Відгуки покупців про Віскі Chivas Regal 1 л 12 років витримки 40% в подарунковій упаковці (080432400432)
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Доброго дня,на віскі та обслуговування дорікання не маю,але за таку ціну коробка пожмакана,і товарного виду та ще й подарункового взагалі не має.
- Григорьев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отделение отличное, ребята молодцы. Скорость доставки на уровне
Товар не соответствует заказу..- Переваги:
- Вероятно как и прежде на уровне
- Недоліки:
- Приехал товар не тот что заказывал
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Какие говорил мой любимый виски, поэтому ничего плохого не могу сказать. Рекомендую
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Пришел виски который стоит на 300гр меньше. После жалобы деньги вернули. Но осадок остался.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Пийте в задоволення, з правильних стаканів!
- Переваги:
- Regal він і в Африці Chivas!
- Недоліки:
- Мало
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
На подарунок норм
- Поліщук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Поменяйте фото и цену!
- Недоліки:
- Данный виски не идет в подарочной упаковке уже год!!!
И на сайте цена в красной коробке 1300 гривен!
Вы обманываете покупателей, возврат товара отказались делать!
- Кочерга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Гарний напій
- Переваги:
- Смачний напій
- Янина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отримала товар в іншій упаковці згідно опису він на 200 грн дешевший, ніж мною був оплачений.
- Недоліки:
- Товар не співпадає з тим що на сайті
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
купив віски, коробка та бутилка відрізняється, мабуть контрафакт
- Переваги:
- невідомо
- Недоліки:
- відмінність упаковки
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дуже сумно, але отримав від Розетки не оригинальний виски "Chivas Regal" 1 л. 12 років витримки. Це контрафакт. Вдома при розгляді привертає увагу відмінності в коробці (є оригінал придбанний у США), неправильна наклейка етикеток їх колір, наявність клею і т.д. На пляшці відмінність у видавленних літерах J із задупляшки. Відсутність етикетки українскою мовою даних про продукт. Пляшку не відкривав, вміст не дегустував, шоб не отруїтися.
- Переваги:
- Зростає якість контрафакту
- Недоліки:
- Бажання повернути кошти або заміна на оригінал (згідно заявленному). Від Розетки такого не очікував!
- MasterB
Розетка це вже торговий майданчик, продають хто завгодно і що завгодно.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Коробка інша ніж на фото на сайті, етикетка на пляшці приклеєна зі зморшкою. Але в цілому пляшка якісна, дозатор присутній. Давно не пив Чивас, але на смак це якісь дешевий віскарь. Купував на подарунок - доведеться вживати самому. Не схоже на Розетку.
- Переваги:
- не бачу
- Недоліки:
- схоже на контрафакт.
- Александр Б***
То у Вас стара пляшка, вже близько двох років новий дизайн.
- Александр В***
Цікаво, як ви його брали на подарунок, але спробували на смак, після чого вирішили залишити собі?)
Хіба що взяли не одну бутилку
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Приємна акція.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Не знаю, как у вас, заказал виски в отделение Розетки, там оно было в наличии. Пришел, забрал. Я в виски немного понимаю, могу точно сказать, что это оригинал.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
А что за прикол пришел?
Вот такая «красота» пришла.
Нет дозатора, в бутылке бадяга, а не регал. Вязкость не 12 лет, а как будто 1 неделю назад разлили в подвале .
Требую обмена!!!
Я содрал акцизную марку, дабы эту «красоту» не продавали людям под видом оригинала.- Дмитрий Ф***
В литровых никогда не видел дозатор и 0.5. О.7 всегда с дозатором. Хотя од не раз попался без, в старой упаковке. В новой упаковке, вкус совсем другой.. хуже чем в старой.
- Мирный В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Покупал две бутылки. Не могу сказать ничего за оригинальность. Упаковка хорошая, качественная: сама бутылка хорошо закрыта, вокруг горлышка не фольга, а тонкий металл, который непросто отодрать руками. Бутылки без дозатора. Есть сладковатый вкус. Не знаю, возьму ли ещё - мне показался не лучше некоторых более дешёвых вариантов.
- Переваги:
- Сладковатый вкус, хорошо закупорена бутылка.
- Недоліки:
- Соотношение цены и качества: качество виски не стоит этих денег.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
По алкоголю все добре, але була м'ята коробка, а іншої в потрібному об'ємі не було. Неприємно, бо купувала на подарунок!
- Переваги:
- Гарний напій
- Недоліки:
- Пом'ята коробка
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Прийшла коробка швидко, не побилася. Непоганий алкоголь за хорошу ціну.
