- AI аналіз відгуків49 відгуків: Позитивний – 89%, Нейтральний – 8%, Негативний – 3%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для всех кому интересно, это ревизия v2, она НЕ ПОДДЕРЖИВАЕТ OpenWRT.
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Норм
- Рома
Так v2 не підтримує OpenWRT так як там змінено залізо,но v1 версія-тоже не золота сердина-так як там 16мб флеш
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довго вибирав собі на заміну трішки вже старенькому Tp-Link WR1043. Спочатку хотів Xiaomi потім вирішив купувати знову TP-Link але щось сильніше і під час пошуку натрапив на Cudy. Почитав відгуки і це напевне єдиний роутер де немає жодного негативного відгуку. Сам роутер дійсно вражає. Простота в налаштуванні, український інтерфейс. Налаштувань дуже багато і дуже легко у всьому розібратись. Швидкість виросла знатно є вперше побачив максимум який дає по тарифу провайдер, побачив це через wifi 5гц. Кабель який йшов в комплекті я не використовував, а купив одразу CAT6A для зєднання з медіаконвертером. Єдине в чому я ще не розібрався це чому мій старенький ноутбук але з win11. Через підключення по 2.4гц перезагружається при відключенні від роутера. Також він перезагружається одразу як тільки я зберігаю налаштування роутера через браузер. Дивина якась, маю ще дешеву wifi антенку до ноутбука з підтримккою 5 гц то з нею все норм (лише ще не пробував перезавантажувати роутер через браузер коли на ній), а зі штатним ноутбучним адаптером якась біда) До речі ноутбук при підключенні на 2.4гц перезавантажився навіть коли я зберігав налаштування роутера через браузер смартфона. Ще буду розбиратись як це подолати. А так всім задоволений.
- Переваги:
- Ціна, якість, простота, покриття. Ну їх багато) Рекомендую.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук!
З приводу перезавантаження ноутбуку - така проблема можлива при не коректній роботі драйверу мережевого адаптера.
Рекомендуємо встановити коректний драйвер із сайту виробника, а не використовувати той, який автоматично встановила win11.- Євген
Чи дійсно дуже нагрівається?
- АнонімВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює прекрасно, поставив OpenWRT, найкращий роутер який у мене був
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь роутером уже больше года. Настроил один раз в мае прошлого года, включил и забыл. Перезагрузка обязательно раз в неделю. Работает круглосуточно. Ни одного сбоя или обрыва за всё это время по вине сабжа. Крайне удачная модель, рекомендую.
- Переваги:
- Сильный постоянный сигнал. Реальный WiFi 6, множество настроек и каналов.
- Недоліки:
- Нет.
- Алексей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В самому дальному кутку квартири швидкість на телефоні (Google Pixel 8 Pro) - 800+ Mbs
Приємно здивований- Переваги:
- Швидкість, ціна
- Андрей В***
цікаво . тут окрім співробітників бренду реальні люди відгуки не лищали зовсім ? ) жодного негативного відгуку ) такого не буває)
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидкий, в сумісних з wifi6 девайсах видає 700-800 мегабіт.
На скільки знаю, це розробка інженерів які покинули TP-LINK в свій час, бо не могли реалізувати там те, що хотіли.
Підтримує OpenWRT офіційно, не треба хакати щоб встановити при бажанні.
При роботі потребує ~6 ватт. Довго тримається від ДБЖ для роутера.
За пів року користування жодного разу не глюкнув.
Вважаю що за свої гроші це просто топ!
Дуже задоволений.- Переваги:
- Швидкість, енергоефективність, підтримка OpenWRT, стабільність, купа функцій.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вибирала по відгукам, по рекомендаціям.Купила давно, сьогодні тільки підключила. Я в приємному здивуванні! На мою квартиру трикімнатну, інтернет "залітає".
