- Олександр М***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Мені цей телефон дуже сподобався це мені придбала моя мама дякую за усе
- Переваги:
- Не лагає
- Влад Л***
Отличный смартфон за свои деньги.
Есть смысл сразу отключить не нужные приложения для экономии батареи.
Рекомендую, много функций, надежный металлический корпус.
Дисплей Notch 5.85 и удобный сканер пальца пользуюсь им для быстрого входа в Приват 24 - Виктор З***
Хороший телефон, все качественно, рекомендую.
Цена более чем демократичная. - Ярослав Б***
Подтверждаю отличная модель и доступная по цена.
Можно рекомендовать друзьям.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Якщо не забуду, напишу через півроку як у нас із телефоном справи. В перший день - все добре, зарядила, увімкнула і працює, телефон зручний, до навігації треба звикнути, але це не проблема. Гріється дуже помірно, акумулятор поводиться добре. Камера непогана, краще, ніж я очікувала. Доволі швидкий. Якщо гальмує, то це, як я зрозуміла, при перших кроках, бо всюди пише підказки і намагається налаштувати мене)) Якщо виконати ту саму операцію вдруге, то вже швидко і без підказок. Виглядає доволі міцним. Попередній мій смартфон у порівнянні здається дуже крихким, а це така собі махина.
Дуже дякую за подарунок - стартовий пакет. Дуже доречний був, бо я хотіла замовити і зовсім забула. А тут така несподіванка. Дякую.
Розумію, що зарано робити висновки, через півроку буде вже ясно, чи добрий телефон чи ні, але наразі я не розчарована.- Переваги:
- Без неприємних сюрпризів при першому увімкненні. А це, між іншим, теж немало )))
- Недоліки:
- Наразі не знайшла.
- Ян У***
Вітаю!
Як цей смартфон показується під час перегляду відео на ютубі ,або фільми,і як в іграх!?
Наперед заздалегідь дякую - Ольга Ч***
Яне, про ігри, нажаль, нічого не можу сказати. Ютуб та відео с інших сайтів можна дивитися без проблем. Може трохи підгальмовувати під час завантаження, коли вмикається відео (кілька секунд), але потім все нормально.
Зарядки вистачає годин на 8-10 при щільному перегляді відео, якщо відео не дивитися, то вистачає трохи більше, ніж на добу. Но то поки новий.
Але взагалі щодо навігації телефон не "літає", не сказати, що дуже гальмує, але бувають і швидші )))
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Подарила брату пользуется уже почти год. Сказал что для бюджетного телефона отличный!! Рекомендую!
- Переваги:
- Качество!!
- Недоліки:
- НЕТ
- Роман Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Якісний тайванський виробник електроніки, експерт по смартфонам і планшетів.
- Переваги:
- Великий дисплей, відмінна графіка, міцний корпус, сканер пальця, сканер особи. Ціна бюджетника.
- Георгий Н***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Вот казалось бы, чем на сегодняшний день можно удивить покупателя смартфонов? Мы всегда ищем цена+качество. И вот данный смарт от Glofiish удивил! Да, именно соотношением цена-качество. Во первых это кнопка разблокировки сбоку - да, это мега удобно! Во вторых - чистый Андроид. Нет так называемых уникальных приложений с сомнительной необходимостью, которые по факту "тормозят" работу устройства! Многие потом "грешат" на процессор и ругают производителя)))
Внешне выглядит дорого! И не просто выглядит - сделан очень качественно. И хотелось бы придраться, да не к чему))) В комплекте чехол и стекло - тут отдельное спасибо!
Снимки качественные. Хотя до этого у меня был смартфон более известной фирмы и с более высокими характеристиками, но тут фото лучше - цвета более насыщенные.
На одной зарядке работает почти двое суток - это мессенжеры, почта, фейсбук, немного ю-тюб. Не только звоню)
П.С. Отзыв пишу после двух недель пользования.- Переваги:
- Работа устройства, качество сборки, внешний вид.
