Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock Qrevo 5AE Black

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 122 відгуки
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

У користуванні вже майже 3 місяці. Обирала вперше робот із базою, хотілося максимальну автономність — мінімум втручання в життя девайсу, щоб був взмозі прибрати приблизно 100 квадратів без моєї залученості. Також у пріоритеті була вартість, купляти дрімі за 30-40-50 тисяч не хотілося.

До цього у мене була rowenta x-plorer serie 75, це максимально проста модель, яка не була розрахована на таку велику площу і з нею геть не справлялась.

Із того, що сподобалось:

- обʼємний бак для води (і чистої, і брудної). на одне ретельне прибирання точно вистачить запасу для 100 квадратів, а то й більше.
    - справляється із реально дуже сильними забрудненнями. у нас 2 собаки, власне подвірʼя, вони постійно тягнуть пил, грязюку в хату, розливають воду коли пʼють на кухні, про шерсть годі й говорити. на максимальних налаштуваннях потужності пилосос дуже добре вибирає пил та намиває підлогу (подвійне миття). допомагаю йому хіба там, де геть зовсім брудно (бруд вʼївся сильно, застарілі плями).
    - при виборі подвійного миття не залишає розводів на плитці.
    - дуже розумний, "зрячий", можна класно доналаштувати карту в будь-який момент, щоб десь не їхав. переживала за скляну душову стінку, але він справився.
    - багато налаштувань та режимів по інтенсивності миття та збирання пилу, маршруту пересування приладу, пріоритизації кімнат тощо.
    - гарно обходить перешкоди, непогано справляється із закутками, не бʼється об перешкоди. обходить те, чого не було на карті, тобто він розуміє появу нових перешкод.
    - можна використовувати мийний засіб для додавання у чисту воду, ми ще не купляли, але бачила, що він існує.
    - за майже 3 місяці ще жодного разу не міняла мішок для пилу.
    - нормально миє мопи сам, але іноді я все одно їх намиваю руками чи в пральній машинці, бо так звісно краще випереться.
    - кумедно розмовляє, повідомляє, що він робить і які в нього виникли проблеми (нема води, щось застрягло тощо).
    - є велика кількість змінних аксесуарів для приладу, які коштують недорого і їх легко знайти (щітки, мопи, пакети для пилу, фільтри тощо).

Із того, що не сподобалось (це не дуже критичні недоліки, просто нюанси):

- якщо у вас в хаті капець брудно, як у нас))) то треба більше приділяти уваги миттю мопів (він не завжди гарно їх пере), частіше мити вручну зону, де він полоще мопи, бо там накопичуєтья бруд
    - іноді затягує дроти, треба бути уважними з цим, щоб ніде не валялося
    - іноді треба прочищати систему відводу пилу, бо інакше пил накопичується в самому пилососі в контейнері, збивається в комок. також це регулюється, якщо налаштувати йому очищення контейнера на максимальній потужності під час прибирання
    - бажано брудну воду виливати відразу після того, як він поприбирав, інакше вона потім має дуже неприємний аромат. його не чути з контейнеру, але коли виливаєш, це неприємно.

Загалом мої враження дуже позитивні. Я би однозначно порадила цей девайс тим, в кого великий будинок/квартира, є джерела постійного забруднення (тварини, діти тощо), і головне кому не дуже хочеться брати участь у прибиранні)))

Переваги:
    ретельне очищення без розводів навіть на дуже брудній підлозі, автономність, розумний, гарно обходить перешкоди, доступність аксесуарів
    Недоліки:
    за такі гроші недоліків не бачу, є певні нюанси, написала у відгуку
      Представник бренду

Анна, дякуємо Вам за довіру! Приємного користування!

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилесос дійсно класний. Дуже в нагоді тоді коли ти не буваєш вдома при наявності електроенергії. А так запустив прибирання дистанційно , і вертаєшся в прибране помешкання . Хоча цього майже не видно бо немає вже світла))). Але це не недолік пилесоса а недолік наших клятих сусідів москалів)))

Переваги:
    Можливість прибирання тоді коли є електрика а самого немає вдома
    Недоліки:
    Поки що не знайшов

Дмитро, дякуємо!

