами – це допомагає нам краще розуміти очікування наших клієнтів. Сподіваємося, що серед асортименту Borbone Ви знайдете саме той смак, який підкорить Вас повністю!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 50

дуже гидка кава! Аромат неприємний, гіркота і слабо виражений кавовий смак

Дякуємо за відгук! Шкода, що кава Caffe Borbone Crema Superiore вам не сподобалась.

Це — італійський бренд преміальної якості із більш ніж 20-річною історією та мільйонами прихильників у Європі, який цінують за стабільну якість, насичений смак і характерний аромат. Смак цієї кави — збалансований, з легкою гірчинкою та щільною кремовою пінкою, яку високо цінують поціновувачі класичного еспресо.

Смаки — справа індивідуальна, тому ми поважаємо вашу думку, хоча вона й суперечить враженням більшості наших клієнтів. Якщо бажаєте — ми будемо раді запропонувати вам іншу каву з лінійки Borbone, можливо, вона більше відповідатиме вашим уподобанням.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!