Відгуки покупців про Серветки Фрекен БОК целюлозні Акорд Black 4+1 шт (18402385)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Стильні серветки для прибирання
Купила ці серветки для щоденного прибирання кухні та ванної — і вони повністю виправдали очікування. Матеріал дуже добре вбирає вологу, не залишає розводів і легко прибирає як воду, так і дрібний бруд- Представник постачальника
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Звичайні вологопоглинаючі серветки, тішить що всі 5 штук в упаковці сірого кольору.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Дуже якісні серветки,гарного кольору. Єдиний недолік,їх постійно нема в наявності
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Немає в наявності
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт! Ми обов'язково пропрацюємо питання наявності продукції.
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Дуже зрузні
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Звичайні серветки. Красивий колір.
- Переваги:
- Хороші.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
все залежить від вподобань. Особисто мені ці серветки здаються ідеальними. Колір не маркий, добре вбирають вологу і швидко сохнуть. Можливо порівнючи з іншими брендами, то вони дійсто не великі і не товсті, але для мене це і є зручність.
- Переваги:
- для домашнього використання
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
В цей раз дуже погана якість… Такі тонкі, що використовувати можна не більше 3 днів (
Дякуємо за ваш вибір продукції TM Фрекен БОК та за зворотний зв’язок. Нам важливо забезпечувати високу якість наших товарів, і ми уважно аналізуємо всі ваші відгуки. Ми вже передали інформацію на виробництво для детального розгляду ситуації. Наша команда проводить додатковий контроль якості, щоб гарантувати відповідність продукції вашим очікуванням. Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими! Якщо у вас є деталі щодо партії товару (дата виробництва, артикул), а краще зразок, будь ласка, зверніться на нашу гарячу лінію 0 800 300 139, або в наші соціальні мережі - і надайте цю інформацію - це допоможе швидше вирішити питання.
- Светлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Дуже тонкі
- Переваги:
- Колір
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Жахлива якість: тонкі і маленькі
Дякуємо за ваш вибір продукції TM Фрекен БОК та за зворотний зв’язок. Нам важливо забезпечувати високу якість наших товарів, і ми уважно аналізуємо всі ваші відгуки. Ми вже передали інформацію на виробництво для детального розгляду ситуації. Наша команда проводить додатковий контроль якості, щоб гарантувати відповідність продукції вашим очікуванням. Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими! Якщо у вас є деталі щодо партії товару (дата виробництва, артикул), а краще зразок, будь ласка, зверніться на нашу гарячу лінію 0 800 300 139 і надайте цю інформацію - це допоможе швидше вирішити питання.
- ШамсІВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Геть тонкі, не вбирають нормально, одразу стають як мокрий шматок паперу
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Погана якість
Дякуємо за Ваш відгук! Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та зробимо все можливе щоб покращити якість нашої продукції. Ваш зворотній зв'язок допоможе нам у цьому.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Вітаю, прийшли кольорові серветки
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Інший колір
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Прийшли серветки іншого кольору (різнокольорові), хоча я вказувала саме ці і по чеку мали прийти ті, які я замовляла більш ніколи не замовлятиму на Розетці, не дуріть людей!
- Недоліки:
- Не той товар
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Замовляла сірі, отримала кольорові
- Недоліки:
- Не той колір