• Любов П***

Користуємося вже 2 місяць
    Супер все, прибирає, поріг 1 см минає, Коврик піднімає миючу швабру
    Заряд довго тримає
    В нас квартира 3 км 65 м кв -38 хв все помито
    Саме голо волосся довге збирає, нема намотування
    Щітки сам миє і сушить
    Один недолік- чути фен всередині як сушить щітку - вдень не чути, а вночі заважає спати, то ми його з розетки виключаємо, щоб висихали самі, до ранку все сухе бо в квартирі тепло
    Ми ним задоволені, це найкраще, що я купила з техніки за своє життя. В мене троє дітей, постійно смітять печиво чи щось
    Він розмовляє українською мовою- вони бігають за ним спостерігають- що каже
    Він озвучує все що робить: мию швабру, застряглий предмет- вийміть з колеса, чищу пилозбврник від вмісту…. Вже як член сімʼї- ми його любимо !!!!

Переваги:
    Збирає волосся довге
    Недоліки:
    Не має

Любов, дякуємо!

• Вадим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Робот-пилосос мені загалом дуже сподобався. На збалансованому режимі він чудово пилососить ламінат, при цьому працює не надто шумно, що є великим плюсом для щоденного використання.
    Вологе прибирання також виконується якісно. Найкращий результат досягається, якщо спочатку добре помити підлогу вручну, а далі вже підтримувати чистоту за допомогою робота - з цим він справляється відмінно.

З плюсів:
    - Пилосос працює автономно: не потрібно щоразу чистити пилозбірник. Також доволі непогано промиває свої ганчірки.
    - Легко інтегрується з Home Assistant, що значно розширює сценарії його роботи та автоматизації.
    - Підлогу без килимів прибирає чудово.
    - Добре будує карту приміщення. В кімнаті стоїть штатив — пилосос не бачить його ніжки (товщиною приблизно з палець) і періодично їх зсуває, але це не критично, беручи до уваги розмір ніжок.

З мінусів:
    - Мішок для пилу. Востаннє я користувався мішками ще з пилососом Ракета, тому цей момент трохи розчарував. Було б краще, якби виробник зробив і контейнер, і мішок, залишивши користувачу вибір. Можна, звісно, вимкнути автоматичне вивантаження пилу в мішок, але це не зовсім зручно. Хоча є варіант надрукувати контейнер замість мішка - можна знайти готову 3D-модель.
    - З часом у контейнері для брудної води може з’являтися "нова цивілізація". Оскільки контейнер герметичний, запаху не чути (доти, поки його не відкрити). Думаю, варто додавати щось у бак для брудної води, щоб запобігти розвитку мікроорганізмів.
    - Немає можливості (або я поки її не знайшов) заливати воду безпосередньо в пилосос вручну. Наприклад, якщо тимчасово взяти його без бази на дачу, то вологе прибирання відпадає.
    - Волосся все ж намотується на щітку (при чому тільки на червону), але зовсім трохи і чистити дуже легко.
    - Не знаю чи можна відносити це до мінусів, але самого робота теж потрібно чистити, дуже добре мати ручний пилосос (типу автомобільного) щоб пилососити робота (який їздить під ліжком та тумбами і інколи збирає на собі досить багато пилу).

Купував 10 грудня... Взагалі, пилососом дуже задоволений, раджу до покупки, особливо враховуючи поточну ціну.

Переваги:
    Чудово виконує свої функції
    Недоліки:
    Мішок для пилу замість контейнера

Вадиме, дякуємо!

