Відгуки покупців про Віскі Chivas Regal 0.7 л 12 років витримки 40% + 2 склянки (5000299622605_5000299601884)
- Тая Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Ідеально для подарунку
- АБДУЛЛА А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Відповідає - Арістоклес А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Стоит брать
- Переваги:
- Суперпреимный обычный чивас
- Недоліки:
- Дозатор
- Арістоклес А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Стаканы хорошие с короной на дне.
- Переваги:
- Чивас 12 летний
- Недоліки:
- Дозатор, больше разливает чем наливает, при открытии бутылки может пшикнуть как газировка из за дозатора с шариком.
- Арістоклес А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Отлично
- Переваги:
- Чивас
- Недоліки:
- Нету, и не будет когда это оригинал
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Повний треш ! Українці дурять своїх же. Це подарунковий набір, який ми з колегами вирішили подарувати керівнику! На фото гарні презентабельні стакани з золотим надписом, а в реалії зовсім інші непрезентабельні стакани без щодотоно надпису та іншої форми. Якщо продавець прдає наьор, в якому змінився вид товару, він зобов'язаний показати фото реального товару ! Тому у нас і війна, бо свій свого дурить.
- Недоліки:
- Стакани
- Геннадий М***
Те что у вас намного красивее
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Получила товар быстро,но сделала одну ошибку.Заплатила картой сразу при заказе.В итоге мне пришла посылка погремушка.В подарочной коробке вместо бокала было куча битого стекла Почему в посылку не положить что-то мягкое,чтоб стекла не бились.Короче жесть Не знаю как у них ума хватило подарочную коробку с бокалами упаковать в обычную коробку нечем не предостеречь стекло от битья Спасибо,я такой заказ в жизни не получала.Розетка упала в моих глазах
- Переваги:
- Не знаю що тут писати
- Недоліки:
- Це просто жесть
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Все чудово, чоловікові сподобалося.
- Переваги:
- Чудовий набір з фірмовими келихами
- Недоліки:
- Не виявили
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Стакани зовсім інші ( вигляд в них не презентабельний), фото товару на сайті не відповідає
- Недоліки:
- Товар не відповідає
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Відмінний
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
очень хорошие бокалы
- натальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Пришел товар в другой коробке, не в той, что у вас на фото. Почему не ставите реальные фото товара???
- Переваги:
- отличный виски
- Недоліки:
- не та коробка, что заявлена
Эксперт RozetkaДобрый день, Наталья! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Габрук А***
вот поддерживаю. Запарили ставить фотки с интернета
- Andrej O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Все прекрасно! Хороший набор! Очень понравился!
- Переваги:
- Отличная цена, отличное качество!
- Недоліки:
- Один из стаканов пришёл с трещенной. На почте увидеть это было не реально.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Товар пришёл в другой коробке и с другими стаканами, странно приклеена акцизная марка. Возникают вопросы по поводу подлинности данного напитка.
Эксперт RozetkaДобрый день, Александр! Приносим свои извинения за доставленные неудобства. Поменялся дизайн упаковки. Фото на сайте будет исправлено.
- Александр Б***
Попробовал, все в порядке. Извините за критику)
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Презент молодому человеку на 14 февраля. Восторгу не было придела))))
Очень довольны качеством, вкусом, комплектом...)- Переваги:
- Качество
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Все відмінно !!!
- Недоліки:
- ціна
- Овчаров І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Купули на подарунок. Ціна просто дуже низька, та ще і у комплекті шикарні рокси.
- Переваги:
- Чудова ціна, як на таку єлітку
- Недоліки:
- Не знайшов
- batishchevВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
выпил и еще хочется ))
- Переваги:
- шикарный напиток
- Недоліки:
- стоимость
- В'ячеслав М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Прислали не те, що замовляв, тому відмова
- Переваги:
- Дивись вище
- Недоліки:
- Сервіс