Відгуки покупців про Упаковка кави в чалдах Ducale Caffe Palermo 7 г х 100 шт (4820156431253)
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Caffesa. Загальна вага: 700
Кава дуже погана ,її неможливо пити.Хотіла вернути товар(він весь запакований, крім тих що ми відкрили попробувати).Але нам відмова в поверненні товару і возврат коштів.Нікому не рекомендую з ними зв'язуватися.
- Лариса С***Продавець: Caffesa. Загальна вага: 700
Не рекомендую такі чалди, бо фільтр-пакет не щільний. Кава виходить не міцна, бо пакет пропускає воду. Замість кави - виходить гаряча вода, зафарбована кавою..
- Переваги:
- Недоліки:
- Не щільний спресований пакет.
Незбалансований
Помірна
- Отлександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Caffesa. Загальна вага: 700
добра кава
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість доставки.
Гармонійний
Не виражена
- Данашевський М***Відгук від покупця. Продавець: Caffesa. Загальна вага: 700
Кава смачна і ароматна
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Caffesa. Загальна вага: 700
К сожалению не подошёл к нашей кофе машине philips senseo, деньги на ветер, на просьбу продавца связаться со мной никто не отреагировал. .
- Переваги:
- В наборе 100 шт пакетиков кофе в чалдах отдельно запакованный
- Недоліки:
- Не подходит для philips senseo
- Олександр
ви помилились з вибором і тому одна зірка ?я цю каву замовляв два рази ,нормальна на свою ціну ,дешевше в чалдах не має ,так що дарма рейтинг портите
- Валентина С***
Я все написала в своєму коментарі, як би продавець зі мною зв'язався для вирішення питання була б інша історія. Люди мають право знати, що може чекати їх при замовленні. Можливо кава й добра не мала честі спробувати. Вам ніхто не забороняє написати свій коментар про свій досвід.
- Валентина С***
Було б добре якби було фото самого пакета, а не тільки обгортки.
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Caffesa. Загальна вага: 700
Респект!