- Переваги:
- Якісне , оригінальне віскі.
- Недоліки:
- Прийшла пом'ята коробка, і це прямо видно. Тому на подарунок не раджу.
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Хороший виски! Приятный, вкусный! Но на любителя!
- Роман Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
різкий запах, пече як якийсь шмурдяк. 100% - підробка! Я повівся на акцію та купив дві пляшки((((
- Недоліки:
- Підробка
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
В порівнянні з monkey shoulders тхне самогоном але йде легко і важкості на ранок немає. На любителя одним словом.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Класика: міцно, ароматні, просто в кайф споживати
- Владимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Это не Chivas, вкус совсем не тот.
Не рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- Подделка
- Павел Д***
Подделка на розетке? Что-то новое. Не слышал о таком. Если акциз был, то нормальное быть должно, тем более и доки можно запросить и чекнуть саму акцизку вот тут посиланняМожет быть бутылка такая попалась. Я с таким сталкивался уже причем в одном и том же магазине с минимальным интервалом покупки.
- Женя Д***
Сначала насторожило отсутствие дозатора и не спроста, брал 2 раза по 1л. Шмурдяк еще тот а вот в 4.5л был то что надо, оригинал!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
От Чиваса там одно название. Повелся на скидку и объем. Лучше бы за эти деньги молт недорогой купил. Своих денег не стоит. Не рекомендую.
- Переваги:
- Особо нет
- Недоліки:
- Бодяга спиртовая
- Конотопський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смачний віскі,один з моїх найулюбленіших
- Переваги:
- Смак
- Конотопський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смачний віскі,один з моїх найулюбленіших
- Переваги:
- Смак
- Титова И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Оригинал, в подарочной упаковке
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Виски без дозатора, где то разливают!Алкоголя 20%!
- Анатолий М***
С каких пор без дозатора это "где то разливают" ? Читал тут недавно о вине каком-то. Так вот раньше то вино было с корком, а приехало с крышкой. Крику было...мол разливают там и тд, шо ж это такое. В итоге представитель написал, что просто поменяли с одного на другое. Это я к тому, что может сейчас так делают, без дозатора. Тем более акциз есть. Соберитесь и не нагоняйте жути.
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Недавно зашёл в пункт Rozetka увидел что хорошая цена , решил взять и скажу разочарован , я впервые за многие разы , когда пил Chivas увидел бутылку без дозатора , это виски всегда шёл с дозатором на бутылке , по запоху был норм , по вкусу очень сильно спиртовый , обычно у хорошего Chivasa аромат карамели, пить в чистом виде было не возможно, хотя всегда пью его чистым со льдом , оригинальный вкус чувствуется, но такое ощущение, что его разбодяжили вискарем по-дешевле (( как-то так…
- Недоліки:
- Нет дозатора , вкус не похож на оригинальный
- Юрий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Замовлення успішно зарезервовано до 13.04.22, але 11.04.22 в пункті видачі товару не виявилося. Даремно втрачений час.
- Переваги:
- Не спробував
- Недоліки:
- Не спробував
- ВіталькаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Замовляв по акції.
Зараз відкрив і чесно кажучи в шоці - пре як самогон, пити не можливо...- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Самогон самогоном
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Заказываю не первый раз. Вкус ОК.
- Переваги:
- Цена по акции
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отличный , оригинальный виски !! Все супер !!!
- Переваги:
- Оригинал
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Покупали на юбилей, все отлично
- Переваги:
- Хорошая цена и качество
- Недоліки:
- НЕТ
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Сначала когда открываешь бутылку - изумительно пахнет дикой грушей. Такое точно не забудешь.
Но после нескольких дней всё улетучивается. Остаётся просто хороший виски. Наверное это того стоит, потому что брали ещё односолодовый 12 лет, подороже - там почти никаких вкусов и ароматов нет, просто крепкий алкоголь.- Переваги:
- Вкус и аромат после открытия
- Недоліки:
- Вкус и аромат через пару дней
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Купуємо не вперше, брали по скидці, сподівалися насолоджуватися смаком у новорічну ніч.
По факту: ні аромату, ні смаку, ні букету, ні післясмаку, нічого. Ані пити ані вилити, якась бадяга.
Прикро, що попали на фальсифікат.
Ми не проти повернути цю бадягу.- Переваги:
- Недоліки:
- Підробка
- Роман
мені в подарунок привезли з закордону та ж ситуація, думаю це все ж оригінал, просто оригінал не дуже сам по собі, я наприклад незміг пити його чистим, хоча 101 індичка з своїми 50,5% без проблем п'ється чистою
Експерт RozetkaДоброго дня, Иван Божок.
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.