Шкодую, що раніше не підключила- Переваги:
- Справді- швидкий інтернет.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Харашо работає дальность тоже нормальна раніше старий домибав єслі єов до гаража 15метров од дома, то з цим телефон показує всі позначки ,в налаштуваннях тоже клас, 5 мин і все работає, я довільний, Вайфай Рекомендую
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Пока незнайшов
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний роутер з гарними характ..Прошивка на базі OpenWRT.Простий в налаштуванні і стабільний.Рекомендую
- Переваги:
- Простота,стабільність
- Владислав Б***
Мы точно одинаковые роутеры покупали? У меня ревизия v2 на которую не стаёт openWRT и конечно же это нигде не указано продавцом, только узнаешь после покупки…
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До речі я його купив за порадою ШІ і цілком задоволений!
- Переваги:
- Хороший роутер!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пристрій! Дуже легкий в налаштуваннях, не гріється. Має широке покриття сигналу - в будинку як підіймаєшся, біля ліфта вже підключається до мережі. Чудовим бонусом є наявність власного застосунку, де можна керувати параметрами роутера. Ну вишенька на торті - WI-FI 6!
- Переваги:
- Швидкість, доступна ціна, безліч налаштувань, компонентна база, вага - такий важкенький пристрій, порівнюючи з іншими.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений роутером на 100%
- Переваги:
- Чудовий роутер. Беріть, не пожалкуєте. Стабільний сигнал Wi-fi в усіх куточках квартири. Якщо хочете максимальну швидкість на роздачі, то треба вимкнути роботу на частоті 2,4 ГГЦ і залишити лише 5ГГЦ. Біля роутера швидкість ~ 850 мбіт/сек. В найвіддаленіших місцях ~ 250-300 мбіт/сек. Дуже проста та зрозуміла прошивка для налаштування.
- Недоліки:
- Поки немає
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На заміну. Дуже гарний і стабільний сигнал WI-FI. Тут стоїть кастомна прошивка від виробника, але для бажаючих штатними засобами можна прошитись в останню версію OpenWRT. Якби можна було підключатись по ssh то взагалі було б бомбезно
- Переваги:
- Дуже гарний і стабільний сигнал WI-FI, цікаве рішення щодо вентиляції корпуса.
- Недоліки:
- Не виявив.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер для квартири те що треба , покриває 2 кімнатну квартиру повністю . З 4 поверху до першого добиває
- Переваги:
- Компактний потужний швидкий та стабільний
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший роутер за такую цену, работает быстро, удобно настраивается и имеет все необходимые функции.
За счет этого роутера улучшилась немного зона нормального покрытия в зонах где был плохой сигнал.
Также хороший момент что по питанию тянет всего 12v/1a, что меньше большинства роутеров.
Из негативных моментов, думал настроить бесшовный меш с ретранслятором тплинк, но не вышло, оказалось меш у каждого производителя разный, и роутеры/репитеры разных производителей не стыкуются через меш между собой, оказался неприятный сюрприз.
Также роутер прям очень ощутимо греется, особенно в зоне по центру на дне, он намного горячее любого роутера который был у меня до него, но на его работе это никак не сказывается.- Переваги:
- Низкое энергопотребление, большое покрытие, высокая скорость, удобная админка
- Недоліки:
- Греется ощутимо сильнее любого из моих предыдущих роутеров
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук та вибір продукції бренду Cudy!
- Ян З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці гроші - це скарб.
Ось що називається "поставив та забув"
Працює дуже стабільно, покриває всю квартиру 60 кв. Після відключень світла швидко вмикається.
Є додаток де можна налаштувати та дивитись стан (зручно, щоб розуміти коли немає світла)
Також великий плюс, що можна встановити openwrt і гнучко налаштовувати - АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кому интересно, немного характеристик железа из лога маршрутизатора:
Процессор (SoC): MediaTek MT7981 RFB/R31 (также известный как Filogic 820). Это современный, очень популярный и энергоэффективный чипсет, который часто ставится в роутеры с поддержкой Wi-Fi 6 (например, некоторые модели Xiaomi, Redmi, GL.iNet и др.).
Архитектура и ядра: 64-битный ARM (двухъядерный процессор, судя по строке smp: Brought up 1 node, 2 CPUs).
Оперативная память (RAM): Всего доступно 258048K (это 256 МБ), из которых ядро забирает под свои нужды около 26 МБ, оставляя системе ~231 МБ.
