Відгуки покупців про Вино Dr Zenzen Weinkrone Riesling Landwein Rhein halbtrocken біле напівсухе 0.75 л (4008005044766)
- Сорокина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже приємний рислінг. Може дійсно трошки з якоюсь яблучною кислинкою, але мене не дратує, навпаки додає свіжості вину.
- Переваги:
- Легке, приємне
- Недоліки:
- жодних
Рислінг вважається одним з найкислотніших білих сортів винограду у світі, тому кислинка у таких винах завжди буде відчутною. Саме завдяки поліфенолам, які знаходяться у шкірці винограду, ви можете відчути різноманітні відтінки яблук, цитруса, ананаса тощо. Дякуємо за відгук. Ми раді, що вам сподобалося!
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарне легке вино, свіжий аромат та смак, для літньої спеки просто чудово, охолодити і можна додати декілька кубиків льоду. Смак та аромат вина відповідає опису. Міцність 10,5%
- Переваги:
- ціна, якість
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалося.
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отримала,свою посилку.Товар прийшов побитий.Продавець погано запаковує свій товар.
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хороший рислинг. рекомендую
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Брали на большую компанию - всем понравилось
- Переваги:
- Легкое вино для летних вечеров
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Как по мне, Рислинг должен быть чуть более сладким.
- Переваги:
- Рислинг
- Недоліки:
- Как для Рислинга - слишком кислое (как по мне)
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Классное вино
- Переваги:
- Аромат...вкус..
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вкусный, ароматный и не приторный. Цветочно - фруктовые нотки. В общем все именно то что ожидаете от вина в красивых фиолетовых бутылочках)) Ну и охлажденным еще вкуснее;)
- Переваги:
- Вуксный, ароматный и не приторный
- Недоліки:
- при акционной цене их нет