- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Не знаю звідки повно тут позитивних відгуків. Абсолютно не сподобався. Очікував від ділмах набагато кращого
- Віталіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Смачний ароматний чай
- Переваги:
- Насиченість
- Недоліки:
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
чудовий чай, чоловік його обожнює. Довго шукала, знайшла на розетці. Замовила, дуже задоволена. Заварює пакет на 250 мл. казав, що два рази не завариш ;)
- Переваги:
- улюблений чай мого чоловіка
- Недоліки:
- треба шукати, щоб купити
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Легкий присмак банана. Очікувала більш запашний чай.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай з ледь вловимим ароматом іриски, банана щось не знайшла. Міцність напою середня, як на мене. На кухлик об'ємом 250 мл виходить майже міцний чай.
- Переваги:
- Ціна (брала за акцією)
- Недоліки:
- Міцність напою виходить середня
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай вкусный, но совсем не то, что ожидалось. Ни банана, ни ириски не слышно. Аромат, как у других производителей в шоколадных, трюфельных сортах чая.
- Переваги:
- Крепость
- Недоліки:
- Не слышно заявленных ароматов
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Привкус конфет ,,ириска,, на вкус не понравился, хотя чай на любителя,радует хоть то что не пыль,уже хорошо,но брать не буду,не мое.
- Переваги:
- Как будто конфет в чай набросала
- Недоліки:
- Перемудрили со вкусом.
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Видимо мои ожидания были слишком завышены. Сам чай неплохой,хорошо заваривается,но нот карамели не почувствовал совсем во вкусе и запахе,что насчет банана-это скорее запах банановой кожуры. В целом чай дилма довольно хорош,но конкретно этот вкус я больше не куплю =) 3/5
- Юлия Ю***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Хороший чай с ароматизаторами. Хорошо заваривается ароматизаторы сразу слышно на вкус и запах они сильно перебивают сам вкус чая.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не натуральный компоненты ароматизаторы
- Александр В***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Оригинальность вкуса этого чая не оставила меня без положительных впечатлений. Очень хорошее сочетание черного чая со сладковатыми нотками банана и ириски. Завариваемость достаточно оперативная и при этом отчетливый банановый запах появляется еще при заливании кипятка в заварку. Пакетика вполне хватает на 250 гр воды. Для холодной поры года отличный вариант приятного чаепития.
- Переваги:
- Необычный яркий сладковатый запах, концентрированный вкус черного чая
- Виктор Б***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный фирменный цейлонский чай! А вкусовые добавки ириса и банана только подчеркивают богатый вкус напитка, как буд-то пьёшь хороший чай вместе с конфеткой ириской. Я рекомендую заваривать сразу два пакетика на чашку, тогда чай получается насыщенный ''крутой'', вкус яркий, послевкусие долгое.
- Переваги:
- Сбалансированный вкус.
- Недоліки:
- Нет.
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: KrisWunder. Фасування: 20. Кількість упаковок: 20
Замовлятиму ще
- Переваги:
- Чудовий насичений смак
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Юзон
Чай смачний дуже!! Крем дуже ніжний вийшов , миючий засіб бомба
- Переваги:
- Швидко приїхав товар