- Влад Л***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Выбрал данную модель, по нескольким причинам:
Сканер Face-ID
Сканер пальца ( удобно для банковских приложений Приват 24)
Металлический корпус ( в отличие от пластмассовых аналогов)
Поддержка 4G, для быстрой работы в Интернет
Notch дисплей
Рекомендую , как бюджетную модель.- Переваги:
- Много полезных функций и преимуществ за эту цену
- Недоліки:
- Taras N***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Покупал для родителей, оперативки и внутренней памяти для повседневных нужд достаточно. Звуком довольны, шрифтом тоже, на яркость жалоб не было, + в комплекте идёт силиконовый чехол.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Пока нет.
- dino v***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Нормальный телефон за цену со скидкой
- Сергей К***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Цілком влаштовує, металевий корпус (а не фарбований пластик), зручний сканер відбитку пальцю, батареї на день вистачає при доволі частому користуванні (фейсбук, дзвінки, аудіокниги, кіно), за ніч заряджається. Чохол не шукав, влаштовуе силіконовий.
- Переваги:
- Виглядає солідно, працює без проблем
- Недоліки:
- Не знайшов
- Галкин П***
Отличный смартфон пользуюсь пару месяцев.
Очень прикольная функция разблокировки Face ID, подносишь смартфон к лицу и он разблокируется. Отличный экран с моно бровью ))
- Ярослав Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Превосходный набор функций, все опции для защиты смартфона от несанкционированного доступа. Сканер пальца на сбоку на корпусе, редко такое встретишь у других производителей и и это очень удобно, можно разблокировать телефон не поднимая со стола.
4G LTE, Это самое главное достоинство, интернет просто летает.
Две сим карты, одна даже поддерживает современный CDMA стандарт, правда его нет в Украине.
Стильный Notch дисплей с моно бровью.
Рекомендую, цена просто ниже плинтуса )))- Переваги:
- Прочный корпус, Notch дисплей, сканер пальце на торце корпуса, сканер лица и тд.
- Недоліки:
- Александр Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Сегодня получил, телефон симпатичный, достаточно тяжёлый на первый взгляд свои деньги оправдывает полностью хороший бюджетник, непривычен чистый андроид но настроил легко и быстро.
- Ирина П***
Он идёт с чехлом ?
- dmytro k***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
норм работает больше месяца.....минус немного тяжеловат
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- вес
- Светлана С***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Решила себя порадовать к 8 марта и обновить смартфон. Долго выбирала и остановила свой выбор на смартфоне glofiish. Модель приятно удивила, изысканностью и функциональностью.
Дизайн очень напоминает iPhone ))) Рекомендую!- Переваги:
- Очень стильный смартфон
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Телефон понравился. Брали на подарок. Две недели в использовании. Пока нареканий нет. Рекомендую.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
взяли сыну 10 лет, использует для игр и пока доволен
- Переваги:
- оперативка и встроенная память
- Недоліки:
- в своей ценовой линейке - нету
- Василь
Яких ігор? Змійку і тетріс?
- Николай Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
все ок
- Переваги:
- пока работает - плохо что аккум не сменный
- Гарик М***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Купил, тк считаю эту модель одной из самых удачных.
Увеличил размер памяти до 130Гб.- Переваги:
- Проапгрейдил до 128 Гб
- Евгений В***
Здравствуйте, максимальный размер 64ГБ, как мне ответил производитель:) но хочется верить вам, вы уверенны, что 128ГБ максимум?
- Денис Ш***
Евгений, то, что производитель заявил 64 гб максиму не значит, что вы не можете больше установить. Просто производитель гарантирует стабильную работу именно с 64 максимум. Это лишь рекомендация.
- Валерий К***
а можно указать чтобы приложения и прочий мусор не занимали внутреннюю память и по умолчанию ставились на micro SD ?
- Татьяна И***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
У комплекті чохол та захісна плівка. Металевий корпус значно краще виглядає, ніж пластик, та більш стійкий до пошкоджень, ніж скло. До роботи зауважень не маю-все швидко та зручно.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, розташування сканеру відбитків пальця. На свою вартість ідеальний вибір!
- МаринаПродавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Якістю телефона дуже задоволена! Сканер відбитку, який розташований сбоку-це дуже зручно!
- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд, функції.
- Влад Н***
Дуже зручний смартфон, з великим набором функцій для безпечного використання з мережі Інтернет.
- Віктор З***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Приємний бюджетний смартфон зі збалансованими характеристиками.
- Переваги:
- Ціна, надійний корпус, просунутий дисплей, зручне розташування сканера пальця
- Энди М***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Все необходимые функции, 2, сим карты, прочный корпус.
