- AI аналіз відгуків85 відгуків: 67% позитивних, 20% нейтральних, 13% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша річ за приємною ціною
купував батькові в подарунок, порадував комплект миття у співвідношенні з ціною
поки не зрозуміло як прослужить, але у використанні все круто-тиску достатньо щоб помити авто, тротуарну плитку і дах на дачі
З плюсів – алюмінієвий насос- Переваги:
- Мене повністю влаштовує, можливо трохи не вистачає довжини шланга, буквально одного метра і було б ідеально.
- Недоліки:
- Піногенератор краще придбати окремо. Вбудований дає мильну воду.
Представник постачальникаВітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Раді, що знайшли час, аби поділитися відгуком. Ваша думка важлива для нас, а досвід використання буде врахований. Бажаємо легкої експлуатації і блискучої чистоти!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работала на5 . А как сломалась - невозможно починить
- Переваги:
- Цена- качество
- Недоліки:
- Нет запчастей
Представник постачальникаДобрий день, Олегу! Ваша інформація щодо запчастин не відповідає дійсності. На жаль, Ви не зазначили, куди саме зверталися. В офіційному сервісному центрі Daewoo наявні запчастини для цієї моделі, зокрема помпа. Очікуємо на Ваш дзвінок на гарячу лінію офіційного представництва компанії Daewoo Power в Україні за телефоном 0 800 75-72-57. Ми завжди готові допомогти!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не ремонтно пригодна. Помпа накрылась и нигде не могу заказать. Сервисы футболят
- Переваги:
- 2 года отработала хорошо
- Недоліки:
- Нет запчастей
Представник постачальникаДобрий день, Олегу! Шкода, що Ви стикнулись із труднощами під час користування цією мийкою високого тиску. За інформацією нашого сервісного центру, подібних скарг не надходило, а більшість запчастин для цієї моделі є в наявності. Ми хочемо більш детально розібратися в описаній Вами ситуації і намагатимемося допомогти Вам. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Дякуємо за відгук!
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
5 років працює справно, користуюсь не дуже часто, два-три раза в місяць в теплу пору року
Представник постачальникаДобрий день, Іване! Ми вдячні Вам за вибір і придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук після тривалого часу експлуатації!
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую, заявлені характеристики не відповідають дійсності
- Переваги:
- Хороший тиск
- Недоліки:
- Три роки домашнього використання в згорів двигун, запчастини немає
Представник постачальникаДобрий день, Володимире! Шкода, що Ви стикнулися з труднощами під час користування цією мийкою високого тиску. За інформацією нашого сервісного центру, подібних скарг не надходило, а більшість запчастин для цієї моделі є в наявності. Ми хочемо більш детально розібратися в описаній Вами ситуації і намагатимемося допомогти Вам. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Дякуємо за відгук!
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не варто від цієї мийки чекати щось космічного,помити машину,ковдри,плитку і т.д.,зі своєю задачею справляється,тиска достатньо для домашнього використання як для звичайної мийки...
- Переваги:
- Не велика компактна,адекватна ціна порівняно з конкурентами
- Недоліки:
- Мені не подобаються з'єднання шлангу високо тиску,можно було щось краще придумати,побачим скільки пропрацює...
Представник постачальникаДобрий день, Євгене! Дякуємо за вибір і придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання. Упевнені, що Ви будете задоволені тривалою безперебійною роботою. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Михайло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Три роки інтенсивної експлуатації, все працює, регулярно мию автомобіль та килими. В загальному апарат вартий уваги, однак необхідно використовувати якісні фільтри води, та одразу після купівлі замінити шланг подачі води.
- Переваги:
- Надійність
- Недоліки:
- Поганий шланг подачі води надто жорсткий, фітинги приєднання іржавіють, гумові ущільнення теж не найкращі.
Представник постачальникаВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір і придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Добре, що Ви задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Ваша думка обов’язково буде врахована. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює відміно.
- Недоліки:
- Твердий шланг.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання та позитивну оцінку мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь 3роки без проблем. Для домашніх робіт чудова.
Представник постачальникаДобрий день, Анатолію! Дякуємо за покупку мийки високого тиску Daewoo цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені використанням цього пристрою і знайшли час на відгук. Бажаємо успішної експлуатації!
- Иван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В користуванні більше року, нарікань по роботі немає, працює справно. Трішки не хватає потужності, але для домашнього користування чудова.
Представник постачальникаДобрий день, Іване! Дякуємо за придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили пристрій і задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Бажаємо успішної експлуатації та завжди блискучих результатів!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь без місяця 2 роки. Все добре нарікань нема, але потріскались ущільнюючі кільця на рукаві високого тиску. Якого вони розміру ніде не написано (((
- Переваги:
- Недоліки:
- Відразу відклеїлись наліпки з назвою і серійним номером...
