Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Портвейн Fonseca Unfiltered Late Bottled червоний солодкий 0.75 л 20% (5013521101915)

Оцінка користувачів 3.3/5
на основі 4 відгуки
  • Юрій Д***

• Відповідність смаку

• Відповідність аромату

Найкращий вибір за такі гроші. Методом багаторазових порівняльних дегустацій, дійшов висновку що Fonseca мій улюблений бренд порто. Звісно всіх виробників порто я ще не перепробував, але з тих що представлені у нас значну частину покрив. Цей екземпляр взагалі видатний - так багато смаку, аромату, такий дикий і цікавий одночасно. Світ порто це дуже глибоко, але цей зразок один з тих який можна віднести до must have. Те що він нефільтрований залишає йому ще більше смаку і натуральності. ДУЖУ-ДУЖЕ-ДУЖЕ рекомендую. Вживати тільки соло. Не відволікайтесь від головного.

Переваги:
    ціна/якість
    Недоліки:
    не існує
  • Олег Г***
    • Загальне враження

В описании 2012, пришла бутылка 2015. Это заметная разница.

Покупалось на подарок, который пришлось вручить как есть. Неприятно.

Переваги:
    Неизвестно
    Недоліки:
    Не тот год
  • Alex A***

• Відповідність смаку

• Відповідність аромату

Несбалансированный вкус.
    Черезчур терпковат.
    Ожидал большего

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    вкус
    • Андрей З***

Как мне помнится Fonseca как бренд был и создан для того чтобы быть более диковатым и несдержанным, для мягкости и баланса лучше Taylor's

• Roman L***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
    Переваги:
    Портвейн 2011 року є одним з найкращих
    Недоліки:
    Отримав пляшку 2012 року. Для lbv і вінтажів це принципово
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Roman Lviv! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Roman L***

Досі ніхто не уточнив інформацію. Дякую.

• Юрій Д***

Ви оцінюєте товар за етикеткою і ставите йому 1!!! Навіть не знаючи з чим маєте справу. А між тим це один з найкращих зразків порто за такі гроші. Як на мене мабудь найкраще за співвідношенням ціна/якість. Так не можна. У вашому випадку оцінювати на 1 потрібно продавця, а не товар