- Переваги:
- Рекомендую, практичный бюджетник
- Игорь В***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Выкладываю фото распаковки.
Смартфоном очень доволен, солидный, доступный.
В комплекте есть силиконовый чехол и защитная пленка.
Рекомендую.- Переваги:
- Быстрый, чистый ОС Android 8.1, сканер пальца- удобно для приложения Приват24
- Марія
Дякую за такий розгорнутий відгук!
- Віталій О***
Доброго дня. Хочу поцікавитись, чи нормально функціонує апарат за більш ніж півроку? Зазвичай, за такий час більшість прихованих проблем (якщо вони є) вже вилазить.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Покупал на розетке 16.12.2021. первый пришол бракованый. Розетка заменила. Прислали другой. Вот уже 17.01.2025. три года работает хорошо сам смартфон. За такие деньги смартфон бомба. Ожидал хутшего. Качество хорошее, громко динамик работает при звонках хорошо слышно. Фотки очень качественные красивые. Не глючил. Вышла из строя зарядка с кабелем, заказал в сервисном ценре Glofish. Ну за три года кабель и зарядка ерунда, я так думаю.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Мало мощности батареи
- Видеорегистратор М***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Официальная прошивка, обновления Google.
Использую на смартфонt приложение Приват24, для безопасности настроил сканер отпечатка пальца и лица, что облегчает вход в банковское приложение (достаточно приложить палец) и делает все платежи безопасными.
Даже если потерять смартфон, никто кроме Вас не сможет им пользоваться если установлена функция сканирования Лица FaceLock
Покупкой очень доволен, рекомендую всем переходить на данную модель с активировать настройки безопасности.- Переваги:
- Стильный, удобный , большой экран, двух факторная система безопасности.
- Ігор В***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Робоча конячка на кожен день. Гаджет створений для реального повсякденного використання: мобільного зв'язку, навігації, роботи в інтернеті і розваг. На борту якісний екран, хороша автономність, а маючи прямі руки можна отримати і непогані знімки. икладаю фото зроблені на глофіш.
- Переваги:
- Варто своїх грошей, дуже якісний смартфон
- Oleksandr O***
Як робити такі знімки?)
- Роман В***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Брав для старшої дитини, важкуватий, але дивиться солідно, дитині дуже подобається, є всі сучасні фішки. Батареї на день вистачає, в комплекті є силіконовий бампер.
- Переваги:
- Яскравий, чіткий екран, потужний, металевий корпус
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- VityaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Большое спасибо телефонном сестрёнка очень довольная советую покупать цена того стоит
- Переваги:
- Всё супер
- Недоліки:
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Клас
- Переваги:
- Норм
- Ваня З***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Ребята скажите мне пожалуйста в нем есть жести
- Andreas M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Достойний телефон на свою ціну
- Переваги:
- Вигляд, камера, звук
- Недоліки:
- АртВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Гарний телефон був! На зараз вже трохи застарів але працює!
- Переваги:
- 5 років працює
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Выбирала для детей, нужно было два одинаковых, остановились на этой модели. Сразу же купила две карты памяти на 64 и всем довольны. Игры летают, качество фото отличное! Не сравнить с моим Самсунг J7 2016 года! Плюс дополнительные опции, которые доступны в уже более дорогих моделях. Да, и внешне они красивые, выглядят дорого! Покупала на другом сайте. ))) Отдельное спасибо производителю за такую продуманную мелочь, как чехол в комплекте!
- Переваги:
- Цена, соотношение цена-качество
- Недоліки:
- За 3 недели не обнаружено
- ТетянаПродавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Якісний та гарний ззовні телефон за дуже помріну вартість! Якість фото на достатньо високому рівні. Зразок додаю до відгука.
- Переваги:
- Вартість, сканер відбитку пальців.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Здравствуйте, можно ли подобрать на эту модель зарядку???
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Якість відповідає ціні
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не знайшов
- ВладПродавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Збалансований смартфон, який підходить для будь-яких повсякденних справ. З плюсів можна виділити непогану для бюджетного сегмента камеру і пристойну автономність. А селф-камера в екрані виділяє пристрій серед десятків однотипних смартфонів.
- Переваги:
- Доступний за ціною, якісно зроблений