- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично клеится в домашних условиях, даже при отсутствии опыта. Самое главное это тщательно протереть стекло и убедиться в отсутствии пыли , волокон и т.п.перед поклейкой. Всё есть в комплекте! Рамки нет, вырез под камеру есть.
- Переваги:
- Проклеена вся поверхность
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаВітаємо, Денис! Дякуємо, за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло як скло. Нема виємки під фронтальну камеру(((
- Недоліки:
- Нема виємки під фронтальну камеру
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук! Нам дуже шкода, що ви отримали брак, або пересорт, адже дане скло дійсно з виємкою під фронтальну камеру! Зверніться, будь ласка, в сервісний центр Розетка, для заміни скла на нове.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
По размеру подошло отлично! Очень нравится, что нет этой бессмысленной рамки на стекле. Есть вырез под камеру!
- Переваги:
- Нет рамки! По размеру подошло, идеально, с чехлом не конфликтует, есть вырез под фронтальную камеру!
Представник постачальникаВітаємо, Артем! Дякуємо, за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- НаталіяПродавець: Rozetka
Скло менше ніж екран на милиметра 3
- Недоліки:
- Менше