- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нормальна кава
Доброго дня, Владислав.
Дякуємо що обрали ТМ Caffe Poli, та за ваш відгук.
Хай смакує!)
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Супер!
Дякуємо вам за ваш чудовий відгук про нашу зернову каву Caffe Poli Rosso Tradizione!
Ми дуже цінуємо ваші слова і раді, що наш продукт приніс вам задоволення. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими і створювати каву, яка дарує радість кожному ковтку. Сподіваємося, що ви й надалі будете насолоджуватися нашою кавою. Дякуємо за вашу підтримку та довіру!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не виражена
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороший кофе. Средняя обжарка. Средняя кислинка. Крупные зерна. Приятный вкус.
- Переваги:
- Умеренная цена.
- Недоліки:
- Нет.
Помірна
Добрий день Александр. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
Приємних та вдалих Вам покупок!
- Lasse B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Неплохой кофе в своей ценовой категории , однозначно лучше многих конкурентов (Ferara, Totti...). Крепость по мне слабовата. Впрочем, бывает хуже :-) Кислинка всё же ощущается (хотя я искал кофе вообще БЕЗ неё). Запах приятный, но выражен слабо. Так же чувствуется заметное преобладание робусты в купаже.
В целом, впечатление положительное. Надеюсь с помощью различных добавок и пряностей добиться искомого вкуса.- Переваги:
- Приятный аромат, неплохой вкус.
- Недоліки:
- Всё-таки немного кислит. Хотелось бы большей крепости.
- Ирина Ю***
Хотите без кислинки, берите чистую робусту, но в аромате потеряете.
- Ирина Ю***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Можно брать, очень даже нормальный!, кислинка чувствуется, но я это люблю.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Пересмажене і несмачне.
- Переваги:
- Недоліки:
- Третій сорт
Простий
Не виражена
Шановний Євген,
дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода чути, що Ваш досвід з нашою кавою не виправдав очікувань.
Можливо Вам стануть до смаку, інші купажі наших торгових марок.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Купил этот кофе за 369 грн. Оплатил. Розетка практически сразу после оплаты поставила отметку в заказе что он не оплачен . Но через 2 часа деньги вернулись и цена на сайте поменялась на 559. Ну и мелочные ребята....