Відгуки покупців про Вино ігристе Французький бульвар Special Edition Gold солодке біле 0.75 л 10.5-13.5% (4820004383369)
- Віктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Все ок!
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отлично. В меру сладкий. Желательно охлажденное.
- Переваги:
- Gold
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Замовив солодке, прийшло в чорній пляшці напівсолодке, судячи по відгукам не тільки мені...
- Переваги:
- Недоліки:
- Прислали не той товар
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Не соответствует описанию
Вместо золотой бутылки сладкого шампанского пришло шампанское в чёрной бутылке полусладкое ,которое итак можно купить в каждом супермаркете ,и какой смысл было заказывать в интернете?
Больше здесь заказывать точно не буду и другим не советую,так как такое уже не впервые происходит,заказываешь одно шампанское а по факту приходит вообще другое,если у Вас этого Gold нетув наличии ,так уберите его вообще зачем вводить людей в заблуждение!- Переваги:
- Уже нету
- Недоліки:
- Второй раз вместо сладкого золотого шампанского приходит обычное в чёрной бутылке так ещё и полусладкое(
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
За вкус не скажу.т.к.брали как дополнение к подарку.на фото бутылка как с напылением золотым.а на самом деле обычное прозрачное стекло(
- Недоліки:
- Не соответствует фото(похоже на рекламный трюк)
- Сидоренко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Солодке, приємне, не хіміозне
- Переваги:
- Прийнятна ціна і якість
- Недоліки:
- Під ранок сушить від пляшки напою
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
П'ять зірочок ставлю тільки за якість сервісу Розетки. Щодо вина, нажаль не можу дати навіть однієї. Смак взагалі не сподобався, здалеку він нагадував легкий розчин желатину з додаванням чогось хімічного, аромату ніякого. За десять хвилин після вживання почалися прояви алергії на шиї та руках-зуд та різке почервоніння шкіри, хоча на неї зазвичай не страждаю.
- Переваги:
- Сервіс Розетки
- Недоліки:
- Смак, аромат
- Осычнюк Л***
А Ви часто смакуєте легкий розчин желатину? Стосовно алергії, це не завжди відповідає якості продукту, може бути індивідуальна реакція. Мені подобається це вино, ні у кого не було алергічної реакції.
- Евдокимова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Не сказала бы, что оно сладкое - скорее полусладкое.
- Переваги:
- Вкусное шампанское. Понравилось.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вкусное вино! Неплохая альтернатива Martini Asti от национального производителя.
- ВІкторПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарне шампанське купували на свято, всім задоволенні ціна якість + хороший настрій!
- Олександр
Цвет светлее чем на фото. Намного.
- ВікторПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарне шампанське, за поміркрвану ціну з відмінним смаком.
Дякую всім задоволенні. Будемо ще купувати з родиною. - Екатерина О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень приятное вино, даже по сравнению с вариантами подороже. Рекомендую.
- Светлана Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличное вино игристое "Французский бульвар Special Edition Gold" сладкое и игристое на вкус с приятным виноградным ароматом! Понравилось за мягкий виноградный вкус с приятным послевкусием сладкого винограда!
- Переваги:
- Сладкое,веселое на вкус!
- Недоліки:
- Не нашла!
- Куринный С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Изначально привлекла цена и дизайн бутылки. По вкусу оказалось достойное игристое вино. Умеренное количество газов, приятный сладкий фруктовый вкус. Одной бутылки хватает на 5 бокалов. Пьется легко и приятно. Пробка вылетает как ракета, будьте осторожны :)
- Переваги:
- Поднимает настроение и создает ощущение праздника
- Недоліки:
- Мало купили, нужно было брать больше