Відгуки покупців про Цукрова паста для депіляції в домашніх умовах Danins Натурал 500 г (4820191092235)
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 250 г
Я по отзывам читала , ещё не пользовалась
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Хорошая паста,но есть НО
- Переваги:
- Хорошая
- Недоліки:
- 500 гр хватило только на 1 ногу,хотя использовал экономно
Быстро застывает,часто приходится разогревать
- К. О***
Не правильно використовуєте. Повинно одного шматочка бути достатньо
- каркаркар
мені 250 грамів вистачило на все тіло, ви все робили так як було вказано в інструкціїї? взяли рукою маленький шарик, та дуже-дуже тоненько намазали на ніжну, а потім дьоргнули? Просто в них є інший варінт, що має назву "натуральний", зелененький наче, от він да, дісно швидко розходується як... як не знаю хто
- 35689 3***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 250 г
топ
- Переваги:
- топ
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 250 г
Паста якісна, для домашнього застосування бандажним методом дуже класна, тільки потренуватися її використовувати і ТОП.
- Переваги:
- Не викликала подразнення на чутливих ділянок шкіри
- Недоліки:
- Не знайшла
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Хороша, не рідка
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Гарна паста
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 250 г
Заказала вечером, на следующий день в 11:30 заказ прибыл на точку выдачи.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Заказала эту пасту, когда была хорошая скидка. Она твёрдая, наносится не очень удобно, я ее разогреваю на водяной бане, потом наношу на зону голеней. Пользуюсь бандажной техникой. Снимается полосками даже не больно, очень быстро, рекомендую
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Наносится плохо
- Федоренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Прикольная паста, с первого раза все отлично получилось.
- Переваги:
- Недоліки:
- Баночка хлипкая.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Не ожидано така маленька коробка і тесно
- Недоліки:
- Маленька коробка
- Elizaveta T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Чудова паста для домашнього використання. Має приємний запах гарячого цукру та нотки ванілі. Добре набирається шпателем. При використанні в техніці шугарінгу добре видаляє волосся, якщо нагріти пасту в спеціальному пристрої до консистенції рідкого меду - добре наноситься на шкіру шпателем і видаляється тканевими полосками. Якісний продукт 10/10.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Мне как новичку очень нравится , использую в бандадной технике , все супер
- Переваги:
- Цена и качество
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Плотная паста, набирать ложкой нужно, в руках быстро нагревается до нужной температуры! Со своими функциями справляется на процентов. Да, ёмкость мягкая, но это мне не помешало работать с пастой!
- Переваги:
- Приемлемая цена
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Я ужасно расстроена, просто пришла с истёкшим сроком годности и засушенная,больше брать в этого продавца не собираюсь. Не знала что на розетке есть такие недобросовестные продавцы.
- Недоліки:
- Паста просрочена, она засохла
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Юлия Т***
Хочу исправить свой отзыв . Он был не объективным, так как произошло недоразумение по поводу даты, так как возле слова годен до, написана не конечная дата , а дата изготовления. Спасибо Розетке за прояснение.
А о самой пасте могу сказать после одного использования, очень плотная , мне было тяжело её наносить так как мне не удалось её разогреть.
- Компаниец О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Опишу ситуацию с этой пастой:
1. При разогреве этой пасты по инструкции, дно расплавилось и паста вытекла в кастрюлю с водой! Я уже была в шоке.Как можно закупать такую дешёвую и некачественную пластмассу для такой продукции? Которая даже не выдерживает разогрева указанного на инструкции.... Начала ее перекладывать в стеклянную банку и соответственно была уже вся в пасте!!!.
Начала работать в бандажной технике, результат понравился, ещё лучше брать для смешивания пасту medium. Но, нужно пробовать и находить для себя оптимальную консистенцию в пасте.
Производитель задумайся и не жалей деньги на качественную пластмассу банки!!!?- Переваги:
- Результат понравился
- Недоліки:
- Качество тары ужасное
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Працювала цією пастою і в бандажній, і в мануальній техніці, в кожному випадку достатньо зручно, при бандажній техніці підігріваю її, при мануальній набираю без підігріву, вона швидко розігрівається вже при контакті зі шкірою. На разі зупинилася на цьому виробнику, купляю вже не вперше, всім задоволена.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Как для новичка, супер!!
Отличная !!
Рекомендую- Переваги:
- Только одни плюсы
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Мне не понравилась....
Слишком твёрдая. - Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Чудова якість для такої ціни. Зі своїм завданням справляється)
- Переваги:
- Великий об'єм, натуральні компоненти
- Ярина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Отличная паста, для бандажной техники хорошая, цена минимальная и это радует, а качество отличное.Спасибо)
- Переваги:
- качественная,низкая цена, состав
- Виктория Ф***Продавець: Rozetka. Вага: 500 г
Классная паста Первая заказывала подружкам мне на подарок сейчас буду заказывать сама очень классная просто рекомендую!
- Переваги:
- Идеальная
- Анна Л***Продавець: Rozetka. Вага: 250 г
Паста по консистенции твердая, не кристаллизуется после разогрева.