Відгуки покупців про Коньяк України Erisioni VSOP 5* 0.5 л 40% (4820254570199)
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Швидко.
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Насыщенный, живой вкус
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Купили Еrisioni руководству из района вручить, красивая бутылка, дно просвечивает в виде гор. С руководителем мы разминулись и я оставил коньяк себе. Зимой, то что нужно. При каждом глотке приятный древесный вкус и согревающий эффект! Хороший коньяк, буду постоянным покупателем.
Ігоре, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що ви залишились задоволені нашим коньяком
- Віталій Ч***
Це найгірше з алкоголю що я пробував
Віталію, підкажіть будь ласка, що саме вам не сподобалось. Дякуємо.
- Степан Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Не часто з'являється щось нове з коньяків, тому радий спробувати новинку Erisini 5* . У виробника я бачив є ще 3* та ХО, я обрав серединку, щоб скласти уявлення про марку. Пішли в гості до кума, враження у нас із кумом співпали. Коньяк міцний, перші спирти б'ють у ніс, але потім вивітрилося і можна відчути приємний запах сухофруктів та деревини. Голова на ранок світла, хоча рубонули добряче. Коротше, грузини вміють робити коньяки. Сподобався!
- Переваги:
- Грузинський виробник
Степане, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш коньяк
- Сметана А***
В этом коньяке, кроме названия, ничего Грузинского нет!
Олексію, нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Коньяк Erisioni виготовляється виключно із натуральних 100% грузинських виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва.
- Вас А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Ароматний смачний коньяк у красивій пляшці.
- Переваги:
- Ароматний смачний напій
- Недоліки:
- Швидко закінчується :)
Дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш коньяк
- СпоживачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
вживання навіть 50-100 грам викликає сильний головний біль на другий день. Можливо, попався фальсифікат або сам продукт не можна назвати якісним та словом коньяк
- Переваги:
- Недоліки:
- вплив на організм
Нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що коньяк Erisioni виготовляється виключно із натуральних 100% грузинських виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Нам вкрай важливо розібратися в чому справа, тому питаємо вас - чи є можливість відправити нам залишки продукту, пляшку та скан чеку, щоб ми провели аналіз та дослідження в лабораторії і залюбки поділимось з вами результатами.
- Александр А***
Чи може не слід забувати, що на головний біль впливає тисячі факторів. Від тиску, до стану сосудів голови та шиї :)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Нічого особливого, звичайний коньяк. Не сподобався аромат, що нагадує цукерки з кавою.
- Олекса Ш***
Из представленных на рынке украинских коньяков Erisioni самый достойный напиток. Пьется вкусно и легко, аромат характерен выдержанному в бочках по технологи напитку
Ольго, нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що коньяк Erisioni виготовляється виключно із натуральних 100% грузинських виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі у наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте - це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці.
Олексо, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам прийшовся до смаку наш коньяк
- Людмила У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Покупала мужу, ему понравилось, я не очень разбираюсь, но пьётся легко
- Переваги:
- Красивая бутылка, приятный напиток, хорошая цена
- Недоліки:
Людмило, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш коньяк та ви залишились задоволені
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Коньяк Erisioni ординарний «п'ять зірочок» 0.5 лзаймає, як на мене, золота середина в лінійці виробів компанії Шабо. Але, як я писав про "три зырочки", це не означає, що колір, аромат, смак та післясмак не відповідають заявленому. Все, як то кажуть, добре на свою ціну. Так, я вважаю, що не можна порівнювати напої різного класу, різної цінової категорії. Навіть в лінійці Erisioni є відмінності. І це свідчить про те, що напій не набирали "з однієї діжки". Враження хороше. Головне, компаныъ тримати якість не тільки в перших партіях, а на протягом всього періоду випуску продукції. Окремо хочу сказати про пляшку, в яку розлита лінійка Erisioni . Суперова. І головне, що до певного часу це - захист від підробки. Взагалі, люблю купувати новинки, які тільки з'являються на ринку. Такий напій добре смакувати взимку, сидячі з друзями десь перед каміном. Так найбільше відчувається аромат літа, який зберегли в чудовій пляшці.
- Переваги:
- якість напою, рівень ціни, чудове оформлення пляшки
- Недоліки:
- не знайшов
Ігоре, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що ви залишились задоволені нашим коньяком
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Приветствую, любители выпить, спешу поделится с вами впечатлением от коньяка Erisioni 5 звезд. Розетка как всегда доставила бесплатно на свою точку выдачи, что не может не радовать. Хотела удивить друзей на день Святого Миколая чем-то новым и абсолютно без всякой рекламы заказала Erisioni. Подкупило грузинское происхождение напитка, в описании правда ничего особо не написано, потому содержимое оказалось приятным сюрпризом. Напиток стоящий. Берите, пока на розетке есть акционная цена. Не знаю получится ли передать янтарный цвет коньяка на фото, но я старалась. Если вы пьете коньяк на выдохе и заедаете, запиваете чем-то, то лучше купите себе водки, чтобы быстро напиться, а коньяк Erisioni для неспешных посиделок в хорошей компании, чтобы прочувствовать дубово-фруктовый вкус, а не только опьянеть. Отличный выбор к началу новогодних праздников.
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Не выявлены
Олександро, дякуємо за ваш відгук! Неймовірно раді, що вам сподобався наш коньяк
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Выбирал алкоголь на Розетке и попалась на глаза вот эта бутылка коньяка Erisioni пять звезд .
