Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Huawei P Smart Z/Y9 Prime 2019 Drobak Black (448427)
Є в наявності
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Края закругленные
В целом хороший
Но он уже самого экрана на 1мм- Переваги:
- Толщина, олеофобка
- Недоліки:
- Габариты по с ранение с экраном
Представник постачальникаВітаємо, Олександр! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Будемо раді співпрацювати і надалі! З повагою, команда Drobak!
- Кириченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не підійшло по розміру. Було повернуто продавцеві.
- Переваги:
- Дешеве.
- Недоліки:
- Не підійшло.
Представник постачальникаВітаємо, Віталій. Дуже шкода, що зіткнулися з пересортом. Дякуємо за відгук.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зовсім інший розмір скла, в рази більше за екран телефону!
- Недоліки:
- Розмір
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На фото одне приїхало зовсім інше на huawei p Smart z не підходить, вирізи на склі не відповідають тому що прийшло. На самому склі залишаються разводи які треба з зусиллям витирати. Клейка сторона погано клеїться. Розмір не підходить, рамка товста і закриває екран.
- Переваги:
- Поки їх немає
- Недоліки:
- Дуже багато
- Устимович Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не сподобалося, за таку ціну дуже швидко б'ється.
- Юлія
И сколько вы с ним проходили?
- Шатилов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- Шатилов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ужасное стекло. Побилось всё на второй же день. Вообще не подходит к данной модели - совсем другой размер
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив скло. Прийшло швидко. Наклеїв на телефон Хуавей p Smart z не повністю закрило екран. Через 2 тижні все скло в повітряних бульбашка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить по розміру, не якісно клеїться. Якийсь виріз на краю
- Анжела В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вообще не держится на экране (
Еле наклеилось- Недоліки:
- Много
- Григоренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наклеил, прогрел феном
Воздух по бокам
Нажеюсь уйдёт
За такие бабки норм стекло- Переваги:
- Руслан Д***Продавець: Rozetka
Очень хорошее стекло за приятную цену, на екран ложится практически идеально, зазоры по бокам минимальные. В комплекте идут все принадлежности которые необходимы для поклейки. Олеофобное покрытие стекла очень большой плюс. Для моего Huawei p smart z подошло идеально. Спасибо Rozetke за хороший товар. Однозначно рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Отличное стекло