• Евеліна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Перейшли на Roborock Qrevo 5AE з Roborock S8 Pro Ultra ( в якому згоріла матриця, і нажаль наразі нема можливості знайти/замовити саме на цю модель, плюс потрібно міняти матрицю і на станції)
    Вдома в нас плитка, тому було важливо, щоб новий робот справлявся не гірше попередника, і прибирав щоденно.
    Qrevo 5AE працює помітно тихіше. Можна спокійно працювати вдома або дивитись фільм, і він зовсім не заважає.Під час очищення пилозбірника, вже ніхто не підстрибує ( за 2 роки так і не звикли, дуже гучно у S8)
    Величезний плюс qrevo– щітки!!!
    У S8 доводилось регулярно чистити щітки від волосся, та котячої шерсті, що намотувались, а з Qrevo 5AE ця проблема майже зникла! Щітки мають якусь іншу конструкцію, волосся просто не чіпляється так, як раніше.
    Нові круглі щітки, -краще видяляють бруд, все ж s8 більше як "змочував " підлогу, липкі плями треба було дотирати, а саме цей - миє. Бокова щіточка виїзжає за потреби, може дістати кутика і тіньового плінтуса. Більше налаштувань щодо рівня використання води.
    Станція компактніша,займає менше місця, менше бруду на самій станції, промивка ганчірок краща.
    Якість прибирання на плитці, в нашому випадку, на високому рівні – збирає всю пилюку, дрібне сміття, нічого не пропускає.
    Навігація відмінна, і він не так "тупить" як S8, краще об'їзжає перешкоди,і в цілому маршрут руху по дому явно логічніше.

Переваги:
    тихіший, менше клопоту з обслуговуванням щіток, краще прибирання плитки
    Недоліки:
    час покаже
    • Евелина Ш***

перепрошую, не матриця згоріла ,а материнська плата*

Представник бренду

Евелина, дякуємо за розгорнутий відгук. Приємного Вам користування!

Евеліна, дякуємо!

• Анастасія С***

Дуже задоволена!
    Розібралася з функціоналом приблизно за днів 5.
    В мене 2 поверховий будинок, але пилосос ррибирає підлогу лише на першому. Мені не зручно його носити на 2-й, тому що він не помиє там без станції, а її носити не хочеться, вона досить громіздка. Пилосос добре миє плитку в комбінації з ламінатом. Можна обрати тип підлоги, навіть в якому напрямку шви ламінату чи плитки.
    Найкраще пилосос працює, коли виставити 2 різні програми прибирання. Спочатку пилосос в режимі всмоктування вище середнього, подачу води потрібно прибрати в налаштуваннях. Потім прибрати режим всмоктування і поставити подачу води вище середнього. В цій комбінації мені якість прибирання подобається!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Незнаю откуда появляются негативные отзывы. Пользуюсь данной моделью уже 4 месяца. Со своей задачей справляется на УРА. Моя проблема была это много длинных волос на полу, и старый пылесос наматывал их на щетку, приходилось морочить голову, чистить щетку, тратить нервы и время. То здесь вообще нет проблем никаких. Сам поубирал, сам очистил контейнер, сам помыл щетку, сам высушил тряпку. Девочки, что ещё нужно? Раз в месяц помыла станцию и вытрясла мусор с мешка и всё.

Представник бренду

Марія доброго дня. Дякуємо Вам за довіру. Стосовно негативних відгуків, ми дякуємо і за них також любим клієнтам, і намагаємося мінімізувати такі випадки.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Класний пилосос. Купила на заміну старому восьмирічному roborock. Це велика різниця, адже тут миття, а раніше було просто зволоження підлоги. Орієнтується він в просторі краще та швидше, працює тихіше, обслуговцвати його майже не треба (тільки станцію, але це в рази рідше), застосунок на нього сучасніший, він не губиться в квартирі, як його прадід роборок. Станція займає дещо більше місця, але вона стільки функцій виконує, що нехай би навіть з людину розміром була)

Переваги:
    Бвтарея гарно тримає, миє добре, орієнтація в просторі, тихий, швидкий
    • Денис

У мене Мі Вакум клинер, теж вже старічок, десь років 7. Зауважень до нього не маю. Ніде і ніколи він не губиться, зі сходів не падав, тощо. Дешеві щітки і фільтра. Єдине - він не миючий. Мені в коментарях, на моє питання, чи доречно його змінити на миючий, писали що "миючий" нічого насправді не миє, а так, для галочки. Якщо ви кажете, що "мийка" щось таки дає, тоді придувлюсь до нього. Тільки придивлятися почну, коли ціна буде 10тис, яка і має бути насправді))

Представник бренду

Юлія, дякуємо за довіру і приємного користування!

Юлія, дякуємо!