Из-за большого количества бутылок с крепким алкоголем стать выбранной на роль дегустируемого напитка удастся далеко не каждой. Потому этому коньяку повезло, но позднее оказалось, что это мне несказанно повезло, потому что коньяк пришел отличный.
Во-первых, бутылка, оригинальная, дно - горы, верх - горы, этикетка черная строгая с отблесками лучей. Короче упаковка - "дорого-богато".
Во-вторых, вкус, насыщенный вкус дуба и сухофруктов, приятно обжигает небо для большей чувствительности послевкусия.
В-третьих, аромат, но нужно дать выветрится первым легким спиртам и потом нюхать, запах лета и солнца.
Мои наилучшие рекомендации коньяку. Не проходите мимо!- Переваги:
- качество выше цены
- Недоліки:
- одной бутылки мало :)
Вікторе, дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам сподобався наш коньяк, його смак та аромат
- Андрей К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Типичное пойло от Шабо с узнаваемым Шабовским вкусом, такое впечатление, что льют с одной бочки. Но народу нравится, главное что недорого и типа пять звёзд. Жуткая гадость для масс
Дякуємо за ваш відгук. Ми поважаємо різні смакові вподобання та вдячні, що поділилися своєю думкою.
- Виктор Т***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Бодяга 30 градусов.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не соответствует содержание спирта. 30 градусов по факту.
- Бондаренко А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Наверное женщинам понравится. Сладковатый и сильное послевкусие кофе.
- Переваги:
- Легко пьётся
- Недоліки:
- Сладковатый вкус и послевкусие кофе ( на любителя)
- Виктор К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
наврядчи куплю знову
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- багато ваніліну
Вікторе, нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що коньяк Erisioni виготовляється виключно із натуральних 100% грузинських виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі у наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте - це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці.
- Виталий Е***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Попробував. Нічого в ньому грузинського немає, це не коньяк, а алкогольний напій. Відповідно розведений спирт, ароматизатори та барвники. Причому з ароматизаторами явно перестарались, їх багато та вони дають приторний смак. По правді зараз на ринку засилля подібних "коньяків" і таке враження що все це наливається з однієї бочки - Азнаурі, Іверіоні, Каноні, Гурджі, Шато Кахеті і т.д. Пробував дещо перечислене - все однакове - спирт та ароматизатори. Зі справжніх грузинських коньяків в бюджетній так би мовити категорії лишились не для реклами хіба що Старий Кахеті та Асканелі. І все. Ну і як плюс слід сказати що спирт все таки якісний і голова не болить, Бутилка гарна і гарно оформлена. На цьому плюси закінчуються. Звичайно на смак в кожного різні вподобання тому не збираюсь ні з ким, кому сподобалось, спорити. Вибачайте але мені категорично не сподобався.
- Переваги:
- Голова не болить, спирт якісний, оригінальна тара та етикетка
- Недоліки:
- Це не коньяк, а алкогольний напій, ароматизаторів забагато, приторний смак
Шановний віталію, дякуємо вам за ваш вибір. Нам важлива думка всіх поціновувачів благородних напоїв. Нам прикро, що Erisioni не прийшовся вам до смаку. Будь ласка, підкреслимо, що Erisioni виготовляється винятково із натуральних якісних 100% грузинських виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва.
- Олег А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
За вполне адекватную цену достойный коньяк
- Переваги:
- 100% натуральный коньяк, не отдает спиртом, приятный сладковато пряный виноградный запах и вкус, приятное послевкусие
- Недоліки:
Олеже, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобався наш коньяк
- Владислав К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Вирішив якось спробувати щось нове із коньяків, натрапив на цей і не пошкодував! Вживали з другом і обоє дійшли до висновку, що напій гідний та якісний. П'ється легко, відчувається приємний фруктовий запах та аромат деревини. На ранок голова не болить абсолютно.
- Переваги:
- Гарний коньяк, смак та післясмак особливо потішили.
- Недоліки:
- Не знайшли.
Владиславе, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш коньяк, та ви залишились задоволені
- ВалерийПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Покупал не здесь. Больше НИКОГДА не куплю. В принципе бывает и хуже. Не скажу что спирт с колором, но лучше взять любой 5* коньяк украинского производства, чем этот якобы грузинский. Чем-то напоминает Гуржи с его ужасной бочкой. Правда не такой старой и затхлой. Спиртуозности нет, но и допивать желания тоже.
- Переваги:
- минимальная цена, смешать с колой-пойдет
- Недоліки:
- Что-то невыразительно бочкообразно-слощавое и мало похожее на коньяк
Валерію, нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що коньяк Erisioni виготовляється виключно із натуральних 100% грузинських виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі у наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте - це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці. Проте нам в край важливо розібратися в чому справа, тому питаємо вас - чи є можливість відправити нам залишки продукту, пляшку та скан чеку, щоб ми провели аналіз та дослідження в лабораторії і залюбки поділимось з вами результатами.
- ЛидусяПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Замечательный коньяк от украинского производителя. Подходит как для приема гостей, так и на презент
- Переваги:
- отличный продукт
- Недоліки:
Лідіє, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобався наш коньяк
- Олег М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Брал не тут. Сомневался покупать или нет, так как раньше не видел этот коньяк, но все таки решил купить и остался доволен
- Переваги:
- Мягкий вкус и приятный ванилины аромат
Олеже, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що ви залишились задоволені нашим коньяком