Відгуки покупців про Спиртний напій Chocolatier Шоколад та Вишня 0.5 л 30% (4820256585436)
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Гуд
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Жах. Ненадійне пакування.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ненадійне пакування. Розбитий товар. Не виходять на контакт для вирішення питання. Не рекомендую взагалі.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Подобається цей напій, приємний смак.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Середній
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Мені сподобалось! Смачненько, приємний аромат. Ну і звичайно за таку ціну супер .
- Переваги:
- Приємний аромат і смак.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Маріна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Ok
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Лёгкий, вкусный напиток и стоимость копеечная.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Этот не настоящий, а подделка. Даю фото состава. Он должен изготовляться на коньячных спиртах 3-х летней выдержки и без добавления ректификованного пшеничного спирта.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.- Максим
Це спиртовий ароматизований напій
Ніякої витримки не повинно бути - Андрей Я***
Смотрел а супермаркете - точно такой состав с этиловым спиртом. Вероятнее всего ранее была другая наклейка или сейчас изменили состав. Это у них не единственный коньячный напиток с добавлением этилового спирта. Цена соответствующая.
- Олег С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Разочарован изменением рецептуры в худшую сторону. Ранее этот напиток был гораздо качественнее. Видимо, производитель решил пойти по пути удешевления продукта, чтобы не повышать цену, но в итоге это серьезно ударило по составу. Вкус стал заметно проще, а использование ректификованного спирта вместо выдержанных дистиллятов сильно меняет характер напитка не в лучшую сторону. Больше покупать не буду и другим не рекомендую.
- Переваги:
- После изменения состава их уже нет.
- Недоліки:
- Печально, когда ради экономии жертвуют качеством.