- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Напій гідний уваги
- Переваги:
- Чудовий смак
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Чудесный аромат и вообще слабый вкус. В чистом виде мне не понравился,а вот с колой отлично.но не за такие деньги.
- Переваги:
- Аромат. Отсутствие спиртового/самогонного запаха
- Недоліки:
- Цена,слабый вкус.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Він має приємний аромат. Але смак доволі слабкий. Ні торфу, ні диму не відчувається. А от спиртуозність відчувається, навіть якщо дати йому подихати. Другий раз я його не куплю. Краще взяти, наприклад, Connemara.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає очікуванням.
- Дмитро В***
Так це і не заявляється як peated, це бленд 12+ річних спиртів, де (ніби) є і "копчені", але небагато (якщо судити по стандартному дюварсу). Connemara дійсно дуже гарний віскі, практично за ту ж ціну, але то зовсім інший тип - ірландський "торфяний" сінг-молт.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Не вау.. J.W.Black label на мінімалках. А ціни майже однакові
- Переваги:
- 12 рочків
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Пушка! Да еще и за такие деньги!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Лучший виски в этой цене.
- Переваги:
- Приятный аромат и послевкусие.
- Дмитро В***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Надивившись і начитавшись коментарів про те, який же це класний віскі вирішив спробувати. Особисто мене він не вразив. Так, помітно "глибший" ніж базовий White Label, але принципової різниці я не відчув. "Базовий" Дюварс простіше, але доволі приємний, з виразною ноткою сухофруктів. Тут більш різноманітний профіль, який я зі своїм поганеньким смаком не зовсім зчитую. Але не те, щоб значно мякіший чи виразний. Тому чи варто за нього давати десь в два рази більше ніж за White Label, не знаю. Хіба що прям поціновувачам, як на мене.
- Анатолий К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Шмурдяк за великі гроші. Не зайшло. Спиртова настоянка
- РоманПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже і дуже достойно. Одразу після відкриття відчувається трішки спиртуозність, а от якщо дати трошки постояти - просто чудовий віскі в ціновій категорії до 1000 грн. Гарно поєднується з гаудою, грушею, горіхами.
- Переваги:
- 12 років витримка, чудовий скотч
- Станислав к***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Лучший 12 летний виски особенно в этой ценовой , гораздо лучше того же модного чиваса. Стоит своих денег , аромату лучше дать кислороду ( постоять в Роксе с пол часа , пить чистым закуску экспериментируйте , я люблю сыры , грушу, орехи, марципан, виноград, мед к сыру камамбер, в данный момент пью другой вискарь но вспоминаю 12 летний.
- АНДРІЙ Ф***
Димність присутня і в якій мірі?
- Сьох О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже смачний віскі. Рекомендую
- Переваги:
- Не пече, смачний, легкий солодкуватий смак
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- АНДРІЙ Ф***
Як з димністю?