Відгуки покупців про Електролобзик Фіолент ПМ5-720Е

Оцінка користувачів 0/5
  • ОЛЕКСІЙ
    Продавець: Rozetka

У мене були 3шт., лобзіки ФІОЛЕНТ : 2шт., ЗЕЛЕНОГО кольору - побутові , і 1шт., самий дорогий оранжевого кольору серія МАСТЄР . Скажу прямо хлам це а не лобзіки!!! Але в мене є ще один лобзік BOSCH - PROFESSIONAL синього кольору оце справді лобзік . Bosch працює роками , без жодних проблем. У мене багато інструменту і BOSCH , i MAKITA , а найбільше єлктроінструменту і розхідників це фірми METABO. І всі фірмові речі працюють роками або добре, або номально, або ідеально. Тому я для себе вирішив більше не купувати всякі там лєві фірмочки, заніматись жлобством- тіпа економією, це на практиці получається недобре і дороще!!!

• Zdenek Z***
    Продавець: Rozetka

Покупал не в РОЗЕТКЕ и по цене выше, чем здесь.
    Радует, что ФИОЛЕНТ остается старым добрым ФИОЛЕНТОМ!
    Без лишних слов - лобзик рекомендую!

• сегей
    Продавець: Rozetka

Лобзик действительно хорош,простой ,удобный, мощный.Думаю что за такие деньги или даже немного больше,ничего не точто лудшего но и равного ему вы ничего не купите.Работает как конь,у моих знакомых таких нащитал 11шт, и все много работают. У меня 20 летний опыт работы с разным инструментом и с плохим и схорошим-дорогим.И сейчас у меня много професионального инструмента и BOSCH и METABO и MAKITA,в том числе еще 2шт., лобзики ,поэтому мое мнение можно считать правдоподобным. Я не хочу сказать что лобзик Фиолент самый хорошый, нет конечно,но за свои деньги он "чертовски" хорош.Если вам нужен для работы или для своего хозяйства недорогой , надежный и долговечный лобзик, №1-это Фиолент-Мастер ПМ5-720Э.Но пилочки нужно покупать только известных фирм и серию ПРОФЕСИОНАЛ, тогда все будет супер.

Переваги:
    Мощный,компактный,Удобный,хорошая комплектация,надежный,долговечный. Хороший ролик поддержки пилочки и боковые огранечители ,что-бы уменьшить виляние пилочки. Хорошая подошва.
    Недоліки:
    Не выдувает опилки перед пилочкой, как это делает мой BOSCH-PROFI., Простоватый чемоданьчик.Нет быстро зажимного механизма пилочки, хотя держит очень хорошо.
  • сергій
    Продавець: Rozetka

Спочатку купив професійний лобзік фірми BOSCH GST 75 BE для роботи,скажу чесно він дуже хороший, але мені не хватало потужності-помало різав і пилочку вело в сторону, як і у більшості лобзиків, тому я його забрав додому на домашню господарку. Хотів купити більш дорощий лобзік хорошої фірми, але продавці порадили купити Український ,фірми Фіолент-серія Мастер ПМ5-720Э і скажу чесно не жалкую.Цей лобзік просто Супер, Фіолент ви молодці. За своє життя я користувався багатьма інструментами і різних фірм ,і дешеві і дорогі в тому числі і Фіоленти але дешевшими серіями.Думаю,що за такі гроші і навіть за дещо більші нічого не те що кращого а й навіть рівного йому нічого не купите. Панове як би ви знали що і скільки я ним вже перерізав....., а він живий! Я не хочу сказати що він найкращий,достатньо взяти в руки наприклад DeWalt DW 331K і ти розумієш це "бомба"-але і ціна відповідна. Тому хочу сказати ,що Фіолент ПМ5-720Э МАСТЕР дуже хороший лобзік, чи варто його купити, навіть дуже варто,а ще за такі гроші! Хотя в нього є свої недоліки порівнюючи з серйозними "гравцями" : він не видуває сміття з під пилочки-це погано,хотілось щоб в більш дорогої серії був швидкісний захват пилочки, а внього по стариньці ще зжимати пилочку приходиться викруткою, але цей зажим добрий бо пилочка ще ні разу не вискакувала. Тай чемоданьчик хотілось щоб він був більш сучасний,хотя він також добрий.Зате в нього є бокові направляючі для пилочки. Дозволю собі дати пораду на рахунок пилочок старайтесь купувати пилочки відомих фірм але серії ПРОФЕСІОНАЛ. Із тих що я користувався із мало відомих мені нічого доброго не попадалось, а із відомих скажу що пилочки BOSCH не дуже добрі, краще купувати HITACHI,але ще найкращими я вважаю ПРОФЕСІЙНІ пилочки фірми METABO.

• Nikola
    Продавець: Rozetka

Серия "Мастер" или "PROFESSIONAL"?

• bezobrazie

в гугле забанили? посилання) да и тут же на фото надпись "Мастер")