Немає переліку запасних частин.
Представник постачальникаВітаємо, Дмитре! Дякуємо за придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені її використанням. Для вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Ми радо допоможемо Вам!
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуемся 1.5 лет. Нареканий нет. Детали ещё не ломались. Моем машину и ковры
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
OK!
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасна мийка, користуюся водопровідною водою, перший раз мию без шампуня, потім з двохкомпонентним розбавленим концентратом, жду пару хвилин і змиваю чистою водою. Результатом задоволений. Для плитки, килимків не перевершина річ.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерію! Раді, що ви обрали мийку високого тиску цієї моделі від Daewoo Power. Вдячні за відмінну оцінку. Бажаємо Вам безперебійної експлуатації цього пристрою та завжди блискучих результатів!
- Шиенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мойку приобрел для очистки от грязи и пыли своего внедорожника. Давление потрясающее, с помощью сопла на веерной насадки можно контролировать подачу пены (шампуня) со встроенного бочка. Подходит для мытья окон, ковриков, фасада. Активную пену для автомобиля лучше не заливать туда , может мойка выйти из строя. Купил себе для этого отдельно пенную насадку которая подсоединяется к пистолету, очень нужная штука.
- Переваги:
- Алюминиевая помпа, но мойку не вскрывал на 100 проц сказать не могу, барабан для шланга, регулятор подачи пены, высокое давление.
- Недоліки:
- На данный момент их нет.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Вдячні Вам за вибір техніки від бренду Daewoo Power. Це правильне рішення! Бажаємо Вам довгої та безвідмовної експлуатації цієї мийки та лише позитивних емоцій від її роботи. Дякуємо за відмінну оцінку!
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая не дорогая мойка, если правильно пользоваться, вымывает любые пятна на стульях. Для машины нужна хорошая химия.
- димаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил год назад, пользуемся не часто, моем машину, в общем она справляется с своей задачей, правда давления не хватает, пену делает на троечку. Но за свои деньги агригат норм, если нужно что то помыть, но ещё раз я б не взял, и посмотрел бы что то помощнее.
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір нашого товару. Ми раді, що загалом Ви задоволені роботою цієї моделі. Проте слід зауважити, що кращих результатів можна досягти, використовуючи зовнішній піногенератор. За додатковою консультацією можете звертатися за телефоном гарячої лінії 0 800 75-72-57. Завжди готові допомогти!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если коротко, то кто раньше мыл с бутылки то мойка класс. Кто хоть раз в жизни мыл керхером то даже смотреть на эту мойку не стоит.
Заявленных 140бар и близко нет.. как можно ей машину мыть даже не представляю.
Чем шире веер тем меньше давление. мойка покупалась мыть мопеды/запчасти, с этим она справляется с горем пополам)
До этого был (и есть) керхер к5, так это чудо и рядом не стояло.
После первой мойки пожалел что не взял керхер к5- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- давление
Представник бренду DaewooАртуре, вітаємо Вас! Ми щиро раді, що Ви обрали мийку високого тиску нашої торговельної марки. Шкода, що Ви ще не змогли впевнитися в її зручності й якості. Тиск може змінюватися через втрати, які виникають, коли шланг, через який подається вода до мийки, надто довгий, особливо, коли використовується функція самовсмоктування води з ємності. Для отримання консультації менеджерів щодо Вашого питання зверніться, будь ласка, в офіційне представництво компанії Daewoo в Україні за номером телефону: 0800-75-72-57. Наші спеціалісти обов'язково Вам допоможуть!
- Дмитрий
Керхер стоит 10к. Как то некорректно сравнивать.
- Руслан А***
Некорректно врать про 140бар.. которых здесь нет и близко. Я даже сомневаюсь что есть 110. Ибо есть другая мойка на 110 - так єта хуже выдает ). А производитель то заявляет 140 . о да.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
неплохая мойка всё работает неплохо нужно докупать пеногенератор от розетки
- Переваги:
- дешевле аналогов
- Недоліки:
- сомневаюсь в 140 барах
Представник бренду DaewooЄвгене, вітаємо Вас! Дякуємо, що обрали мийку високого тиску нашої торговельної марки, а також залишили відгук про її роботу. Сподіваємося, Ви завжди матимете неперевершені результати. Якщо в Вас є сумніви щодо тиску, зверніться, будь ласка, в офіційне представництво компанії Daewoo в Україні за номером телефону: 0800-75-72-57. Наші спеціалісти обов'язково Вам допоможуть!