Флеш-память (ROM): XM25QH128C (16384 Kbytes) — установлена SPI-NOR чип-память на 16 МБ.
Прошивка построена на базе OpenWrt (сборка выполнялась на сервере jenkins@release_server), версия ядра Linux — 5.4.246.- Переваги:
- Топ за свои деньги
- Недоліки:
- Пока нет
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший маршрутизатор за таку ціну, зручно налаштовувати через застосунок
- Переваги:
- Ціна, якість, застосунок
- Шевель В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Роутер дійсно хороший. Підключився швидко. Якість збірки хороша. Роздає добре. Додаток зручний, купа налаштувань. Пишуть що гріється, не гріється.
- ОлегПродавець: Rozetka
Купив його родичам, і поки він був у мене, вирішив порівняти. Порівнював Cudy wr3000 i Asus ax58u.
Швидкість. Wifi6. 5 ГГц. 6 метрів від роутера, через 1 цегляну стіну. В зашумленому ефірі з десятками сусідніх точок wifi. Асус видав закачку 600-650 мегабіт, віддачу 500. Cudy видав закачку і віддачу 900-920 мегабіт. При цьому cudy працював помітно стабільніше. Швидкість одразу взлітала на 900 і так трималась. У Асус швидкість плавно росла від 200 до 600.
Дальність. На межі зони прийому, там де асус було видно мережу, але вже не працювало, cudy впевнено працював і видавав до 14 мегабіт. На обох діапазонах 2,4 та 5 ГГц.
В результаті я купив собі теж cudy. - Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
працюе більше року купував під гігобітний нет також працюе від повер банку з відповідним кабелем 12в
- Переваги:
- дві частоти швидкість
- Недоліки:
- немае
- Юля Б***
порадьте нормальний кабель для живлення від павербенку. а то з моїм - віфі постійно відвалюється. а від розетки працює ідеально
- Ростислав П***
Потрібен кабель з тригером на 12v Quick Charge, Power Delivery.
Теж була така проблема. Тимчасове рішення - не використовувати частоту 5 ghz - вона більше потрібляє
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює шикарно, особливо порадувала якість покриття
Сигнал 5Ghz легко охоплює увесь будинок та половину двору навіть.
Єдине, що хотілося б покращити - швидкість при використанні Wireguard, оскільки максимум, який я отримав при включеному Wireguard - 450 MB/s, без - 1Gb/s- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість; радіус дії
- Недоліки:
- При підключенні чз Wireguard швидкість не більше 450 MB/s, але це для більшості користувачів навряд чи буде мінусом
- Роман Г***
Нині замовив ще один
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Галя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидкий в роботі та легкий в налаштуваннях
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий роутер. Швидкий, видає чудово вф без просадок. Користуюсь вже 2,5 місяці. Раз налаштував - і більше до нього на лізу. Дуже задоволений. Рекомендую.
- Переваги:
- ВФ 6. Потужний процесор. Оперативної пам'яті 256 мб.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Володимир К***
Вже більше року користуюсь. Жодних питань до роботи. І по габаритам він дуже компактний. Довго вибирав, і таки знайшов ідеальне рішення! Рекомендую!
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
очень долго выбира роутер, выбор стал между этим и xiaomi ax3000t, но начитавшись отзывов о ксяоми на ютубе понял что это проблемный роутер. С этим даже на частоте 2.4 начало подключатся все быстрее, грузить все намного быстрее, сравнивал с роутерами tenda archer a8 и tenda w308r, небо земля в плане скорости, пинг стал меньше, нет рандомных зависаний и отключений, проблем с подключением тоже, настроек больше и возможностей. Вообшем лучше роутера по этой цене не найти
- Переваги:
- наконец-то нет проблем с вай фаем, стало все быстрее в разы
- Недоліки:
- греется снизу посередине (докупил еще термопрокладку), но это у всех так в этой цене
- Максим Б***
Що за термопрокладка?