• Євгенія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Мріяла про нього і нарешті придбала.
    Доставили вчасно, вже 5 днів ганяю його кожного дня. Ненавиджу мити підлогу і просто ненатішуся цьому пилососу, бруд не розмазує, а реально відмиває, круглі щіточки миють до блиску, а висувна насадка чистить у всіх кутках. Перешкоди бачить добре, навіть не засмоктує пелюшку мого собані)) Квартиру прибирає за 35хв, я дуже задоволена покупкою і тепер всім раджу.

Переваги:
    Автоматичне очищення, вологе прибирання, висувна насадка, швидка зарядка
    Недоліки:
    Мінусів не знайшла
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Миє та чистить майже ідеально. Довго вагалась, і не пошкодувала. Недолік один- потрібно було набагато раніше купувати цю шайтан машину. Щирі рекомендації

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    На турборежимі прибирання, є шум, вночі буде не комфортно
      Представник бренду

Світлана, дякуємо за довіру! Приємного Вам користування.

• Володимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Користуюсь тиждень. Все гуд, а далі подивимось.
    У мене плитка паркет. Зранку вмикаю сухе прибирання по всій квартирі, увечері — вологе лише для кухні й коридору. Тоненьки килимки прибираю. У застосунку зробив кімнати, розмітив зони під столом, виставив розклад — дуже задоволений. Раз на тиждень чищу щітку та піддон. Раджу не доливати у бак з чистою водою нічого, крім води — насос і мопи проживуть довше. Цілком задоволений. Це мій перший досвід з роботом. Назвав Ніна Володимирівна.

Поради:
    — Перший прогін зробіть без вологого прибирання: нехай побудує карту.
    — Тоненьки килимки краще прибирати.
    — У розкладах ставте «тихий» режим на ніч, «інтенсив» — на кухню.
    — Базу краще тримати на твердій підлозі, піддон мити раз на 2–3 дні.

Переваги:
    Красівоє)))
    Якісно пилососить і миє, мопи відтирають навіть присохлі плями. Чітка навігація, карта точна, у кутах добирає, база миє й сушить мопи.
    Недоліки:
    Сушка бази чутна в тиші. Білий колір гарний, але швидко брудниться — треба мити частіше. Тонкі килимки краще прибирати бо зажує.
  • гаврилов п***

До цього був S5 Max.
    Якість матеріалів і збірки залишилась на рівні. Прибирає на порядок краще, в основному це пов'язано з іншою системою вологого прибирання. Як що брати суто сухе прибирання, то різниці особливо не має. А от вологе прибирання, вже більше схоже саме на - прибирання. Великий плюс, бокова щітка що висувається на стику плінтуса і підлоги. Ну і звичайно система самоочищення, все робить сам, забирає бруд, миє і сушить мопи, в процесі прибирання чистить їх. Величезні можливості по налаштуванням.
    Не дуже зрозуміло ідеє з відсутністю кришки яка б прикрила баки з водою, типу швидкий доступ, але ж ви не дістаєте їх 5 раз на день. Здешевило це навряд набагато весь комплекс.
    Ну і скажемо так єдиний недолік, який мене напряг, це пряма вилка силового кабеля. Як що у вас як у мене база закриває собой розетку, то буде простир як на фото, і в цьому просторі буде збиратися пилюка. Чому не ставити кутову вилку, я не розумію, вона підійде в 100% випадкив, а незручною не буде ніколи.

Переваги:
    Якість і технологічність Roborock
    Недоліки:
    Пряма вилка силового кабеля.
  • Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Реально помічниця на всі сто

Переваги:
    Вологе прибирання,все наша Луіза робить сама,з Бусею подружились це плюс
    Недоліки:
    При використанні не виявили,надіюсь і не буде
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Доброго дня!Прекрасний гаджет,а точніше моя найкраща помічниця.Користуюся уже 2 міс - усім задоволена безмежно.Працює добре,навіть при відключенні світла(якщо заряджений).Батарея потужна,витривала і швидко заряджається.Найважче було під'єднати пилосос до Wi-Fi,але уважно і послідовно дотримуйтеся інструкції(не підключається на 5G ,лише менш швидкісний)- це підказка для майбутніх власників.Відправили швидко.Усім задоволена!