- Тарас Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Відсутність зовнішнього піноутворювача в комплектаці було очикуємо :)- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Відсутність зовнішнього піноутворювача
Представник бренду DaewooТарасе, вітаємо Вас! Дякуємо за вибір і придбання універсальної мийки нашої торговельної марки, а також відео з розпакуванням та високу оцінку пристрою. Модель DAW 500 має вбудований бак для мийних засобів, завдяки чому можна отримати піну для миття необхідної поверхні чи техніки. Щоб придбати окрему насадку для утворення піни, зверніться, будь ласка, в офіційне представництво компанії Daewoo в Україні за номером телефону: 0-800-757-257. Наші спеціалісти обов’язково зможуть Вам допомогти!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользовался первый раз.Сразу скажу не кёрхер.Пользовалса керхер к5 и етой.Да слабее, но ненамного.В первую очередь цена.Покупкой доволен на все 100%.Лиш бы служила.Сразу приобрел пеногенератор днипро м sb-5pw, как написал ниже Дмитрий.Спасибо ему отдельно.Подошел идеально.Пенит как по мне замечательно.Из нюансов,шланг всё-таки коротковат.Машына седан, да хватает.Но надо ставить где-то на на пол метра от переда машины чтоб везде достать.Не очень удобно.Но повторюсь цена.
- Сергій К***
Купив пінник дніпроМ(прочитавши коментарі) і згодом замовив mjjc. Так от, з однією і тією самою хімією результат кардинально кращий у mjjc. З ДНІПРОМ тече мильна вода а не піна(
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мойка нормальная, соответствует цена/качество.
- Переваги:
- Нормально моет. Нормальный пластик, хорошее давление, для домашнего использования пойдет.
- Недоліки:
- Все наклейки с логотипами и прочими обозначениями еле держатся, что портит общую картину.
Представник бренду DaewooВолодимире, вітаємо Вас! Щиро раді, що Ви обрали та придбали універсальну мийку DAW 500, а також отримуєте позитивні враження від її використання. Виробником було внесено деякі зміни у зовнішній вигляд пристрою (наприклад, як Ви вказали, написи виконані за допомогою наліпок), проте ці зміни не вплинули на зручність її експлуатації й якість загалом. Бажаємо Вам продуктивної і безперебійної роботи мийки на довгі роки!
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь с апреля 2018, покупкой очень доволен
- Переваги:
- Прост и практичен в использовании
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Компактный
- Переваги:
- Мощный
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень качественно выполнен продукт. Все детали качественно сделаны.
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Вячеслав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал для себя,всё устраивает хотел узнать какой подходит пенный ручной генератор, и можно ли заказать для этой модели. Заранее благодарен
Представитель бренда DaewooДобрый день, Вячеслав! Благодарим Вас за покупку и высокую оценку универсальной мойки Daewoo. Рады, что эта модель устраивает Вас в работе. На данный момент нет в наличии фирменных пенных насадок Daewoo. Для консультации по поводу приобретения аналога Вы можете обратиться по телефону горячей линии представителя компании Daewoo Power в Украине: 0-800-757-257. Мы сможем Вам помочь!
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Здравствуйте. Подойдет пенная насадка RZTK SO2?
Представитель бренда DaewooЗдравствуйте, Ирина! Благодарим за приобретение этой мойки высокого давления Daewoo. Совместимость с указанной Вами моделью пенной насадки не проверялась. Рекомендуем использовать оригинальные аксессуары Daewoo. Спасибо за Ваш вопрос!
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відпишіться чи повинна бути інструкція.
- Переваги:
- Без запаху
- Недоліки:
- Відсутня інструкція по експлуатації
Представник бренду DaewooДоброго дня, Валерію! Дякуємо Вам за придбання мийки високого тиску Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви позитивно оцінили цей пристрій. Відповідну інструкцію з експлуатації Ви можете завантажити на офіційному сайті представника компанії Daewoo Power в Україні. Або ж зверніться за телефоном гарячої лінії: 0-800-757-257. Ми зможемо Вам допомогти!
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На работе есть керхер... Разницы не увидел, разве что цена. Зимой, благодаря помпе, можно мыть с ведра. Отличная мойка! Пенник не покупал пользуюсь встроенным, на рабочем керхере есть пенник, пенообразование не лучше чем в этом. Рекомендую.
- Переваги:
- Цена, помпа.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Степан З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлично работает.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первая мойка сгорела во время второй (первой реальной, после пробного прогона) мойки машины. Отправил в СЦ - заменили на новую.
Встроенный пенник на 3/5.
Длина кабеля и шланга позволяет помыть машину со всех сторон без переноса самой мойки.
Если кто то подобрал к ней пенник, буду рад вариантам в комменатриях.- Переваги:
- давление воды, длина кабеля и шланга
- Недоліки:
- возможность брака, встроенный пенник