- Андрій С***
Это отличный роутер для квартиры и не требовательного пользователя с простым меню. Вообще упомянутый АХ3000Т не проблемный и создан под прошивку на опен врт. У куди хороший сигнал но по прошивке куча ограничений как и в базовых сяоми и т.д. и главный недостаток бюджетных моделей это два ядра и 256Мб ОЗУ то есть если брать с запасом то лучше куди 3000ВЕ. Конкретно этот слабоват для туннелей, мало функций для пользователей которые хотят настроить его под свои нужды:))
- Володимир
Xiaomi AX3000T отличный беспроблемный роутер с хорошим покрытием, которого хватает на 100м².
Cudy тоже ок, но он дороже при равных характеристиках.
В том же АХ3000Т памяти 256/128, а в этом - 256/16.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный роутер. Все свои заявленные функции выполняет. Удобный интерфейс управления настройками. Без проблем обновил прошивку. За месяц работы замечаний нет. Порадовала скорость работы WiFi на 5ГГц. Старенький телевизор Xiaomi по шнуру дает 100Мб, а по WiFi тянет 250Мб. Телефон тянет 500Мб. Ethrnet порт нормально передает 1Гб. При отключении света powerbank на 20000 через шнуры USB-DC12В тянет этот роутер и оптический терминал. За 7 часов работы разряжается примерно половина банки. Правда в этом случае приходится отключать диапазон 5ГГц, иначе банка не тянет, идет периодический перезапуск роутера и терминала. Сначала хотел купить подобный по характеристикам TP-Link, но решил сэкономить и рискнул приобрести этот роутер. Пока покупкой доволен. Считаю, что это оптимальный выбор по соотношению цена/качество.
- Переваги:
- Хорошее соотношение цена/качество.
- Недоліки:
- Не заметил.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції бренду Cudy
- ДмитроПродавець: Rozetka
Роутер за ці кошти шикарний. Інтернет по повітрю дотягує до 800+ Мб/с. Хоч купував в іншому місці. Однозначий + роутеру за таку ціну.
- Недоліки:
- Не помічено
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і вибір продукції бренду Cudy
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перепрошил сразу, настроил под себя. Множество настроек и каналов для настройки беспроводного интернета. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня!
Раді що вам сподобалась продукція нашого бренду!
Якщо у вас виникнуть якісь питання - звертайтесь до нашої тех.підтримки на сайті!- Андрей В***
Очень рекомендую выставить в настройках ежедневную перегрузку в удобное для вас время суток.
- Андрей В***
Работает круглосуточно с момента покупки. Одномоментно бывает на нём висит до 10 устройств. Никаких проблем и глюков. Ни разу.
- Едуард С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий роутер. Придбав на заміну старому. Працює відмінно, швидкість інтернету висока. Підтримка гаджетів із WiFi 6. Покриття чудове.
- Переваги:
- Покриття, якість, дизайн.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за вибір нашого бренду! Раді, що вам все сподобалось.
- Ящишин І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний роутер, поставив, налаштував і забув, все працює ок. Також працює від звичайного павербанка на 10000, тестив шнуром 12В 2А.
- Переваги:
- Швидкість, багатофункціональність, простота використання
- Недоліки:
- поки немає
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий роутер, мав сумніви до придбання даної моделі через невідомість виробника, але я радий, що очікування виправдались!
4 місяці користування, жодних нарікань. Інтуїтивне та просте налаштування, дуже порадувала адаптація адмін-вікна українською, хоч й це не є критичним та відповідність заявленим характеристикам
Швидкість інтернету тестував провідним та не провідним з'єднаннями. Навіть найдальша частина квартири через дві стінки спокійно ловить 5G на 60-70 Mbps. 2.4G, відповідно, зможе ще далі- Переваги:
- Стабільність роботи (пережив зимові блекаути), швидкість, відповідність заявленим характеристикам, ціна-якість в порівнянні з конкурентами дуже висока
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пристрій гарний, функціональний, максимально user friendly, але нагрівається сильніше ніж інші схожі пристрої. Це може стати проблемою для розміщення його в закритих обмежених просторах.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Гріється
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Простой в подключении. Скорость отличная. Рекомендую
- Переваги:
- Выше
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий машрутизатор
- Переваги:
- Хороша ціна, відмінний сигнал по всій квартирі.
- Андрей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний роутер