Переваги:
    Розумний гаджет
      Представник бренду

Оксана, вітаємо. Дякуємо за довіру Вам!

• Артем

Підкажіть а як він працює без світла? Сам робот зрозуміло на аккумуляторі, але якщо йому потрібно почистити контейнер від пилу або помити ганчірки для вологого прибирання, як він це робить?

Оксана дякуємо!

Артем, без світла не буде працювати док станція - тобто робот не зможе на неї повернутися і пройти цикли очищення і заправки. Дякуємо.

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Брався на заміну старенькому Vacuum cleaner ще першої генерації. З бажань було якісне миття підлоги і максимальне самообслуговування. І те інше виконано на відмінно. Цікаво малює мапу, автоматично позначає на ній коври, і не намагається їх мити) Ганчірки миє через кожні 10-15-20 хвилин (як виставите). Тепер чекаю ще на миюче для роботів. Також в плюси занесу те, що він прям зі свистом залітає в HomeAssistant, що сильно розширює автоматизацію, яка буде обмежена лише вашою фантазією. Наприклад, за допомогою датчику присутності, можна визначити відсутність людини в кімнаті, і відправити туди прибирати за командою) Або ви йдете на роботу, датчик двері спрацював, і пилосос поїхав прибирати.

Переваги:
    Гарно виконує заявлений функціонал
    Недоліки:
    В комплекті немає жодної запасного розхідника - ні мішка, ні ганчірок. Тільки те що на ньому. Інше купляємо окремо
  • Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Дійсно гарний помічник у домі! Це мій другий робот, і я приємно вражена різницею. Ця модель миє підлогу значно якісніше, ніж попередній пристрій: ретельно прибирає, не пропускає кути та добре справляється навіть із засохлими плямами. Працює дуже тихо, тому його майже не чути — можна користуватися навіть тоді, коли вдома дитина спить.
    Приємним бонусом стало те, що робот спілкується українською мовою, що робить використання набагато комфортнішим. Загалом я повністю задоволена покупкою і можу сміливо рекомендувати цей робот-пилосос!»

Переваги:
    Тихо прибирає
    Недоліки:
    Покі не має,
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Придбав цей пилосос тиждень тому. Дуже зручний ізрозумілий застосунок, вийшло досить швидко все налаштувати і запустити пилосос на ознайомлення з квартирою.

Що дуже сподобалось- це як швидко він проїхав всі кімнати і побудував план квартири. Старому пилососу на це треба було витрачати десь годину, цей впорався за 15 хвилин. Також сподобалися налаштування прибрирання і різні варіанти, що пропонує застосунок. Коли можна спочатку запустити пилосос, а потім він автоматично почне мити. Прибрав все швидко, зручно, ще і залишилось відносно багато заряду після 2-х проходів по квартирі

На що можна звернути увагу: комплектація досить бідна. Жодної запасної деталі, мішка, або щітки. Можливо з цим трохи краще в дорожчих моделях, але це не так критично. Також в застосунку не дуже зручно постійно налаштовувати одні і ті самі зміни до базових налаштувань прибирання. У мене він чомусь не запам'ятовує попередні налаштування, з якими прибиралась кімната, а постійно скидає їх. Хоча може то я просто не розібрався:)

В цілому продукт дуже сподобався. Не шкодую, що придбав

Переваги:
    Швидкий, зручний
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не знаю як раніше жив без робота пилососа, це ж просто знахідка. Вдома короткошерста собака і підлога постійно всіяна шерстю відповідно, так тепер пилосос повністю закриває це питання, особливо на білому ламінаті, бо собака темного окрасу. Ідеальний варіант для підтримання чистоти вдома.
    До речі думав він буде більш шумний, але виявився комфортним, хіба коли очищається на станції тоді трохи гучніший.

Але є і нюанс, наприклад, в описі вказано що є камера, але насправді вона відсутня, а також при першому скануванні квартири робот загубився в дзеркалах до підлоги і промалював відображення як продовження кімнати, пару разів обійшов шафу з дзеркалами перевірити що то за магія така, але так і не виправив, прийшлось коригувати мапу вручну.

