Відгуки покупців про Тример акумуляторний Einhell X-Change GC-CT 18/24 Li - Solo (3411123)
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла тример для мами, головним критерієм була легкість конструкції- не прогадали, ним дійсно не важко працювати. Потужності вистачає. В комплект замовила акумулятор на 4.0 Ач
За годину роботи він не розрядився. Раджу до покупки.- Переваги:
- Легкий, потужний.
- Недоліки:
- Пластмасові ножі легко ламаються.
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей гаджет перевершив мої сподівання. Трохи не звично, що ріжучий елемент пластмасовий ніж, тому не можна ним чіпляти тверді предмети(2шт. вже вилетіли не зрозуміло в якому напрямку). Цікаво, чи можна на цей триммер поставити барабан з волосінью ? В цілому, агрегат справляється із задачами, які передбачені конструкцією. Я задоволений.
- Переваги:
- Акумуляторний, дуже легкий(можна навіть однією рукою), для своїх задач потужний, компактний.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Где приобрести дополнительные ножи?
- Вячеслав К***Продавець: Rozetka
Купував не тут, а на офіційному сайті. Не пропрацювала і сезону, стерлось кріплення ножа і почав злітати захисний кожух. В сервісі кажуть нормальне (природнє) зношування, не гарантійний випадок. Заміна + робота 1650 грн. Дзвоню продавцю, продайте ці розхідні запчастини, їх легко самому замінити, таке не продають, звертайтесь в сервісний центр. Нікому не раджу викинуті гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Викинуті гроші
Представник постачальникаВ'ячеслав, в нашому сервісі і навіть у дилерів Ви можете купити кріплення ножа за менші гроші (не так давно було надходження)
- Віталій Ц***Продавець: Rozetka
Даний тример було придбано наприкінці квітня 2019 року у столичному магазині "Розетки" разом з комплектом Einhell X-Change Starter Kit (швидкісний зарядний пристрій + акумулятор на 3,0 Ah), бервухами та захисними окулярами, які я планував використовувати при роботі із дрилем чи болгаркою. Але тример швидко підкоригував мої плани щодо бервушів ))) Він шумить на всі заявлені 90 дБа, і якісні бервуші чи навушники необхідні для збереження слуху. Ще однією неприємною несподіванкою стала висока вибагливість косільного диску до правильності встановлення ножа. Якщо ніж закріпити неправильно (маркуванням усередину), то він зламається у перші ж п'ять хвилин косіння. Тож для нормальної роботи ножа його потрібно встановлювати маркуванням назовні.
- Переваги:
- Висока якість покосу, інструкція із російською та українською мовами, гарна ергономічність, простота монтажу, німецьке складання
- Недоліки:
- Високий рівень робочого шуму, вибагливість косільного диску до точності встановлення ножа
- ВадимПродавець: Rozetka
Добрый день! Подскажите пожалуйста до какой длинны регулируется штанга данного триммеры?
- Віталій Ц***
Вадим, штанга данного триммера имеет плавную регулировку длины в диапазоне 500 — 950 мм.