Переваги:
    Простий та легкий в налаштуванні. Гарно прибирає.
    Недоліки:
    Відсутня камера, хоча в описі на сайті вказано що вона є. Проблеми з скануванням приміщення коли є дзеркала в підлогу.
  • Гієрмо Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це мій перший робот-пилосос, і це одна з найкращих покупок у моєму житті. Ми з дружиною хотіли нарешті забути про щоденне підмітання, тож я перерив купу статей, характеристик і відгуків, аж поки вночі мені не почали снитися роботи й чудовиська-пилинки. У кінці кінців я зрозумів, що Roborock — найкращий вибір.

Вибрав цю модель, бо вона реально дозволяє не думати про прибирання: пилососить до кутків, миє краї завдяки “flexiarm”, а після цього сама повертається на базу, висмоктує сміття в мішок, зливає брудну воду та навіть миє і сушить свої швабри. Повний сервіс.

База має резервуар чистої та брудної води і мішок для пилу. Міняти й зливати щось потрібно лише раз на 4–6 тижнів. Бак на 4 літри тримається довго. Важливо використовувати спеціальну рідину для роботів, щоб не мати проблем у майбутньому.

Додаток — дуже зручний: робот сканує дім, а ми можемо редагувати карту, ділити на кімнати, виставляти тип підлоги, потужність, рівень води, що робити з килимами тощо. Можна створювати рутини та навіть керувати роботом як машинкою на пульті. Це ідеально, коли щось впало… або коли я кладу на нього пиво й відправляю його доставити дружині.

Найкраще — можна бачити, де робот у реальному часі, і запускати прибирання, навіть коли нас немає вдома. Повертаєшся додому, а підлога блискуча. Безцінно.

Переваги:
    Прибирає бездоганно, простий у користуванні, чудовий додаток, якісний продукт і надійність від відомого бренду.
    Недоліки:
    Іноді він не помічає деякі перешкоди (наприклад, мітлу, дуже дрібні предмети чи кабель), але це не є великою проблемою — головне, щоб підлога була максимально вільною )
  • Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Користуємосявже місяць, не розумію як раніше не придбали

Переваги:
    Функціонал, через смартфон дуже великі можливості найтонкішого налаштування
    Недоліки:
    Іноді легенько врізається, чи щось чіпляє
      Представник бренду

Романе, дякуємо Вам за довіру!

• Данило К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Чудовий пилосос. Мені, як власнику 3 котів, це взагалі супер покупка, до якої я чомусь не додумався раніше. Тут люди в коментарях вже усе порозписували, тому мені немає що додати.

Переваги:
    Якість прибирання. Як сухого, так і вологого
  • Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Отличный робот-пылесос! Быстро ориентируется в комнате, хорошо собирает мусор и пыль, работает тихо и экономит массу времени. Уборка стала намного проще — действительно полезная покупка.

Переваги:
    Работает тихо, убирает хорошо
    Недоліки:
    Застревает на порогах
  • Руслан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилосос доставили швидко. Легко налаштовувати, приберає нормально

Переваги:
    Тихий та зручний у використанні
    Недоліки:
    Поки не знайов
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Цей пилосос це найкращий помічник по дому! Робить свою роботу на відмінно!! Підлога дуже чиста, навіть в місцях де здавалося б він не зміг дістатися! Дуже швидко і легко розібратись з додатком , де є дуже велика кількість налаштувань пилососа! Працює чітко, не бʼється об предмети, гарно їх обʼїжджає, є українська мова, що дуже зручно! Гарно сам себе обслуговує, миє швабри і сушить гарячим повітрям що є великим плюсом! Працює доволі тихо! Дуже сильно звільняє від лишньої роботи завдяки своєму самообслуговуванню !! Рекомендую!!

Переваги:
    Гарно попрацює, є українська мова
  • Максим К***

Вдала модель.
    Найбільший плюс - наявність двох щіток на які не намотується волосся.
    Наявність української мови голосових повідомлень приємно здивувала.
    Миє підлогу доволі непогано.
    Але воду зливати треба частіше, бо швидко починає погано пахнути.
    #фотовідгук

Переваги:
    наявність двох щіток на які не намотується волосся
    Недоліки:
    воду зливати треба частіше, бо швидко починає погано пахнути
    • Максим К***

UPD
      Після 2 місяців користування зʼявилась дуже неприємна проблема:
      Раз в деякий час незрозуміло з яких причин під час мийки тряпочок вся вода виливається на підлогу. Під станцією зʼявляється добряча калюжа, від якої вздувся ламінат.

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це мій перший миючий робот, до цього мав (та і зараз ще працює) перший Xiaomi з лідаром, котрим дуже задоволений. Серед альтернативних варіантів були близькі по характеристикам моделі Dreame, але зупинився саме на Roborock, оскільки по відгукам та оглядам склалася думка, що залізо та софт більш стабільні та якісні. І по першим враження так і виглядає. Плюсом йде українська, локалізації приділили увагу.

Переваги:
    Гарна функціональність, гарний софт
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Це реально крутий пилосос. Додаток літає , багато налаштувань. Однозначно рекомендую.

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Оновила свій старенький пилосос, приємно вразила нова модель, значно тихіший та у 10 разів краще прибирає, плюс сам скидає сміття, періодично міняю воду і всеее, він усе робить сам, просто топовий!

Переваги:
    Сучасний, красива док станція, не шумний, ретельно миє підлогу, зрозумілий додаток
    Недоліки:
    Відсутні
  • Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Півроку працює, свою роботу виконує.

Переваги:
    Зручний застосунок на українській мові, оновлюється. Ціна, якість
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Я користуюсь ним 2 місяця і досі в захваті і вважаю що це найбільш вдала покупка цього року. Працює даже при відсутністі електрики. Ідеально чисті поли при тому шо у мене 2 собаки. Дуже рекомендую!

Переваги:
    Ретельно прибирає дрібний сор водночас добре моє поли. Дуже тихий.
    Недоліки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Олена, дякуємо Вам за довіру, приємного користування!

• Костянтин Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Отличный робот! Все функции выполняет как нужно! Мощный аккумулятор. Убирает 70 м2 и остаётся 68% заряда. Отлично моет. А так же сушка тряпочек, это вообще супер.

Представник бренду

Констянтин, дякуємо! Приємного користування і миру Вам!

• Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Все чудово. Прибирає якісно, не сильно шумить

Переваги:
    Функціонал, дизайн
    Недоліки:
    Ціна трохи кусається
  • ОЛЕКСІЙ Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Пилосос класний, працює справно, прибирання якісне та швидке. Дуже задоволені.

Переваги:
    Полегшило життя одразу
    Недоліки:
    Потрібно купувати мішки для сміття додатково.

Олексій, дякуємо!

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це мій перший робот пилосос, тому не має з чим порівнювати, але він дійсно дуже крутий!

Все добре прибирає, навіть по кутах дістає(висуває свою "лапку" і дістає)
    А як зробив карту квартири, то взагалі для мене це якась нова "техлоджія"

Назвали Бобіком - Бобік молодець!

Переваги:
    Чудово все прибирає
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо. Дякуємо за довіру! Приємного користування!

• Дарія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Мріяла про робот-пилосос кілька років і нарешті взяла його на чорну п’ятницю. Обрала саме цю модель, бо вона максимально автономна: сама спорожнює контейнер, миє й сушить ганчірки. Єдине, шо треба зробити - перед прибиранням залити чисту воду, а після прибирання злити брудну.

Вже кілька разів скористалась - дуже задоволена. Пилососить і миє навіть краще, ніж очікувала, підлога ідеально чиста. За один цикл пилососу та подальшого миття на максимальних налаштуваннях батарея розряджається приблизно на 50% (квартира 40 кв.м). Волосся в щітку не намотується.

Додаток зручний, налаштування пройшли без жодних проблем.

Доставили кур’єром із Розетки, швидко, вчасно й прямо до дверей.
    Дякую!

Переваги:
    Автономність, зручність, якість прибирання, батарея
    Недоліки:
    Поки не побачила
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Тільки коли замість тебе хтось прибирає, ти розумієш яке це задоволення) супер помічник . Навіть діти розібрались в налаштуваннях , зручний додаток, карта побудувалась дуже легко , прибирає ретельно і взагалі прекрасний домашній давайс.

Переваги:
    Прибирає сам
    Недоліки:
    Інколи злітає вайфай